Arama sonuçlarınız

1. jugu

Defenderi Hidrolik Direksiyona Çevirme Hk.

Ynt: Defenderi Hidrolik Direksiyona Çevirme Hk. takip

2. jugu

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Bir Grup Oluşturalım oradan daha kolay takip edebilirim diye ben de gönderdim katılma isteğini :)
  3. jugu

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ben de şüpheye düştüm şimdi 32 yıldır biri çıkıp arabayla götürmedi mi veya gitmedim mi diye ama sanki kapıdan çok kez döndürdüklerini de hatırlıyor gibiyim. belki de özel günlerden dolayıdır tabi. en güzeli siz zorlayın araçla giremezseniz zaten yakın sokak veya...

4. jugu

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Anıtkabir'de maalesef ziyaretçiler için otopark yok. Çevresindeki tandoğan tarafında veya çevresindeki cadde ve ara sokaklarda yer bulabilirsiniz. (ara sokaklarda otoparklar da oluyor) Veya maltepe kapalı otoparkı en yakın düzenli otopark dilerseniz oraya bırakıp...
  5. jugu

CJ mi Defender mı?

Ynt: Cj Mi Defender Mı? hala aradığımı bulamamışken bu seçenek tekrar dirildi :). nedense kaporta ve iç trim parçaları korkutuyor beni disconun (benim baktığım model 91 disco 1) hani hepsinden öte aman orası değdi burası eğildi derdim olmasın istedim ama... hoo kısmını da sanırım parça...

6. jugu

Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Contadan contaya fiyat oynamış olabilir pek tabi işçiliklerinin çok ucuz olduğunu ben de iddia edemem . % 10 'luk üstün körü bakma dilimini yakalamışsınız :) .Bir kere olsun tam olsun mantığıyla 3-5 fazla verdiğim olmuştur benim de burası doğru. Benim...

7. jugu

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var imajda tuncay usta baktı ise teşhisi %90 doğrudur. ben de kapak açtırmamak için elimden geleni yaptım her yolu denedim ancak en başta dediğine geldim. kanguruya hiç gitmedim tanımıyorum. Bir de yine gitmediğim ancak forumdan ve çevreden bolca tavsiye edilen...
  8. jugu

Ynt: Vitaracılar Yardıma İhtiyaç Var Stop ettikten sonra eksiltiyor ise gözden kaçmış bir kaçak var demektir. Ancak çalışırken eksiltmesi tüm bu yaptıklarınıza rağmen devam ediyorsa kapağın açılması olası. Conta ise yine canınızı sıkmayın kapakta çatlak da olabilir. Bunlar çalışırken...
  9. jugu

Gezenbilir'in İki Tekerleri

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri İstanbul'dan arkadaşlar yardımcı olacaktır umuyorum.Uzun mesafelere (ilk başta çevre illere bölgelere olanları uzun sayarsak) grup ile gitmek güveninizi yerine getirir. Yazın oldukça fazla etkinlik oluyor , buralara giden gruplardan motor hacminizin ve...

10. jugu

Madem böyleyiz hazır etkinliklerden başlayalım haziranda.Sayımız az şehirlerimiz farklıyken bizim organize olmamız verimli olmayabilir başlangıç için. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

11. jugu

2014 Mtv Sorunu

Ynt: 2014 Mtv Sorunu benim durumum için maalesef... henüz aracı almadığım için.eğer vergi işini bütçeye uydurabilirsem alacağım. bir alt dilimden ödemekten öte bir şansım yok görünen. şu %5 i yine geçiyorsa tekrar düşseymiş iyiymiş.
  12. jugu

2014 Mtv Sorunu

Ynt: 2014 Mtv Sorunu Bu kötüymüş. Henüz almadım ancak alacağım aracın motor hacmi normalinden yüksek görünüyor. 3.5 olması gereken rrc 4000 cc yazılmış. Yani ancak normal vergisine dönebileceğiz anlaşılan. Ruhsatta önce onu düzelttirmek külfetli iştir muhtemelen. Yapabilirsem önce ona başvurayım.

13. jugu

2014 Mtv Sorunu

Ynt: 2014 Mtv Sorunu benim merak ettiğim bir alt dilim vergi de değerin % 5 'inden yüksek çıkıyorsa tekrar bir alta indiriyorlar mı ? bazı siteler indirildiğini bazı siteler ikinci bir indirim olmayacağını yazmış. ya da şöyle bir şey olabilir mi örneğin ben bu sene bu dilekçeyi verdim...
  14. jugu

Discovery1 V8i Hakkında

Ynt: Discovery1 V8i Hakkında Evet Umut Bey 'in dediği gibi rrc 'den kasıt range rover classic.1970 - 1995 arasında olan modeller. Rrc hakkında kendi toparlayabilidğim fikrimi söyleyeyim. Aluminyum kupası , sağlam ve muadili bol altyapısı cazip yanı.Asfaltta da arazide de başarısı kullanıcıları...
  15. jugu

Ynt: Gezenbilir'in İki Tekerleri tanışma başlığında sayımız oldukça fazla ancak gezenbilir adı altında motosiklet etkinlikleri olmadığı için pasifiz oldukça. önceki sene bir iki festival için buraya da göz attım , yazdım ancak genelde daha motor odaklı forumlarda (ss'lerin de popülerliğinden...

16. jugu

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu sattım abi doğrudur çatlak blok bana son sürprizi oldu dehledim.yenisini yetiştirmek kastım. kamp güzel olur aynen uygun zamanda. iş için de sağol abi hayırlısı.
  17. jugu

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ben şu kış kampına çok hevesliydim arabayı da yetiştiririm diyodum ama zaten bütün haftasonu çalışacağım varmış komple yattı. bu hafta da yetişmez gibi. haftaya belki ama sonraki hafta işten de ayrılacağım üzere mutlak sahalara döneceğim : D bu...
  18. jugu

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi selamlar, kahramanmaraş'da ikamet eden var mı acaba jeep ciler arasında? özellikle cj kullananlardanveya bilgisi olanlardan. malum sitedeki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-kis-geliyor-jeep-lazim-artik-139570534/detay/ şu ilan ile...

19. jugu

Satılık 2007 Model Suzuki Jimny

Ynt: Satılık 2007 Model Suzuki Jimny resimler için takip
  20. jugu

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri bir takip de benden

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız