Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım
gözünüz aydın. el birliğiyle kısa sürede bulunması çok sevindirici. duyarlı davranan arkadaşımıza da teşekkürler.
Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım
çok büyük geçmiş olsun. en kısa sürede aracınızı bıraktığınız gibi bulmanız dileğiyle.
daha önce ayaküstü kaldırımdan benzer şekilde aracı çaldırmış biri olarak şunları söyleyebilirim;
polis ne yazık ki arama işinde pek sıkı değil. benimki çalan...
Ben de en çok dediğiniz gibi motor şanzıman uyumsuzluğuna yordum. ve evet illa ki bir şikayeti olmalı ki o fiyata versin. Hardtop U kapılar iç döşeme cezbedici. Ama ortalama değil en fazla 80 90 olduğunu söyledi arkadaş. Şehir dışından da usta işi zor oluyor işte maalesef. Ben de yine de...
Bu yaşta araba kullanmak keşke hepimizi motor şanzıman ustası yapabilse.Veya kocaman Amerikan garajlarımız olup tonla paramızla herşeyi ellesek.14 yılım en basit yapılı vosvoslar üzerinde geçti bıraktığımda hala bilgimin de elimin de yetmeyeceği işler vardı. Arabayı 6 ayda bir gören biziz onlar...
Ynt: Cj Mi Defender Mı?
evet sanırım series 3 'den vazgeçtim. şehir içi dışı konfor kullanımını çok dert etmesem de defender kupasına göz zevki olarak daha yakınım. series kesinlikle harika bir klasik ve öyle saklanmalı kanımca ve ben bu standarda vakıf olamam. def 90 'lar kesinlikle ideal...
Ynt: Ankara'dan Cj7
Ali Bey selamlar,
Ben de bu ara ankara'dan cj'lere takılmış durumdayım. malum siteden buralardan takip ediyorum ne var ne yok bütçeme ve kafama uygun bir şey olursa bu sefer de cj olsun istiyorum. Daha önce yapılanlar , yazılanlar , paylaşılanların yanında sizinkileri de...
Ynt: Bu Hafta Cj-5 Alıyorum , Kararsızım.
bu son yolladığınız araç için ben de görüştüm. üzerinde ilanda yazdığı gibi granada motoru varmış. ayrıca ilanda fiyat 11.5 iken karbüratör ayarı yapılırsa sorun çıkarmaz diyordu sordum nedir olayı diye biraz mırın kırın etti sahibi. aracı ankaradan...
Ynt: Cj Mi Defender Mı?
benim de gönlün lr'den yana ancak gücümün yettiği lr 'den de korkuyorum. örneğin ilgilendiğim lr defender kupalı bir series 3.Ben bu araçla uzun yol da yapacağım için series altyapılı bir araçla (konfor beklentim yok) ne derece amacıma ulaşırım ona takılıyorum. cj...
Ynt: Aranıyor Defender Veya Samurai (sj)
abi hep atlıyorum vitarayı kusuruma bakma : D ( insanın cinsi gibi bütün huyu bozuk vitaraları da sırayla çektim sanırım daha töbe : D )
şu sj ler acık daha büyük olsa aslında yine suziciyiz de bizim karaoğlan ona zor sığar gibi yine de içime sinen...
Selamlar,
Malum ilan sitelerinde araçlara bakıyorum ancak forumdan bildik bir araç olursa içim daha rahat olur diye buraya da yazmak istedim.
Samurai veya sj için bütçemi 12.5 diyebilirim (Ankara'da yaşadığım üzere hard top olması şart , yapılı olması da tercihim bir miktar daha zorlayabilirim...
Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor
Anlaşıldı rrc 'de elektronik kısım sıkıntılı. Adınıza sevindim dertten kurtarmış. Bize de akıl olur bu konuda çok teşekkürler.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
aynen abi böyle satmaya da içim elvermez alan da insan yine yapabildiğimi yapıcam mecbur, sonra yine satıcam anladığın üzere soğudum bir kere zaten. km. 'den ben de şüpheliyim ama bu araç uzun süredir yapılıymış çok uzun yollar kat etmemiş de...
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
doğruluğu meçhul ben böyle aldım. dikkatsiz kullandılarsa geç bile belki. soğudum zaten yeterince 1 ayı anca dolmuştur ilanını bile koydum. sözde biraz çok verelim düzgün alalım dedik. neyse artık.