Arama sonuçlarınız

1. jugu

Eskişehir Motofest 2

Merhaba, Çok güzel bir festivali geride bıraktık.Gerek organizasyon, gerek katılımı ile gerçekten çok başarılı bir festivaldi.Bunu burada paylaşmamın sebebi böyle başarılı ve yüksek katılımlı organizasyonlarda grup halinde hareket etmenin önemi(her ne kadar kendim yalnız yolcuğuluğu tercih etsem...

2. jugu

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Bana düşmez belki ama kendimce önemli bulduğum bir iki noktadan bahsedeyim.Öncelikle vitesli, vitessiz unsuru var.Ehliyet önemli bir faktör en azından kafanızın rahat olması açısından.Bunun için de gireceğiniz sınav vitesli bir motosiklet ile...
  3. jugu

Uçamayan misafir güvercin için bilgi ihtiyacı

Ynt: Uçamayan misafir güvercin için bilgi ihtiyacı Aynen dediğiniz gibi enjektörle (en küçüğünden) vitamin su ve ekmek karışımını gagasından verdim.Kendisi de ince bulguru ve suyunu kendisi yiyor içiyordu ve tek bacağını kullanmaya başlamışken, neşesi de gayet yerindeyken bu talihsizlik...

4. jugu

Ynt: Uçamayan misafir güvercin için bilgi ihtiyacı Maalesef kaybettik zaten.Rahatsızlığından değil de acıdır ki biz yokken bulunduğu yerden güneşin altına çıkmış orda da çırpınırken ters dönmüş ne yazık ki. Başlık kapatılabilir.
  5. jugu

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Buradan da merhaba, Ad - Soyad: Ömer Uğurgelen Doğum Tarihi Ve Yeri: Ankara 1982 Semt: Kızılay İlgi Alanı: Motosiklet, Fotoğraf, Kamp, Gezi Etkinliklerde aranızda bulunmaktan memnun olurum.

6. jugu

Herkese merhaba, Yeri değil belki ama yine en ilgili burayı bulabildim yanlış olduysa şimdiden pardon.Sabah aşağıda uçamayan bir güvercin gördüm, ne yazık ki ayakta da duramıyordu, aldım getirdim, terasa koydum.Zorla morla biraz su, ekmek yedirip içirdim sağına soluna baktım yara bere...

7. jugu

ER 6 N Nnasıl Bilirsiniz Kullanıp Tanıyan Var mı...

Ynt: ER 6 N Nnasıl Bilirsiniz Kullanıp Tanıyan Var mı... Bir önceki motorum idi bu model ve hala çok özlerim :). Geçilip geçilmemesi, tecrübe edilip edilmemesi elbet size kalmış ve gerekli uyarılar zaten yapılmış. Model hakkında kullanıcı bilgisi vermek gerekirse şunları söyleyebilirim ...
  8. jugu

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Merhaba, Ankara' dan Ömer.Geziler, rotalar, kamping, fotoğrafçılık gibi bir çok aramamda kendimi burada bulup, sayfalarda, paylaşımlarda zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımı farkedip nihayet üye oldum. Titrek (xt 600) ile gidilecek çok yolumuz var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri