Arama sonuçlarınız

1. P

güzel mi..

Ynt: güzel mi.. Böyle sorular cevapsız kalınca çok üzülüyorum ben ya :) Fotoğrafınız mükemmel olmamış ama kesinlikle güzel. Güzel bir gün batımı yakalamışsınız, kompozisyonunuz da oldukça iyi bence. Muhtemelen cep telefonu veya kompakt bir kamerayla çekilmiş ve hiç işlem görmeden bize ulaşmış...

2. P

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 @Freegraf ne yaptın? Bayağı olmuş bu forum açılalı :)) Geçen gün teyzem Fuji HS30 aldı. Evde oturup bayağı bi kurcaladım. Çok güzel makine yapmış adamlar...sonra gidip kız arkadaşıma Olympus e-PM1 aldık (micro four thirds), o da çok güzel makine olmuş. Hepsi çok...
  3. P

50mm Lens Seçimi

Ynt: 50mm Lens Seçimi Kaba bi dil kullanmadan nasıl anlatacağımı bilemiyorum ama...eğer bu olaylara, herhangi bi forumda "bana objektif önerir misiniz" diyecek kadar uzaksanız, bence önce bi durup biraz daha bilgi sahibi olmanız sizin açınızdan daha iyi olur. Yazdıklarınızdan fotoğrafa yeni...

4. P

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? ABD'ye yüzerek gidemem heralde. Derin denizde alttan balık gelicek diye tırsıyorum. Çocukluğumdaki bir travmadan mütevellit sanırım : )) Alttaki; hayatında kendinle en çok gurur duyduğun, en büyük başarın nedir? Böbürlenmek olarak sayılmayacak...
  5. P

Canon 7D ve muadilleri

Ynt: Canon 7D ve muadilleri D7000 - 132x105x77mm ve 780 gram 60D - 145x106x79 ve 755 gram : )) yani evet D7000 daha küçük...ama sadece 1cm daha küçük ve 50 gram daha ağır. Yani boyut ve ağırlık farkı da göz ardı edilebilir bence bu durumda.

6. P

Canon 7D ve muadilleri

Ynt: Canon 7D ve muadilleri 60D'yi şahsen pek tavsiye etmem. Çünkü çok büyük bir makine. D7000 hem D300 ile D90 arasında bir boyutta, hem de film çekerken full time focus yapabiliyor. (birçok dslr yapmıyor). O yüzden benim son tavsiyem D7000 olur. Ha bi de kendinizi zorlamanıza gerek yok, bu...

7. P

Canon 7D ve muadilleri

Ynt: Canon 7D ve muadilleri Şimdi ister şehirde, ister dağda kullanın...D300 ve üstü boyutlardaki makineler bir süre sonra ağırlığı ve boyutları nedeniyle kısıtlayıcı hale gelmeye başlar. Ben yıllardır D200 ve D300 kullanıyorum, gerçekten dağa gitsem yanımda taşımak istemem. objektifi vs ile...
  8. P

Giresun'da gün batımı

Ynt: Giresun'da gün batımı Elimdeki resimlere bakıyorum...sadece stock fotoğrafa odaklanmaktan, kendi zevkim için fotoğraf çekmeyi bırakmışım resmen. Yakın zamanda ben de sadece kendim için bişeyler çekip yükleyeceğim....
  9. P

Giresun Silüeti

Ynt: Giresun Silüeti Katman katman...çok güzel. Manzara fotoğraflarındaki tarzınızı çok sevdim gerçekten. Zevkle izliyorum...

10. P

Giresun'da gün batımı - 2

Ynt: Giresun'da gün batımı - 2 Kayıkçının duruşu, martıların varlığı ve kanatlarının duruşu, kadrajın klasik sadeliği...ve tabii arkadaki güneşle önplandaki denizin pozlama dengesi. Tebrik ediyorum...oldukça iyi bir kare. Dia oluşu da benim için ayrı bi önem katıyo...

11. P

Kadıköy'de gün baımı

Ynt: Kadıköy'de gün baımı Fotoğraf bulutlarıyla, renkleriyle çok sıcak duygular uyandırıyor. Hatta ışık saçılmalarını bile sevdim nedense...ama sigara sağlığa zararlıdır! Lütfen... : )) ayrıca kahve de zararlı!
  12. P

Sema yerinde duramayan canın işidir

Ynt: Sema yerinde duramayan canın işidir İlk resmi beğendim ben...eteklerdeki ışık filan çok tatlı bence. Paylaşımınız için teşekkürler... Taksim'de böyle gösteriler düzenleniyor, bi gün ben de gitmek istiyorum aslında...

13. P

CHR sorunu

Ynt: CHR sorunu Ya yanlış anlamayın...CHR diye ararsanız pek bişey bulamazsınız, CHA yazarsanız bayağı bi doküman çıkar karşınıza. O yüzden düzelteyim dedim...umarım karttaki resimler kurtulur. Makinede sorun olacağını pek sanmıyorum çünkü. Bu arada CHA ve CHR aynı adla anılan hata...
  14. P

karanlıkta çekim yapmak

Ynt: karanlıkta çekim yapmak Birçok video kamerada gece görüşü özelliği var, ama kompakt bir makinede bu özelliği bulmanız zor olabilir. Varsa da benim bilgim yok...kompakt bir fotoğraf makinesine bir sürü para vermek yerine, ufak bir dijital kamera alın. Boyut olarak çok bişey değişmez, hem de...
  15. P

Canon 7D ve muadilleri

Ynt: Canon 7D ve muadilleri 7D, Canon olması haricinde güzel bir makinedir : ))) Nikon'daki karşılığı D300 veya D7000 olabilir...bunlar da güzel makinelerdir. Ergonomik olarak hangisi elinizde daha rahat hissettiriyorsa onu alın derim ben...gerisi hikaye :)

16. P

gördüklerim...

Ynt: gördüklerim... Son kare çok çarpıcı tabii...görünce bi duruyo insan. Güzel şeyler görmüşsünüz. Ben de görmek istiyorum ama şehirden çıkmak mümkün olmuyo bi türlü işte...
  17. P

CHR sorunu

Ynt: CHR sorunu Umarım geç kalmamışımdır... Öncelikle şunu düzelteyim, sorununuz CHR değil, CHA sorunu :) üstteki arkadaşın dediği gibi karttan veya makineden kaynaklanabilir. Nadiren makinenin kart yuvasındaki pinlerden birinin kırılması veya bükülmesi gibi sorunlardan olur. Sıklıkla da aynı...
  18. P

Faydalı bir site

Ynt: Faydalı bir site Paylaşım için teşekkürler...fotoğraf makinesi seçerken, yanlış seçim yapmak çok doğal bişey :)) garip olan ilk seferde doğru makinayı bulmanız olurdu...

19. P

Paten / Roller Blade

Ynt: Paten / Roller Blade HORT! Kaç senelik konu bu biliyorum ama alternatifi olmadığı için tekrar bunu hortlatayım dedim...yaz gelmek üzereyken, bir paten turu düzenlesek mi? Şimdi konuşmaya başlayalım, anca toplanıp düzenleriz heralde... :) Bi de...Şişhane'nin oralarda bi yere buz pateni...
  20. P

Farklı Bir Gölge Oyunu

Ynt: Farklı Bir Gölge Oyunu Vay vay vay...çok güzel bişeymiş gerçekten! İnsanlar neler düşünüyo ya...şaşırıyorum bazen!

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri