Arama sonuçlarınız

1. M

Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?..

Ynt: Suzuki Jimny Lastik Seçimi ?.. lastiğiniz kış lastiği olmasın :) kış lastiği asfaltın sıcak olduğu yaz aylarında çok yumuşak geliyor o yüzden yere yapışmıyor :)

2. M

XL-7 Jantı Arıyorum (Grand Vitaraya Uygunsa)

Ynt: XL-7 Jantı Arıyorum (Grand Vitaraya Uygunsa) abi dün tar otomotiv e gittim de adam janta 1500 lira fiyat çekti ya 99 model arabaya öyle pahalı bi jant almak mantıklı gelmedi bana.. ben şu 5 kollu 2000 2004 arasındaki grand vitara jantlarına da razıyım onlardan çıkartan yok mu hiç ya :D...
  3. M

Ynt: XL-7 Jantı Arıyorum (Grand Vitaraya Uygunsa) peki cok cok teşekkür ediyorum şimdi araştırıyorum

4. M

80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar

Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar hmm buna tevafık deniliyor sanırım :) iyi ki tamam demişim bundan sonra da takmaya devam ederim.. böyle bir pozisyondan hafif yaralı çıkabilmişse söylenebilecek birşey yok :)
  5. M

Ynt: XL-7 Jantı Arıyorum (Grand Vitaraya Uygunsa) hmm procomplara baktım dediğniz gibi 16x8 ler mevcut fakat 1. İstanbulda nerden bulabilirm? 2. 5x139.7 bijon aralıklısı var mıdır? 3. fiyatları ne civardadır? (çünkü bana uygun tek bi jant buldum 1500lira fiyat çektiler çok gibi geldi 99 model...

6. M

Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar tamam bugünden başlayıp kemer takmayı deniym :)

7. M

Ynt: XL-7 Jantı Arıyorum (Grand Vitaraya Uygunsa) hmm 8 inc vardır da çapı 16inc olan var mı acaba :) hep 18 falan buldum ben
  8. M

Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar :D onu yapabilsem zaten yardım istemem
  9. M

Suzuki Grand Vitara'ya Uygun

Ynt: Suzuki Grand Vitara'ya Uygun ben de öle jant getirilebilen bi site bulamadım link verebilir misiniz ?

10. M

heryerde aradım kendime göre bi jant bulamadım en azından daha yeni tarzda jant takabilmek için xl-7 jantı bulmaya karar verdim.. çünkü o aracın jantları çok hoşuma gitti.. genişliği fabrika standartıdır büyük ihtimalle 7 inctir ( keske biraz daha büyük olsa :) ).. çapı da 16dır diye tahmin...

11. M

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... adamların yapabileceği birşey de yok ben o adamlara da hak veriyorum.. sonuçta bazı adamlar da baştan 25bin diyor 22bin e düşüyorlar.. bu kadar pazarlık paylarının bulunduğu bir ortamda telefonla arandığında oluru nedir diye sorulması normal bence...
  12. M

Ynt: 80 Km Hızla Duvara Çarpma Anında Yaşananlar of ya herkes kemeri tak falan diyor da ben şu kemere birtürlü alışamadım.. önerisi olan var mı acaba :)

13. M

Kırmızı Işıkta Durmaya Korkar Olduk

Ynt: Kırmızı Işıkta Durmaya Korkar Olduk kırmızıda durmaya ben de korkuyorum :) 1 sene kadar önce istanbul eminönüden gece saatlerinde 2 araba eve dönüyorduk kırmızı ışıkta durduk.. amcamlar da durdu.. sonra arada bi 10 saniye geçti küüüt diye bi ses geldi.. ama öyle sağlam vurmuş ki ben bize...
  14. M

Cj ve suzukiler için 16 lastik ve cant

Ynt: Cj ve suzukiler için 16 lastik ve cant heheehe :) peki öyle olsun
  15. M

Suzuki Vitara Tavan Sacı Ses Sorunum

Ynt: Suzuki Vitara Tavan Sacı Ses Sorunum hmm ben araziye de çıkmadım aslında ama bence araç eskidikçe böyle çürümeler oluyordur 99 model benimki.. aslında başka hiçbiryyerinde en ufak bir problem çıkarmıyor orda çürüme olması da saçma.. bence o tavan yapıştırıcısını dandik yapmışlar suzuki...

16. M

Ynt: Cj ve suzukiler için 16 lastik ve cant oh iyi hayırlı olsun ya bi cevap yazdım uğurlu geldi :)
  17. M

Ynt: Cj ve suzukiler için 16 lastik ve cant kaptan bu bana uymaz ilgilendiğin için teşekkür ederim.. ben hayatımda offroad yapmadm bana yol tipi jant lazım biraz daha estetik durcak :)
  18. M

8'/16' alınık jant

Ynt: 8'/16' alınık jant fotoğrafı var mı

19. M

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: sahibinden.com da ki saçma ilanlar... bence kaç liraya verilcekse en azından ona yakın fiyat verilmeli.. sahibindendeki işi araplar yapar genelde.. giderseniz görürsünüz, bişeye önce 2000 dolar derler sonra 300e kadar düşerler.. yerseniz :) benim araba da 23 24 falan eder diye düşünüyorum...
  20. M

Stepneme Kapak Arıyorum

http://www.ariyorumabi.com/www/urun/95_29.jpg arkadaşlarım abilerim stepnemin kapağı çok güzeldi sonra göbeğindeki sacı ya çaldılar ya da kendisi düştü ben de dışındaki kromajı da çıkardım ve stepnem kapaksız duruyor.. herkes böyle daha iyi diyor fakat bence arabanın modelini eski gösteriyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri