Arama sonuçlarınız

1. B

Alinik dana44 diferansiyel

On arka dana 44 diferansiyel ariyorum cj5 icin kilitte olursa dusunurum saygilar.

2. B

20-25bin tl arası cj 5 almak istiyorum.?

Ynt: 20-25bin tl arası cj 5 almak istiyorum.? https://www.facebook.com/batikanyilmaz
  3. B

Ynt: 20-25bin tl arası cj 5 almak istiyorum.? bu araclar insanların senelerce emek verdigi araclardır,tırnaklarıyla kazıdıgı araçlardır sızın en küçük lafınız bizi incitir.ha size şöyle söyliyim motor performansınımı merak ediyorsunuz su ustayı arayın ona sorun demiyorum, facebooktan eklenyin...

4. B

Ynt: 20-25bin tl arası cj 5 almak istiyorum.? motor perfonmansı iyi bir araç istiyorum demişsiniz benim aracımın kötü oldugunu size kim soylemişse gel bir yalan soylemiş. gögüs resmi yok.
  5. B

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. ARACIN MOTORUNU A DAN Z YE SIFIRLADIK ONUDA BU LİNKTE GÖREBİLİRSİNİZ.HAYIRLISI OLSUN SİZE ALLAH UTANDIRMASIN. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=78975.msg983965#msg983965

6. B

Cj alımı yardım..

Ynt: Cj alımı yardım.. BEN 1979 MODEL CJ5 İMİ SATIYORUM İLGİLENİRSEN İRTİBATA GEÇEBİLİRİZ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-tek-kelime-ile-mukemmel-65284948/detay/

7. B

Ynt: 20-25bin tl arası cj 5 almak istiyorum.? benimkini verebilirim :) tam istedigin aralıklarda:)
  8. B

OFF ROAD TV

Ynt: OFF ROAD TV . Olsun,gezenbilir ailesi 2.sınıf hayvan belgeseli izlemediği için sıkıntı yok ;)
  9. B

OFF ROAD TV

Ynt: OFF ROAD TV Denedim fakat yine açılmıyor bu kanalı merak ediyorum yardımlarınızı bklyrm simdiden teşekkürler

10. B

OFF ROAD TV

Ynt: OFF ROAD TV ben açamadım acaba ozel bi uyelik falanmı istiyor?

11. B

CJ 5 E HARDTOP

Ynt: CJ 5 E HARDTOP kapıları camları herşeyi mevcut 3000bin liramı,
  12. B

CJ5 İÇİN DİF KİLİDİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM

Ynt: CJ5 İÇİN DİF KİLİDİ ALMAK İSTİYORUM YARDIM benimde arkada kilit var ama markasını bilmiorm aldıgım adam %100 demişti virajdan cıktıktan sonra arkadan çaat diye bir ses geliyo bazen 2 kere 3 kere geldigini bile duydum difransiyeli parçalıycam diye cok korkuyorum sizce bi ssıkıntı varmıdır...

13. B

cj5 aracımla suya gırdim çalışmıyor

Ynt: cj5 aracımla suya gırdim çalışmıyor aynı sorunu ben defalarca yasadım ama benm sıkıntım marş motorundandi su ve camur kaçıodu defalarcada tamir ettirdim en son iyice slikon ve bantla etrafını kapadım bakalaım yine aynı problemi verecekmi
  14. B

Ümraniye-Çekmeköy-Kavacık Civarında Off Road Yapmak.?

sabri bey avrupa yakasından gelecegim ben nasıl gelebilirim 1.köprümü daha uygun olur yoksa 2.köprümü,yol güzergahı hakkında bana yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
  15. B

KONUYU OKUDUGUM KADARIYLA; BULUŞMA TARİHİ:16 EKİM PAZAR BULUŞMA NOKTASI:BJK TESİSLERİNİN YANINDAKİ SHELL PETROL BULUŞMA SAATİ: 10:00 BU BİLGİLER DOGRUMUDUR ??

16. B

1 ilhan inci ............................Toyota Hilux Surf ( vinç yok) 2-Emrah Artarslan ..................Toyota Land Cruiser hj 60 ( vinç, çeki halatı , mapa mevcut ) 3-Hakan Kahraman..................Grand Vitara 1.6 3 K 4-Hüseyin Şıhmanoğlu -........... Subaru Forester turbo(standart...
  17. B

gezi ne zamandı ben kaçırmadım inşallah bende gelmek istiyorum
  18. B

dört gözle bir organizasyon bekliyoruz

yaklaşan kış öncesi hem tanışma hemde aracları test etme amaçlı güzel bi offroad organizasyonu istiyoruz saygılar :)

19. B

benimde artık bir cj5 im var : )

Ynt: benimde artık bir cj5 im var : ) aracın moorunu a dan z ye sıfır amerikan parçalarla topladık borla headers koyduk işçilik dahil fiyat 7.000 tl
  20. B

Böylesi bize denk gelmezki :)

Ynt: Böylesi bize denk gelmezki :) muhteşem

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot