Arama sonuçlarınız

1. M

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydınnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrr ;)

2. M

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi bu gun VX100 için orjinal toyota vinç aldım ;D ;D ;D
  3. M

1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td

Ynt: 1996 Toyota KZJ 70 3.0 Td Heytem bey aracınızı gerçekten mükemmel toplamışınız, sağlık ve mutluluk içinde kullanmanızı dilerim, Aracın üzerindeki Toyata vincin özellikleri nedir, warn yada t-max a göre bir avantajı varmıdır, Selam ve Sevgilerimle, MKG

4. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bundan büyük proje olmaz ;D ;D ömrümüz kesin uzar, hayali bile güzel
  5. M

6 Mayıs Sabaha Karşı . . .

Ynt: 6 Mayıs Sabaha Karşı . . . Bu anıtı diken yetkilileri kutluyorum, anıta zarar veren insanlar keşke bu yürekleri anlama yolunda birazcık çaba gösterselerdi,

6. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu gidişle hatuna kalmayacak gibi ;D oğlan VX 100 el koyacak gibi gözküyor

7. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevgili Mete Hocam VX100 şu an Şaşmaz sanayide hazırlık kampında, yakın zamanda hazırlık maçları yapıp sezonu açacak ;D
  8. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur bu tür arızalar MKG garanti kapsamındadır, dert etme ;D
  9. M

LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010)

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) Arkadaşlar bu yedek parça Otokar stoklarında yoktur :) yedek parça anlamında ortak hareket etmenizi öneririm her araçta olmasına gerek yok, yola çıkmadan önce bakımını yaptıran araçlar için 5000 km yol bir şey değildir...

10. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufuk ne ara yaptın bunları ??? ??? ???

11. M

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) Arkadaşlar sponsorluk konusunda ne diyebilirim diye çok düşündüm , bende de size sevgi dolu bir yürek göndereyim :)
  12. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevgili Sedat ; Bu husustaki düşüncelerimi her fırsatta dile getirmeye çalışıyorum, bu işin denklemi çok basit ( Bütçe = Araba ) ( VX 100 + Arazi donanımı ) = 50.000.-TL bu parayı kazanana kadar arabaya binmeyelimmi ???

13. M

Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor Duyurusu (Karadeniz 2010) Sevgili Bülent ; Benim Balkanlar programı olmasa Karedenize gelirdim, hepinize bol keyifli gezi dilerim,
  14. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sedat bu gün Şaşmazda Ufukla buluştuk bütün gün VX 100 le ile uğraştık bir haftalık daha yapılacak ufak tefek işleri kaldı,
  15. M

toyota hilux 2.4 TD motor

Ynt: toyota hilux 2.4 TD motor Sevgili Arkadaşım ; Toyata 2.4 TD araç hakkında biilgili değilim, ancak Toyata gibi bir marka asla sorunlu bir makine ile araç üretmez. elbette Turbo Dizel makineler daha kısa ömürlüdür ama hiç bir Toyata makinenin 500.000 km den az ömürlü olduğunu duymadım, bu...

16. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ??? ???
  17. M

Defender, Yapılacaklar Listesi

Ynt: Defender, Yapılacaklar Listesi Sevgili Arkadaşım ; Ne yazmalıyım diye çok düşündüm, aslında emektar ve tecrübeli arkadaşlarım yazılacak her şeyi yazmışlar, unutmayınızki Defender i, Defender yapan bizim ona duyduğumuz sonsuz sevgidir. Sevgilerimle,
  18. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sevgili Kürşat tekrar hayırlı olsun :) bunları yaşamadan farkı nasıl hissedebilirizki, Defender olmak koşulu ile 4 X 4 her aracı yaşamak isterdim. sende keyifle suziki yi yaşa, nikah kıymadınki bir gün oda değişir ;D ;D ;D

19. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ne deyim ;D ;D ;D Cihan dır bu pimi de kırar, karpuzu da çatlatır :)
  20. M

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın arkadaşlar :) Yunus halen BF Godrich 255.85.16 MT (33'') kullanıyorum, Defender daki bütün kamp malzemelerini Toyata ya aktarıyorum, Defender i biraz daha arazi ağırlıklı kullanacağım, Defender da 2'' yükseltme ve spacer var ön Dif 24 freze + ARB kilit...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri