Arama sonuçlarınız

1. jugu

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90764.0 bu başlık harici bir duyulmamışlık varsa tabii ki ayarlansın ki tanışalım.

2. jugu

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu objektif ve net yorum budur sanırım çok teşekkürler. işin aslı baya gönlüm kaydı baktığım araç için konuşursak şimdilik gözüm görmüyor parçaydı yakıttı ama iş onlara gelirse üzeceği kesin anlaşılan.ben de alayım 1-2 sene tadını çıkarayım desem...
  3. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Patrol cüler bu kadarını bile dememiş o kadar yılmışlar demek eheh. Yok şaka maka çoğu yerde yakıt sarfiyatından başka bişeyden bezmemişler yabancı bir iki yerde de motorun biraz dayanıksız olduğu kalanın da bir o kadar dayanıklılığından...

4. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu patrol başlığına yazdım ama ses çıkmadı hepsi dağılmış bir de burdan kullanan bilen varsa diye aşağıya aynı mesjaı kopyalıyorum :) Merhaba patrol sahipleri, Sessizliğinizi ben de bozayım biraz : ). Vitara kullanıcısıyım aracımı satmak üzere...
  5. jugu

Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz?

Ynt: Nissan Patrol Sahipleri Kaç Kişiyiz? Merhaba patrol sahipleri, Sessizliğinizi ben de bozayım biraz : ). Vitara kullanıcısıyım aracımı satmak üzere ilan verdim. Bir patrol takas teklifi geldi ben de üzerine biraz araştırdım, gerçekten biraz es geçilmiş bir model gibi geldi. Arazi...

6. jugu

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (off-road Araçları) hoşgeldiniz

7. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Elimdeki videoları toparladım. Maalesef action kameranın kartı yüzünden telefonlardakiler kaldı sadece :/. http://www.youtube.com/watch?v=5SNH-0rhaC4&feature=youtu.be
  8. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Çok keyifli dolu dolu bir gün oldu. Tanıştığımıza tek tek memnun oldum. Ben bendeki resimleri facebook grubuna attım daha kolay geldi :). Umarım herkes ulaşabilir ordan link şöyle ...
  9. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

10. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben bir aksilik olmazsa katılmak istiyorum, dediğiniz gibi hem bir tanışma olur. Kırıcı zorlayıcı bir etkinlik değil anladığım kadarıyla veya uzak durabiliyoruz en azından : ) malum at mt lastiklerden yoksunum. Niyetim yıldırım evci karagöl...

11. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu evet action camera ile çektim yalnız go pro değil de drift hd 720 ve iphone çekimleri karışık videoda.
  12. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu bu da benden olsun biraz geç oldu geçen bayramdan kalma ama olsun : ) http://www.youtube.com/watch?v=Z4CVHtWb3lo

13. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tebrikler Mesut Bey, 4x4 araçların üstüne kara bir leke olarak sinmiş bu avcılık.Siz yine hoşgörülü yaklaşmışsınız. Ben çok daha katı biçimde karşıyım avcılığı spor adledmeye. Israrla "ava gidiyor musun" "ne avlıyorsun" gibi saçma sapan...
  14. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu sıkı takipteyim iki kanaldan da umarım denk getireceğiz birini : ). oraları da bir deneyeyim bu hafta uygun bi yer bulabilirsem. teşekkür ettim.
  15. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu hafta etkinlik yok sanırım haftaya olana benim gelmem zor görünüyor.İki haftadır Ankara yakın çevresinde rastgele bir yerlere gire çıka vakit geçirdim.Evciye gidelim derken gün karagölde bitti , ballıkpınar'a gittim uygun ortam bulamadım vs...

16. jugu

Suzuki Vitara İcin 15 Celik Cant...

Ynt: Suzuki Vitara İcin 15 Celik Cant... takip
  17. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ben de gelebilirsem aresle cumartesiden çıkmayı planlıyorum (tabi işten güçten vakit kalırsa) ancak 6-7 gibi çıkabilirim o saate kalan olursa, olmazsa da her zamanki gibi yeken geleceğim.umarım görüşürüz.
  18. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu aslında ankara grubu ve motosiklet grubunda tanışma olarak yazmıştım tabi buraya tesiri olmaması normal :). Adım Ömer Ankara' dayım. Yaş 31 Aslen motosiklet gezilerine ağırlık vermekteydim ancak bu sezon talihsizlikler peşi sıra gelince...

19. jugu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu nereye gitsem ne etsem diye düşüne düşüne iş işten geçince farkettim bu başlığı. gayet faydalıymış :) ileriki etkinliklerinizde görüşebilmek dileğiyle takipteyim.
  20. jugu

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (off-road Araçları) Ömer Uğurgelen Vitara 1993 Ankara

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri