Arama sonuçlarınız

1. ustaoglu

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Öncelikle kırıcı olduysam özürdilerim. Lafın bu kadar önemsenip büyüyeceğini tahmin etmedim. Kimseye karşı kastım ve art niyetim yok. Saygısızlık yapmak ise hiç istemem. Ayrıca marka fanatikliği kesinlikle yapmam. Benim için duster, kuga veya tiguan hatta vx80 veya g hiç...

2. ustaoglu

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi hayırlı olsun, güle güle kullanın :) izmit'ten duster kullanan kaç kişi var acaba? Ayrıca profesyonel veya hobi olarak başka spor dalları ile ilgilenenler var mı merak ettim?
  3. ustaoglu

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yaşım yazıyor. Benim lafım direk kimseye değil. Konu gerçekten o kadar saçma yerlere gitmiş ki 25 sayfada toplasınız 2 sayfa bişeyler anlatıyor. Kaç yaşında insanlar bu kadar boş mesaj yazarken ayıp olmuyor da bu mu ayıp? Bence daha faydalı, eğitici ve öğretici yorumlar...

4. ustaoglu

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Çok yeni olmasam da çokta eski sayılmam :) Her konuya yazmadığımdan mesaj sayım az ama sürekli takipteyim. İlerisi ne olur bilemem nasip ancak duster alma konusunda babam ile hemfikiriz. Bu yüzden de duster bölümünü sürekli takip etmeye çalışıyorum ancak her konuya...
  5. ustaoglu

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Araştırdığım kadarı ile duster ağır arazi aracı olmasa da (ki kimse dacia'dan böyle bir araç beklemiyor) yeterince arazi aracı. Bir çok engeli aşıcak şekilde tasarlanmış. Orta kilit, yerden yükseklik, yaklaşma-kırılma-uzaklaşma açıları vb. gibi özelliklerle donatılmış...

6. ustaoglu

Alanya Triatlonu

Ynt: Alanya Triatlonu Bütün planlarım herşeyim aniden değişti... Askere kasımda gidicektim ancak erken gitmek için dilekçe vermiştim kabul edilmiş :) Cumartesi günü birliğime teslim olucam... Yeni bisiklet hayallerim ve yarışa katılma planlarım 15 ay sonraya kaldı :) Yine de ilgilendiniz çok...

7. ustaoglu

Alanya Triatlonu

Ynt: Alanya Triatlonu İlginize ve verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim. İlk fırsatta bağlı olduğum kulüpte bu branş var mı bir bakıcam... yoksa sizinle irtibata geçerim :) Ayrıca 4 temmuzda ki mtb yarışına da katılmayı düşünücem :)
  8. ustaoglu

Alanya Triatlonu

Ynt: Alanya Triatlonu Benim gençlik ve spor kulübüne bağlı bisikletçi lisansım var... triatlon lisansı için ne gerekli acaba nereye başvurmalıyım... Ayrıca yol bisikletim yok. mtb ile de katılınır mı acaba? Bu arada yaşım 22 hangi grupta olurum acaba?
  9. ustaoglu

Alanya Triatlonu

Ynt: Alanya Triatlonu katılmak için neler gerekli. türkiye triatlon federasyonu sayfası açılmıyor hiç bir bilgiye ulaşamıyorum. her hangi bir takımda olmak gerekli mi? Kuralları ve mesafeleri hakkında bilgisi olanlar bu konuyu açıklarsa sevinirim :)

10. ustaoglu

Alanya Triatlonu

Ynt: Alanya Triatlonu bu yıl hangi tarihte olur acaba... yine ekim mi?

11. ustaoglu

Gezenbilir Kocaeli Grubu

Ynt: Gezenbilir Kocaeli Grubu Ad - Soyad: Bahadır Ustaoğlu Doğum Tarihi ve Yeri: 25.02.1988 Kocaeli / İzmit Memleket: Kocaeli Semt: Merkez İlgi Alanı: Otomobil, Bisiklet, Yelkenli, Yat, Yemek, Giyim, Teknik Resim, İnşaat Araç: -
  12. ustaoglu

Lada 4x4 Modernizasyon

Ynt: Lada 4x4 Modernizasyon Bu şimdi 2010 model makyajlı niva mı?

13. ustaoglu

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Mücahit bey, cevabınız için teşekkür ederim :) Sanırım arazide 80 ler daha başarılı... Hayal kırıklığına uğradım şuanda :) İnsan mis gibi vx100 e 3 tane kilit komazmı yahu :D
  14. ustaoglu

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hehe :) valla bende bisiklet turundan geldim ama insan sevdiği sporu veya etkinliği yapınca yorulmaz ki... hem yorulması gereken burda toyotalar :) Neyse biraz daha bekliyelim bakalım :)
  15. ustaoglu

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Toyotacı arkadaşlar... Merakımdan birşey sormuştum ama arka sayfada kaldı :) Sorum yukarıda ve merakımı giderirseniz sevinirim :) Ayrıca land cruiser ile LX serisi ile arasında sadece görünüş ve biraz konfor farkı vardır diye düşünüyodum ki meğer lexus lx te...

16. ustaoglu

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Anladım teşekkür ederim :)
  17. ustaoglu

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Land cruiser vx100 lerde diff lock var mı... Ayrıca arazide vx80 ve daha önceki modelleri kadar başarılı mı ???
  18. ustaoglu

Hilux e Vinç ve Tampon

Ynt: Hilux e Vinç ve Tampon Tampon işlevsel olduğu kadar şıkta olmuş :)

19. ustaoglu

Macera Karavanları - Offroad Campers

Ynt: Macera Karavanları - Offroad Campers Hepsi biribirinden güzel... Resimleri paylaşan arkadaşlara teşekkürler :)
  20. ustaoglu

En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir?

Ynt: En İyi Turbo Dizel Motor Hangisidir? Dayanıklılık olarak dünyada en iyisi 3.0 V6 CDI mercedes motoru (Nardo pistinde denenmiştir) :) Ama performans ve verimlilik olarak bakarsak sanırım BMW'nin 3.0 çift turbolu dizeli (286hp 580nm) :) Tabii bu sıralar mercedesinde 250 CDI motoru var (2.2...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri