Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
Sevgili Can kardeşimiz Faruk KAYHAN' a son görevimizi ifa etmek için Antalya da bulunduğumuz sürece bizlerle ilgilenen arkadaşlarımıza teşekkür ederim, Esen Kalın.
Ynt: Webasto Air Top 2000 kullanimi
Arkadaşlar ;
Program yada bağlantı hatası var, bende webosta kullanıyorum,
başlangıç ve bitiş saati vererek çalıştırırsınız,
120 dakikaya kadar program vererek çalıştırırsınız,
sürekli çalıştırırsınız,
Gönül ısı Kenan Usta 0 312 278 04 42 den...
Ynt: Ankara Ayaş Ortabereket Köyü Fidan Dikme Etkinliği (05 Aralık 2010)
Sevgili Çiğdem ellerine sağlık, gerçekten çok keyifli gün geçirdik, Ocak yada Şubat ayında çok daha büyük bir organizasyonla fidan dikimi yaparız :)
Ynt: Ankara Grubu Ses Verin
Sevgili Arkadaşlar ;
Bu sefer çok fazla organize olamadık, ancak Ocak yada Şubat ayında havaların düzgün olduğu bir hafta sonunda büyük bir katılımla tekrar Fidan dikimi etkinliği yapabiliriz,
Tekrar emeği geçen arkadaşlarımıza selam ve sevgiler sunuyorum,
Ynt: Ankara Ayaş Ortabereket Köyü Fidan Dikme Etkinliği (05 Aralık 2010)
Evet arkadaşlar yarın sabah 09:30 da Aysantı tepesinde buluşuyoruz ;
Aysantı tepesi neresidir ?
Ankara istikametinden gelecek arkadaşlar ;
Ayaş karayolunu takp edecekler, Yenikent i geçecekler At deresi mevkini...
Arkadaşlar pazar günü benim köyde (Ayaş ilçesi Ortabereket köyü ) Ağaç dikme etkinliği yapacağız,
Program Açıklaması,
Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi levhasını geçtikten sonra hemen tepe noktasında buluşma ( tepede...
Merhabalar ,
V8 i bitirmeye çalışıyoruz, Bolu ya mümkün değil bitmez ama belki Kızılcıhamama yetişebilir, bu yıl olmasa da gelecek yıl mahalli yarışlara katılmayı düşünüyorum,
Selam, Sevgiler
Arkadaşlar pazar günü benim köyde (Ayaş ilçesi Ortabereket köyü ) Orman alanına fidan dikme etkinliği yapacağız,
Program Açıklaması,
Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi tepe noktasında buluşma ve saat 10:00 da Orman dikim alanına hareket, bize ayrlan...