Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar
selamlar ,
kendime profil resmi yüklemek istiyorum fakat nereden yüklemem gerektiğini bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
iyi günler..
Ynt: satılık 87 defender 110
selamlar aracıma sahibinden sitesinde 13.000 yazmakta ama bu işe gönül vermiş meraakı olan siz dostlara 12.000 lira ya kadar verilecektir..
Ynt: 87 defender gösterge paneli nerede bulurum
selamlar serhat bey
aslında cok haklısınız benimde ilk basta dusuncem buydu sitede guzel bir baslık acıp tum asamaları yayınlamak ve gezenbilir ailesinin tüm tecrubelerinden faydalanmaktı ama ilk fotoları yayınlayacagım gun
moderetor yavuz...
Ynt: 87 defender gösterge paneli nerede bulurum
cok tesekkur ederim ama ürün sahibinden tarafından satılmıştır diyor...
bugun gaye otomotıvle tanıstım onlarda arıyor umarım bi an önce bulurum..
Ynt: satılık 87 defender 110
ARAC SAHİBİNDEN DE VAR LINK AŞŞAGIDA GEZENBİLİR ÜYELERİNE ÖZEL OLARAK PAZARLIKSIZ 12.000 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-sorunsuz-tam-bakimli-87-defender/detay
selamlar
yeni arac aldıgım için defender ı satıyorum tum bakımları yapıldı masrafsız alan dogrudan off road yapabilir tek eksigi lastık ve vinc simdiden alana hayırlı ugurlu olsun
Ynt: Bir Land Rover (Yeniden) Doğuyor
selamlar
sabah sabah hevesli hevesli siteye girdim amacım..
gecen ay aldıgım askeriye cıkması 110 luk defender ı sıfırdan sokup bu esnadada 90 lıga cevirmek üzere giriştiğim.
acemiyce işlerin gelişimiyle ilgili resimlerin oluştugu bir konu başlığı acmak...
Ynt: Satılık Sıfır Vinç
ARKADAŞLAR BU HAFTA SİPARİŞ VERDİ Bİ TANE SİZDEN DENEYİP BAKICAZ SÖYLEDİĞİNİZ KADAR İYİYSE ANTEBE 3-5 ADET SATARSINIZ SANIRIM İYİ ÇALIŞMALAR