Arama sonuçlarınız

1. P

İki katilin savaşı..!..Ve inanılmaz Kareler..!!

Ynt: İki katilin savaşı..!..Ve inanılmaz Kareler..!! Paylaşım için teşekkürler...ilginç bi görüntü gerçekten! :) resimlere bakarken, "timsah bi yakalasaydı..." diye geçirdim içimden, bi yakalasaydı kesinlikle affetmezdi! :))

2. P

Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Aradaki farkin o kadar fazla olacagini sanmiyorum ben. D80 de cok eski bi makine artik. D50ye inmenin anlami yok bu devirde. Guzel bir trekking ikilisi icin, D80 ve v24 85 f2.8 lens alin. Basiniz hic agrimaz :) toplam maliyeti de en fazla 1500 1600 tl...
  3. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Bak bunu hiç düşünmemiştim. Doğru diyosun...en iyisi bu lensi almamak o zaman :)) neyse sayende büyük (!) bi yükten kurtulmuş olduk valla...

4. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Evren Bey teşekkürler... Melih arkadaşım da çok haklı. Bu işin gerçekten sonu yok! LEICA APO-TELYT-R 1:5.6/1600mm - Bu lensin fiyatı 2.000.000 dolarmış :)) 18-55'ten daha iyi sonuç veriyomuş :P (Kaynak...
  5. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine İstediğiniz kadar sorun rica ederim (kendi adıma) :)) Ya ben olsam...18-135'i seçerdim. Hepsi aynı kalitede lensler aşağı yukarı, ihtiyaç olduğunda zoom yapabilmek güzel bişey bence! :) Stüdyo ortamında lensleri en iyi performans verdikleri ayarda...

6. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine "bir de alıp satıp ekonomiye can verdik tabi o var :D" Bu fotoğraf işinde ekonomiye can vere vere, bizde can kalmıyo ama abicim : ))) Tamron 17-50 mükemmel bi lens. O aralıkta, o fiyata daha iyisini bulmak zor. Düşünün, öyle bir lens ki, keskinliği...

7. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Oldukça uzun süre kullandığım bi ikili D80 ve 18-135... Eğer elinizde 18-135 varsa, tabii ki 18-55 almanın bi anlamı yok. Hem zoom aralığı olarak, hem de performans olarak bi fark olmaz. 18-135 bence kötü bi lens değil, 135mm'de bayağı kontrast kaybı...
  8. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Ya kesinlikle öyle...kötü lensler olmazsa insanlar fotoğraf çekmeye başlayamaz. Ben de fotoğraf çekmeye 250 TL'lik samsung marka bi makineyle başladım mesela. 18-55 kötü değil, ama sizin de dediğiniz gibi 17-50 Tamron'la karşılaştırılamaz mesela. E ama...
  9. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine :)) bunu okumuştum daha önce...çok güzel bi yazı. Ama bi insan için böyle bir yazı yazılması bile, onun ne kadar bilinen ve tanınan biri olduğunu gösterir bence. * Before Nikon or Canon releases a camera they go to Ken and they ask him to test them, the...

10. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine I love Ken Rockwell :))

11. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Sürücü sizsiniz doğru...ama yeterli motor gücü olmazsa sürücü de bi işe yaramaz :)) yani ekipman da önemli...
  12. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Günaydın...video olayında fikir yürütemicem, çünkü dslr ile hiç video çekmedim. D90'ınızı güle güle kullanın öncelikle :) Lenslerde ne kadar az zoom olursa o kadar kaliteli görüntü alacağınız konusu doğru. ama 18-105'le 18-200 arasındaki farkı pek...

13. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine D300'ün body fiyatı...D90'ın üzerinde 18 105 var sanırım.
  14. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Hmmm...evet İstanbul dışında ikinci el bulmak biraz sorun. Burada temiz bi D300'ün ikinci el piyasası 1850 civarında. D90 da 1650 filan...o zaman D90'a yönelin derim ben. Zaten başka seçenek yok :))
  15. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Kompakt makineler en düşük ISO değerinde ve kusursuz ışık koşullarında iyi resim verebilirler...ama böyle bir karşılaştırma gerçekten yersiz :)) sadece görüntü kalitesi değil konu...dslr'nin size sağladığı esneklik de çok önemli. Kompakt makineyle de çok...

16. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Yemek molasının ardından devam ediyorum... Objektif ve makine birbirini tamamlayan iki unsurdur. Ortaya çıkan fotoğrafın kalitesi de ikisinin arasından en kötü olan kadar olur. İyi makineye kötü obj takarsanız, makineye kaliteli ışık gelmez. Makine de...
  17. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine En kötü dslr, en iyi kompakttan iyidir bence. Kompakt konusunu kapatalım bence :)) Boyut olarak sırayla D3000, D90, D7000, D300 ve tabii ki D3 gelir...bence D90 da küçük aslında. D7000 iyi benim elim için. Ben D300 kullanıyorum, yoruyo beni. Yani lafın...
  18. P

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Siz aslında kendi cevabınızı vermişsiniz. Liveview gibi özellikler fotoğraf çekerken pek yardımcı olmaz. Pozlamayı önceden görmenize gerek yok aslında, çünkü pozometre size zaten ne olduğunu sürekli ve canlı olarak söylüyor. Makine D3000 olmuş, D90 olmuş...

19. P

emekleyen fotoğrafçı

Ynt: emekleyen fotoğrafçı Konuyu başından itibaren okudum. Kürşad Bey çok sakin ve çok bilgece yazmış gerçekten. "Neden çektim?", hatta bir adım öncesi "Neden çekiyorum?" diye sormak önemli. Ama siz fotoğrafa çok farklı bir açıdan yaklaşmışsınız. Kürşad Bey "halk için sanat" demiş, yani...
  20. P

Nikon D3100

Ynt: Nikon D3100 Hayırlı olsun diyelim, güle güle kullanın :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri