Arama sonuçlarınız

1. G

20 günlük tatil planı önerileri?

Ynt: 20 günlük tatil planı önerileri? Biz arkadaşlarla 12 şubatta Makedonya'ya (Üsküp) gidiyoruz. Oradan Hırvatistan,Karadağ,Kosova,Bosna Hersek, Sırbistan'a geçeceğiz. Sonra tekrar Üsküp'ten 28 şubatta geri döneceğiz. Pegasustan 150 liraya git-gel bilet aldık. Sana da balkanlar turu...

2. G

Moğolistan'a gitmek istiyorum, rota ve uçak bileti için yardım lütfen...

Merhabalar Gezenbilir ailesi, uzun zamandır takip ediyorum ve gezi yazılarınızı zevkle okuyorum. Bende sizi örnek alarak 21 yaşında olmama rağmen düştüm yollara, önce İran'a sonra Hindistan'a gittim yalnız başıma ve şimdi hedefim Moğalistan. Öncelikle ucuz uçak bileti bumaya çalışıyorum ki...
  3. G

2 Maceraperest 2 Lada Niva ve İzmirden Moğolistana

Ynt: 2 Maceraperest 2 Lada Niva ve İzmirden Moğolistana heyecanla takipteyiz ve bir sorum olacaktı :) acaba moğalistan vizesini nasıl aldınız? Yeşil pasaportunuz mu var :) ?? Bende gitmek istiyorum ama vize büyük bir probleme benziyor..

4. G

DOĞUNUN GİZEMLİ KENTİ MUMBAİ

Ynt: DOĞUNUN GİZEMLİ KENTİ MUMBAİ çok güzel bir yazı olmuş, bende haziran sonu gidiyorum mumbai'ye inşallah ve sizden kaldığınız yerlerin isimlerinide vermenizi isteyebilir miyim?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri