Arama sonuçlarınız

1. P

Gece Çekimleri

Ynt: Gece Çekimleri EXIF bilgilerini gördüm ama sizi hiç tanımadığım için bütün doğru bildiklerimi yazdım ben. Siz zaten uyguladıklarınızı eleyin tabii ki :) o üstad her kimse güzel laf etmiş. İyi fotoğraflara bakmak, bu konuda yazılar okumak insanın bilinçaltına birşeyler yerleştiriyor ve siz...

2. P

Merak Edenler için (Retouching Techniques)

Ynt: Merak Edenler için (Retouching Techniques) Ben takdir edemedim nedense :( eminim çok başarılı bir retouch ustasıdır, ona diyeceğim yok. İnsanlar boşuna marka olmuyorlar. Ama böyle 1000lerce dolarlık paraflaş şemsiye ve stüdyo ortamı kullanıp "kompakt makineyle bile neler yaratıyorum!"...
  3. P

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Sentor, öncelikle kayıplarınız için başsağlığı, başınızdan geçen olay için de büyük geçmiş olsun dilerim... Ben sokak fotoğrafçılığı alanıyla pek ilgilenmediğim için, o konudaki etik ve psikolojik yorumları uzmanlarına bırakıcam...daha çok "zordaki insanlara...

4. P

Bir Makinenin Yağmurdan Etkilenmemesi İçin..

Ynt: Bir Makinenin Yağmurdan Etkilenmemesi İçin.. Yakında gideceğim, inşallah unutmazsam sorarım mutlaka... Takvim hazır olsun, onu da haber veririm o zaman :))
  5. P

Ynt: Bir Makinenin Yağmurdan Etkilenmemesi İçin.. Ama 200 TL çok uçuk bi rakam...Hayyam'da 30 - 4o TL'te dslr yağmurlukları satılıyor zaten! Aslında gidip bi baksanız, belki sizin makinenin boyuna göre de vardır. Ben evde fotoğraf çektiğim için hiç ihtiyaç duymadım, bilmiyorum...

6. P

Ynt: Bir Makinenin Yağmurdan Etkilenmemesi İçin.. Olympusunuz hayırlı olsun diyeyim o zaman. 14-42 güzel ve tatmin edici bir objektif! 2x crop çarpanıyla 28-84'e denk geliyor. e bu da doğa fotoğrafları için oldukça yeterli bir aralık zaten! Daha önce dslr kullandıysanız, makinenin ergonomisi...

7. P

Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir Bu fotoğrafa daha fazla yorum gelmez gibi görünüyor... :) artık önümüzdeki fotolara bakıcaz... :))
  8. P

Bostan Tarlasında Bir Gün

Ynt: Bostan Tarlasında Bir Gün Çok başarılı bir ışık kullanımı, pencereden sızan ışık ve merdiven inen adamın silüeti çok güzel...paylaşım için teşekkürler...
  9. P

Çekim Tekniği Hakkında Soru

Ynt: Çekim Tekniği Hakkında Soru Bence... - Önce kibritler dizilmiş - Makinenin sağ üstünden dengeli bir ışık verilmiş - İlk 5 kibrit önceden yakılmış - Yine makinenin sağından, hafif bir hava akımı yaratılmış ki ateş diğer kibritlere sıçrayamasın, yanık tarafa yönelsin - makine seri çekime...

10. P

Ynt: Bir Makinenin Yağmurdan Etkilenmemesi İçin.. Olympus'un Epl1'ini kısa bir süre kullandım ben. Akıllara durgunluk verecek bir dinamik aralığı var, yani herhangi bir dslr'nin yaklaşamayacağı düzeyde. Belki makine dijital müdahale ile yapıyor, belki başka birşey var bilmiyorum ama manzara...

11. P

Gece Çekimleri

Ynt: Gece Çekimleri Ertuğrul Bey'in paylaştığı gece çekimleri çok başarılı gerçekten. Yıldızları öyle yakalamak her babayiğidin harcı değildir. Fatih Bey, fotoğraflarınızla ilgili birkaç kısa tavsiyede bulunmak isterim size, izninizle tabii... - Güçlü ışık kaynaklarını kadraja almaktan...
  12. P

Motorcunun Ruhu

Ynt: Motorcunun Ruhu Sayın Moderatörler, Bu başlığı yanlışlıkla açtım, silinmesini istiyorum. Kendi açtığımız başlık bile olsa silemiyoruz sanırım. Lütfen siz siler misiniz, forumda kirlilik olmasın... Teşekkürler

13. P

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir Umarım derdimi izah edebilmişimdir. Anlayışınız için ben teşekkür ederim... :) Nursel, özellikle beğenmediğin fotoğraflarla ilgili yorumlarını bekliyorum ;)
  14. P

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir Sevgili Ertuğrul Bey; O kadar can alıcı bir soru sormuşsunuz ki...bir süre durup cevap versem mi vermesem mi diye düşündüm, ama cevapsız bırakmak saygısızlık olacağından yazmaya karar verdim. Flickr'a girmemin sebebi Türk fotoğraf sitelerindeki...
  15. P

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Ya lütfen birisi bana sentor'un özetinde bu siteye fotoğraf yükleyenleri aşağıladığı bölümü gösterebilir mi? Zira ben de bu siteye fotoğraf yükleyen yeni bir üyeyim ve eğer o yazıdan böyle bir anlam çıkabilirse ben de aşağılanmış olacağım. Gerçekten merak içinde...

16. P

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Sentor : )))) başlığı gerçekten süpper özetlemişsin : )) gerçekten güldüm okurken...
  17. P

Ynt: Aslında Herşey Göründüğü Gibi Değildir Gölgeler serisinden bir fotoğraf daha yükledim! Daha fazla tartışmalar olsa...yıllardır fotoğraflar hakkında düzgün tartışmaların yapıldığı bir site arıyorum. Umarım orası burası olur... :)

18. P

Motorcunun Ruhu

.
  19. P

Ara'dan..

Ynt: Ara'dan.. bu tartışma da burada sonlanmış : )) hayırlısı... Sentor o zaman seni bu konuya davet ediyorum. Klavyeni, bi de benim fotoğrafım için eskitirsin belki :) ne yazacağın önemli diil, iyi veya kötü, yeter ki içinden geleni yaz... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58166.0

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri