Arama sonuçlarınız

1. M

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Çamuru ve bayırı bolda senin araç ne kadar hazırdır onu bilemem ,

2. M

Ankara Grubu Ses Verin

Ynt: Ankara Grubu Ses Verin Evet Ankara grubu ses ver :) Arkadaşlar pazar günü benim köyde (Ayaş ilçesi Ortabereket köyü ) Ağaç dikme etkinliği yapacağız, Program Açıklaması, Pazar günü 09:30-09:55 saatleri arasında Ankara Ayaş karayolu Aysantı geçidi tepe noktasında buluşma ve saat 10:00...
  3. M

Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz)

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz) Gerçekten güzel olacak :) bu güne kadar hiç kimse bu kadar sabır ve incelikle Defender la uğraşmamıştır, 2,5 dizel Otakar dan daha orjinal çıkacak :)

4. M

Defender toplamak

Ynt: Defender toplamak Teessüf ederim umut ;D ;D ??? ??? :'( :'(
  5. M

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz) Sevgili Arkadaşlar güzel dilekleriniz teşekkür ederim, Sevgili Engin Yerel yarışlara katılmayı düşünüyorum, Ulusal yarışları kovalamak gerçekten çok maliyetli, bizimki eğlence olacak,

6. M

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Gazla Tarık gazla, bende gazladım ??? Bir V8 bir de 2,5 dizel pikap topluyorum bilgiler gara bölümünde ... oh olsun seriyi tamamladım

7. M

Ynt: Land Rover Pick Up Yeniden doğuyor (yine biz) Sevgili Ercan abi başlık ve bilgilendirme için teşekkür ederim ; sana, hakan ve muammer ustaya da ayrıca teşekkür ederim, Sevgili Arkadaşlar ; Bu ara iki Defender la uğraşıyorum ; 1- 90'' V8 pikap ; bu aracı tamanen yarış ve off road...
  8. M

Bayramhacı Köyü Kayseri Off Road Gezimiz (26 Eylül 2010) Unimog ve Defender

Ynt: Bayramhacı Köyü Kayseri Off Road Gezimiz (26 Eylül 2010) Unimog ve Defender Sevgili Ertuğrul artık bu sezon Kayseri grubu ile bir etkinlik yapalım :)
  9. M

Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Geçmiş olsun,

10. M

145.700 İç Anadolu Ereğli Rolesi

Ynt: 145.700 İç Anadolu Ereğli Rolesi Sevgili Arkadaşlar ; Öncelikle davetiniz için teşekkür ederim, Eylül ayım hafta sonları dahil dolu :( kısmet olursa Ekim ayında ilk haftalarında sizde uygun olursanız ziyaretinize geleceğiz, Amatör ruhun ne olduğunu gerçekten bilirim ve her alanda mümkün...

11. M

Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması Land Rover severler hep delimi olmak zorunda ??? Kolay gelsin :)
  12. M

145.700 İç Anadolu Ereğli Rolesi

Ynt: 145.700 İç Anadolu Ereğli Rolesi Değerli Amatör arkadaşlar ; Bu rölenin kurulmasında emeği geçen arkadaşları bende yürekten kutluyorum, konuyu Ercan bey ile Murat komutan Ankara dan takip etmektedirler, şu an filtre üniteside tamir edilmekte en kısa sürede bunuda sizlere ulaştıracağım...

13. M

Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010) Sevgili Alpay teşekkür ederim, umarım bir etkinlikte birlikte oluruz, Selam,sevgiler
  14. M

Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010)

Ynt: Balkanlar Gezisi (19 haziran- 04 Temmuz 2010) Sedat ellerine sağlık :) benim yüklemeye ömrüm yetmezdi :)
  15. M

Arkadaşımız Mustafa Kemal Güner'in (MKG) Doğum Günü Kutlu olsun

Ynt: Arkadaşımız Mustafa Kemal Güner'in (MKG) Doğum Günü Kutlu olsun Sevgili arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum :)))))))) Seyehatte olmam nedeni geç cevap verebildim :( lütfen kusura bakmayın Selam ve sevgilerimle

16. M

Landcruiser BJ60 ile 1 haftacık tatile çıkıyorum

Ynt: Landcruiser BJ60 ile 1 haftacık tatile çıkıyorum Umut hoşgeldin :) Çok yakmış, çooook, Defender 3250 kg oralama 11 liitre/100 km yakıyor
  17. M

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar Defender daki yükseltmeyi 10 cm yaptım, arka helezonların altına 3 cm parça koydum fakat kasislerde zıplama yapıyor :) VX100 heavy Duty heloznlarının boyu 48 cm. bu tamda Defender a uyuyuyor aceba bu helozonu taksam nasıl olur ??
  18. M

Ankara da defender ustası

Ynt: Ankara da defender ustası Şaşmaz Sanayide Hasan Usta 0 312 278 20 90 0 532 641 37 37

19. M

Warn Vinç

Ynt: Warn Vinç Fotoğrafını yüklerseniz sevinirim, ilgilendiğim bir winç, selam, sevgiler
  20. M

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu yıl 29 ekim kortejine kesinlikle katılmamız gerektiği belli oldu :) şimdi nerede katılacağımı planlayalım ; Ankara, bolu, kemer, olabilir ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR