Arama sonuçlarınız

1. Polatgan

Grand Vitara Ve Vitara Parçası

Selam arkadaşlar elimde eski sattığım araçlardan kalan parçaları ihtiyacı olan arkadaşlara satmak istiyorum(vitara94 modelden almanyada kazalı bi araçtan söktüğüm karbüratör tek nokta enjeksiyona ait 600 ytl yaninda bobini ile beraber vereceğim isteyene vatsabtan resmini yollarım grand vitara...

2. Polatgan

Vitara Parçası

Selam arkadaşlar elimde eski sattığım araçlardan kalan parçaları ihtiyacı olan arkadaşlara satmak istiyorum(vitara94 modelden almanyada kazalı bi araçtan söktüğüm karbüratör tek nokta enjeksiyona ait 600 ytl yaninda bobini ile beraber vereceğim isteyene vatsabtan resmini yollarım grand vitara...
  3. Polatgan

Hilux Ln 65

Selam 87 model hilux aldım vitara ve grand vitaradan sonra mozotlu hilux umu aldım memmunum yaşlı olmasına rağmen her şeyi iyi güzel bi makina hiç elektronik parçası yok umarım sitedeki tercübeli arkadaşlardan yararlanırım herkese selam

4. Polatgan

Vitaranin Hub Paryo Kilidi Gran Vitara V6 1999 Modellere Uyarmi

Herkese selam 1990 model vitaramdan cikan hub lari grand vitara v6 1999 modele takabilirmiyim uyarmi cevab lütfen
  5. Polatgan

Muayene Gecikmesi

Herkese selam arkadaslar benim sorum aracimin muayenesi 3 ay gecti aracim garajda kayseride ben almanyada benim sorum muayene gecikince bi cezasi varmi 1 yil gecse bi sey olurmu cevab yazan arkadaslara simdiden tesekkür ederim

6. Polatgan

Büyük Teker Takma

Selam arkadaslar ustalar suziki vitara jlx 3 kapi aracim av amacli aldim araca 5cm yükseltme yaptik büyuk teker takmak istiyorum fakat araci fazla yormasin hafif olsun yüksek olsun yakiti en az etkileyen araci en az yoran olsun cok km yapiyorum bütce fazla olmadigindan mümkün oldugunca ekonomik...

7. Polatgan

Vitara Hubs

arkadaslar hub nedir Neye yarar otomatik mi manuelmi daha kullanisli ben avcilik ta kullaniyorun benim arabada yok takarsak ne faydasi Var anladigim kadar ArAC dört cekerde olmadigi zaman ön defransiyel bosuna donmüyor yakittada tasarruf olurmu ben almanyada yasiyorum kisin ava geliyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri