Arama sonuçlarınız

1. dundaralp

Sakarya Offroadcuları olarak Sabah Gazetesindeyiz...

Yaklaşık 1 ay önce yaptığımız geziye sabah gazetesinden editör arkadaşlarımızı davet ettik onlar da bu geziyi haber yaptılar.Bu geziye katılan İsmail , Zeki , Serkan ve Ahmet abimize teşekkür ederim..Gezenbilirin de ufak bi reklamı oldu site yöneticileri bi kıyak yaparlar artık :pppp Bugün...

2. dundaralp

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im Dündaralp bunları beğendi..:)
  3. dundaralp

Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1 Aracımı satılığa çıkardım eğer satarsam kesinlikle sizinkini alırım..

4. dundaralp

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese..İsmail abi kek ne oldu :D
  5. dundaralp

Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011) Güzel bir geziydi teşekkür ederim herkese..

6. dundaralp

Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011)

Ynt: Yine Acella Yine Sultanpınarı Yaylası (Kuzuluk Akyazı Sakarya) (26 Şubat 2011) ...

7. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Niyetim var abi Bi arkadasa soyliycem belki onun arabasıyla geliriz
  8. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Burdayım abi :) takipteyim
  9. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kek olacağını düşünüyorum :D

10. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 05544640114 :=)

11. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Şu an belli değil abi haber veririm ben kesinleşince
  12. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben bi cj-8 bakayım o zaman :D

13. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Programdan haberimiz olsun uygun olursak katılırız
  14. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben burdayım :D
  15. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben de bir süre eskişehire trenle gidip geldim, sabah erken saatte tren var pamukovada değil arifiyede duruyor diye biliyorum 6 ay içerisinde değiştiyse bilemem..Sabah erkenden gelip akşam trenle dönebilirsiniz.Dönemediğiniz takdirde arifiye tren...

16. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın hayırlı işler erkencisiniz epey.
  17. dundaralp

Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011)

Ynt: Çıkamamanın Hatırına Acelle ve Sultanpınarı Yaylaları ve Acelle Göleti Gezisi (06 Şubat 2011) Guzel oldu :) haberimiz Sabah'ta çıkamıyor yönetim onay vermedi ancak aktuel dergisinde çıkması için çalışıyorlar resimleri de haber çıkmadan alamıyorum..
  18. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Ben de devremülklerin hemen arkasında oturuyorum ancak karavanlar hakkında bilgim ve tanıdığım yok hoşgeliyorsunuz diyebilrim bir tek :=)

19. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Alıştırdınız beni de artık :) İsmail abi baktım kimseden ses yok yaylaya gidemedim kar yagmis Ben de Kartepe'de aldım soluğu :)
  20. dundaralp

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh