Arama sonuçlarınız

1. jugu

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 122.000

2. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu eksik olmayın abi sağol. bu hafta muayeneyi (halledebilirsem) halledip şu sena'ya uğramayı düşünüyorum. su eksiltmesi var şimdi de. sabahları egzozda damlacık şu bu yok. yağda da bozulma yok gördüğüm. ama bazen tahliyeden aşırı boşaltıyor...
  3. jugu

1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor

Ynt: 1990 Rrc Hızlanmıyor Gaz Yemiyor aracınızın durumu ne oldu acaba? arıza bulundu mu ? nasıl bir masraf çıktı ? üzerinden geçmiş biraz ama biz de bilgilenmiş oluruz paylaşırsanız sevinirim.

4. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu helvayı da tatlıdan sayarsak benimkinin helvasını yeriz yakında :)
  5. jugu

Ebay

Ynt: Ebay Evet kuralına kaidesine uyduğunuz surece sürpriz yapmaz.Uzun zamandır alışveriş yapıyorum.

6. jugu

CJ mi Defender mı?

Ynt: Cj Mi Defender Mı? tabi tabi kıyas veya rekabet asla değil zaten. başlığı açan arkadaş da aynen belirtmiş yarışa dönmesin diye : ). ne bileyim işte dediğim gibi hani ağır şartlarda hangisi daha kolay kırılır olabilir veya kırılsa da şunun şusu çok kırılır ama çok kolay ve ucuz bulunur...

7. jugu

1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar def 90 lar da pek nadir çıkıyor gördüğüm olan da güzel para : ). belki 110 a yönelirim bana büyüklüğü çok gelir ama ucundan yakalamış olurum : D. Sizinki bitince evet bir yancı olabilirim sürüşünüze sevinirim hatta.
  8. jugu

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar Sıcak cevabınıza teşekkürler öncelikle bu ruha sahip insan böyle oluyor demek ki : D. Senelerce her markanın heralde en tutulmayan en kıyıda köşede kalmış modellerini aldım hep. Hele bir volvo 440 glt vardı ki zamanında arabaya bırakın...
  9. jugu

Ynt: 1983 Landrover Series 3 İle Ankara'dan Selamlar selamlar, Umut Bey başlığı uzunca okudum. hem Ankara'da olmanız hem de series III sahibi olmanız tam danışılacak kişi yapıyor sizi : ). Emeğiniz ve orjinale sadıklığınız takdirlik. Ben şu ara maymun iştahlılık yapıp tazecik vitaramı LR 'ye...

10. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu hayırlısı tabi gönlünden ne geçiyorsa abi. Ben tatlıya ortak edeyim de da toros bile alsan olur : DDD

11. jugu

CJ mi Defender mı?

Ynt: Cj Mi Defender Mı? şu konuyu hortlatsam bir de takip etsem nasıl olur :). pek kısa sürmüş... en çok da parça / kırılganlık konusunda merakım. ikisinin de parçası bolca ve ucuz ama hangisi aynı şartlarda daha naziktir acaba. beni şahsen cj den uzak tutan ise vergi ve yakıtı olur bu ikisi...
  12. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu çok güzeller... yük için de kullanılabilir oluyordu galiba ( ben motor için bakmıştım ) . fiyatları da bence işlevine göre makul . konforlu kamplı gezi için ideal hele sizin için. hem büyük çekme karavanlar kaba değil hem de her ihtiyaca cevap...

13. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Öyle tabi ben de yükseltmeli kullanıyorum şu an ve evet otobanda 160 la gideyim yere yapışsın gibi bir kaygı güdmediğim üzere 90 - 100 de eski standart vitaradan çok büyük bir tutuş kaybı hissetmedim. Kasılsın limitlerinde yürüsün ben de...
  14. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bunun üzerine Salih Abi 'den bir tek yol suzi tavsiyesi bekliyorum : D
  15. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bu arada benim termik işi dediğiniz gibi fandanmış fan başka bir marka modelmiş o yüzden zamanla pullardan bırakmış, bugün lpg aksaklığı için gittiğim rastgele de olsa düzgün bir genç usta üşenmeyip el atıp düzeltti sağolsun. termik veya...

16. jugu

Bir Vitara Jlx Hikayesi

Ynt: Bir Vitara Jlx Hikayesi usta konusuna kesinlikle katılıyorum. kullanıcısından ziyade ( çok dan dun biri değilse ) araca bakan usta çok daha önemli.bkz. benim hikayede de satın aldığım kişi ustası yüzünden mahçup oldu. aynı usta bir araca sürekli bakar da şanzıman yağının eksikliğini...
  17. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ben de önceki vitaradan önce rav4 bakmıştım ve araştırmıştım abi. sadece bozuk yola girse dahi antin kuntin ötmelerinden geçilmiyordu ve ne yazık ki arazi performansını öven hiç bir bilgiye rastlayamadım. hele bindiklerinden sonra (şanstır biraz...
  18. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu fotoğraflar da video montajı da güzel olmuş ellerinize sağlık :) .

19. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu face grubunda var bir iki yol çalışması :)
  20. jugu

Alınık Vitara 5k 1.6 Jlx Manuel

Ynt: Alınık Vitara 5k 1.6 Jlx Manuel 2.0 v6 düşünürseniz benimkini bir ihtimal satmayı düşünüyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri