Arama sonuçlarınız

1. B

SATILIK BESTOP TENTE KAHVE RENKLİ (CJ 5)

Ynt: Satılık Bestop Tente Kahve Renkli (cj 5) Satıldı

2. B

Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye

Ynt: Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye İlker bey değerli yorumlarınız için çok tesekkür edeederim, sanırım 125exc düşünüyorum bahsettiginiz bakım konularınıda not aldım,ekipman olarak şu aşagıdaki liste yeterlimi sizce? Kask Gözlük Vücut koruma Mont Eldiven DiZlik Pantolon Bot Bunlara eklemem...
  3. B

Ynt: Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye İstanbulda yasıyorum yasım 24 boy 1.73 kiloda 73.sizinde bahsettiğiniz gibi romorkla getirip götürmeyi düşünüyorum bakımlarıda bir iki serviste yaptırsak sonra kendimiz halledebilirmiyiz acaba ? Vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim.

4. B

Ynt: Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye Yok hepsi benim için yazılmış diyebilirim.peki nasıl bir motorla baslamam gerekiyor marka model olarak fikirlerinizi almak isterim
  5. B

Ynt: Ktm 250 Exc Bilgi Ve Tavsiye Genellikle ormanda ve çamur agırlıklı sürüşler düşünüyorum,km bazında düşünürsek sabah çıkıp aksam dönsek tahmince 70 km altında olmayacaktır,yük olarak yanımda yedek benzin ve yağ dışında sadece yiyecek birşeyler olur muhtemelen,yakıt tüketimi ve bakım...

6. B

Değerli gezenbilir ailesi uzun bi aradan sonra hepinize yeniden merhaba demek beni gerçekten çok mutlu etti,eskiden her paylaşimi offroad bölümünde yaparken şimdi kendimi iki teker bölümünde buldum; Uzun zamandir enduro motor arastırması yapıyorum ve Ktm nin enduroları çok etkiledi beni e...

7. B

Nakşi Usta

Ynt: Nakşi Usta allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...
  8. B

SATILIK WARN 8274 WİNÇ

Ynt: SATILIK WARN 8274 WİNÇ satıldı.
  9. B

Debriyajdan Gelen Ses Hakkında

Ynt: Debriyajdan Gelen Ses Hakkında abi cok az bi yumusama oldu ama ses sinir bozucu..

10. B

bende en kalitelisini yaptırdım adı ya borgberg yada bordberg oyle bişeydi baskı balata bilya bide çatal degişti acaba banamı degişti dendi sadece?ve debriyajı yapalı 500 km oldu ilk yaptıgımda pedalın en dibinde kavrıyordu şimdi en ustune cıktı eski hali gibi oldu sizce normal mi??

11. B

defender 110 için TAVAN SEPETİ ARANIYOR

Ynt: defender 110 için TAVAN SEPETİ ARANIYOR teşekkürler bi görüşüp fiyat alıcam
  12. B

debriyaja bastıgımda ses kesiliyor,ayagımı cektigimde ses geri geliyor.

13. B

defender 110 için TAVAN SEPETİ ARANIYOR

Ynt: defender 110 için TAVAN SEPETİ ARANIYOR teşekkürler
  14. B

BU DA BENİM DEFENDER IM !!!

Ynt: BU DA BENİM DEFENDER IM !!! cok teşekkürler darısı herkezin basına...
  15. B

aracımın debriyajını yeni degiştim fakat alttan bir ses geliyor dabriyaja bastıgımda gidiyor bu sesi kesmenin bi çaresi varmı.şimdiden teşekkürler...

16. B

Ynt: BU DA BENİM DEFENDER IM !!! ben yaptırmadım aldıgımda vardı ama heralde 2000 tl ye maal oluyomus duyduguma göre.
  17. B

Ynt: BU DA BENİM DEFENDER IM !!! araziye sokmaya kıyamadık :)
  18. B

Ynt: BU DA BENİM DEFENDER IM !!! erzurumluyum ama istanbulda yasıyorum :),ama plakamız her daim 25 dir :)

19. B

Defenderim ile Bende Aranızdayım

Ynt: Defenderim ile Bende Aranızdayım rengi cok farklıymış hayırlı olsun.
  20. B

Ynt: BU DA BENİM DEFENDER IM !!! yarın bir deneme yapacagız ama camurda bu lastiklerle fazla yürüyecegini sanmıyoruz vinçde yok işimiz zor gibi görünüyor :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri