Arama sonuçlarınız

1. B

Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ?

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? merhaba degerli dostlar; bende muayeneye girrecegim 13 haneli şase numarası bndede problem ama itüye gittim rapor cıkardım gidip alacagım 1 haftaya kadar ayrıca aracımda borla headers yaptırdım devamınada krom bi boru yaptırdım...

2. B

1979 Jeep CJ5 Motorunu A'dan Z'ye Sıfırladık ( Başkan Jeep)

dosya boyutu cok buyuk diyor nasıl ekleyebilirim ?
  3. B

aminn cümlemiz :) elimde bir video var birazdan ekliycem kudret bey

4. B

biraz oyle oldu evet :s saolun teşekkürler
  5. B

evet maalesef biraz öyle oldu :S cep telefonuyla cektik resimleri

6. B

maliyet headers, krom eksoz,emme manifoldu, yeni silindir kapagı, sag sol derken 7000 tl yi buldu ama butun parcaları sıfır ve orjinal amerikan kullandık :)

7. B

3 ay önce almış oldugum aracımı başkan jeep e getirerek komple debriyaj degistirmişti ve rutin bakımlarını yapmıştım. ama gün gectikce içimde artan bu sevgi beni çılgınlıklara sürükledi :) kafamda bi plan yapmıştım önce motoru sıfırlarım sonra 4'' yükseltme kiti takarım sonrada komple ön takımı...

8. B

Nihayet AMERİKAN

Ynt: Nihayet AMERİKAN hayırlı olsun resimleri yokmu??
  9. B

ömerli gölü gezisi göl kıyısı sakınlerine yıne kemik dagıttık

Ynt: ömerli gölü gezisi göl kıyısı sakınlerine yıne kemik dagıttık yapılan gezi süper,su ramazan ayında iki kat süper! gönülden tebrik ediyorum sizi bir dahaki gezide haber verirseniz bu sevaba ortak olmak isterim teşekkürler.
  10. B

cj5 yükseltme kiti hakkında acil yardım

Ynt: cj5 yükseltme kiti hakkında acil yardım 4'' yukseltsem 33 lastik küçükmü kalır ?

11. B

cj5 yükseltme kiti hakkında acil yardım

Ynt: cj5 yükseltme kiti hakkında acil yardım valla bendede 33 lastik var tar otodan fiyat aldım kitin markasını unuttum ama kitle beraber aracın celik fren hortumuna kadar degistirdikleri parçalar var 3.300 fiyat verdiler,yaman jeepdende fiyat aldım oda aşşagı yukarı aynı,
  12. B

Gaziantep Kayacık Barajı Keşif Gezisi (9 Ağustos 2009 )

Ynt: Gaziantep Kayacık Barajı Keşif Gezisi (9 Ağustos 2009 ) oh oh maşallah allah nazarlardan saklasın 37 lastik 41 10 ayna mahruti kurtarırmı ? bende headers takıcam bu ay sonunda daha iyi ses alabilmem için çift çıkışmı yaptırmam gerekiyor?ilginize cok teşekkürler göktug bey.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri