Arama sonuçlarınız

1. M

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Gökhan kolay gelsin, sabırsızlıkla devamını bekliyoruz :)

2. M

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Değerli Arkadaşım ; Öncelikle aracınız hayırlı olsun ; Benim karvanımın bir benzerini almış bulunmaktasınız :) ben de Oto Mekanik Hüseyin ustadan yaklaşık 3 ay önce almıştım, benim aracımda Defender 130 TDI ve başoğlu karavan yapımıdır...
  3. M

Yurtdışı Seyahatlerde Araç Yaşı

Ynt: Yurtdışı Seyahatlerde Araç Yaşı Benim bildiğim bir sorun olmaz, Defender a sadece şapka çıkartırlar,

4. M

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bülent bey teşekkür ederim , günlerdir internet ortamında araştırma yapıyorum , uzun yıllardır Defender da araç üstü çadır kullanarak seyehat ettim, söylemiş olduğum gibi karavan başka bir dünya on sefer düşünüp bir kez yapmalıyım, bu hafta sonu Ankara da karavan...
  5. M

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Yusuf bey teşekkür ederim, Yakup beyin iletişim bilgilerini verebilirseniz kendisini ararım, Sevgiler

6. M

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sevgili Üstadlar ve Arkadaşlar ; Bende aranıza katılabilmek için bir adım attım ve 2001 model Mercedes Sprinter 413 CDI 4x4 Panel Van aldım (10,5 m3 ). Kaç günlerdir değerli birikimlerinizi açmış olduğunuz başlıklardan okumaktayım, gerçekten olağanüstü yararlı...

7. M

Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Bu hafta sonu merek eden bana bir adet LC 80 göndersin neresi kırılmazmış ben bir test edeyim ;D ;D ;D
  8. M

Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Kırarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dinlememmmmmmmmmmmmmmmmmm,
  9. M

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Var :) budayım Tarık ;) haydi sor bakalım

10. M

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; VW Volt LT35 Kamper - İlhan Güneş (berkcantp) İlhan bey öncelikle aracınızı güle, güle kullanın, gerçekten çok emek vermişsiniz, Bülent ustanında ellerine sağlık, Karavan yapmayı uzun süredir planlıyorum sizin aracı gördükten sonra kesin kara verdim, umarım...

11. M

Unimog 403-406-413-416 Serileri Orijinal Tamir Kitabı

Ynt: Unimog 403-406-413-416 Serileri Orijinal Tamir Kitabı Sevgili Arkadaşlar ; Unimog kitapları bende ; bana gelme hikayesi de şudur ; Platformlardaki başlıkları incelerken kitapların Umut Kaptana gittiğini okudum ve kendisini aradım, Kocaeli deki imkanlarla kitapları okutamadığını söyledi ki...
  12. M

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) Sevgili Sedat ellerine sağlık :) yol yapmayı özledeimmmmmm

13. M

Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek Eeeeee..... Maşallah Heytem beyin FJ40 görünce tırsmamak mümkünmü ,,, haydi hayırlısı olsun .. ben MKE den biraz daha yedek parça alayım Haziran 2011 doğru hazır olurum ;D ;D ;D hazır olunca da yaparız bir buluşma ;) ;) Evet bir...
  14. M

Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz) Kürşat bekleriz bu pazar arazide test sürüşünü yapacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ;D ;D ;D ;D
  15. M

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Barboros hayırlı olsun :) oh olsun ben bu çok sıkıcı arabadan kurtuldum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

16. M

lastik seçiminde sıkıntı

Ynt: lastik seçiminde sıkıntı Merhabalar ; 2,5 düz dizel Defender in standart lastiği 7.50.16 dır karşılığı yaklaşık 235.85.16 dır bu da yaklaşık 29.5 '' bu ebatlara uygun bir lastik takmanızı öneririm, ( 2'' yükseltme de bu lastikleri kullanabilirsiniz ) Düz dizel Defender da büyük ebat...
  17. M

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek Bu ara işlerin yoğunluğundan sesim soluğum çıkmıyor >:( >:( >:( Ancak LRO ekibi bu sıralama ile katılırsa durum >:( >:( >:( >:( böyle olur gibi gözüküyor .... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  18. M

Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz) Sevgili Arkadaşlar bu benim topladığım 7 Defender oluyor, ben bu kadar sorunsuz , bu kadar keyifle Defender toplamak kısmet olmamıştı, Ercan, Muammer, Hakan ustaya teşekkür ediyorum ellerine sağlık, gerçekten çok güzel toplandı, Defender...

19. M

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek Cihanım olmassa bu işin keyfi hiç olmazzzzzzzzz, Cihan gelirken bir bidonda benzin getir, belki lazım olur ;D ;D ;D ;D
  20. M

Ynt: Toyota ve Land Rover Buluşması Düzenlensede Şenlik Görsek Hurdacılar Team ;D ekibi bu katılımlarla yıkılmaz artık :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri