Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)
Son olarak da anı fotoğraflarımız...
Aşağıdaki fotoğraflara kamera ışığıyla destek veren, ayrıca organizasyonda da çok emeği geçen, henüz ismini bilmediğim arkadaşa çok teşekkürler :)) ortaköy sahilde stüdyo ortamı...
Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)
Selamlar...
Gerçekten çok ilginç bi geziydi. Gece 02:30'da Tophane'de oturacak yer olmadığı için Beşiktaş'a devam etmek zorunda kalmamız benim için çok beklenmedik bi durumdu mesela. Ben bomboş sokaklarda gezmeyi...
Ynt: Gezenbilir 5. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)
Yeterli ama sayının ortaya çıkması için +1 +2 şeklinde veya her satıra bir isim gelecek şekilde yazmakta yarar var :)
01 - Mustafa COŞKUN
02 - Esra Akeroğlu
03 - Zeynep Esra Koltan + 2
04 - Gültekin ÖZLÜK + 1
05 -...
Affınıza sığınarak soruyorum...yaklaşık kaç saatlik bi yürüyüş olucak şimdi? Yani programın genel yapısı hakkında biraz bilgi alma şansım var mı acaba? :) herkes bu kadar uzun süre dayanabiliyor mu gerçekten? =))...
Gece olsun, karanlık olsun yeter bana...makineyi almasam bile olur yani :)) o derece seviyorum karanlığı...
Çok merak ettim...sabaha kadar gezilicek mi yani? Ben de gelicem...sokak fotoğrafı çekmem pek ama sabaha kadar gezmek bile yeter :)
01 - Mustafa COŞKUN
02 - Esra Akeroğlu
03 - Zeynep Esra Koltan + 2
04 - Gültekin...
Ynt: Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)
Oncelikle rica ederim...aslinda dediginiz gibi, bu tip fotograflari gercek ustu hale getirmek pek dogru degil. Orada olup, gercegi tam yansitacak sekilde islemek lazim. Benimki biraz "costurmak" oldu :)) maksat bisey...
Bu arada Burcu Hanım;
1452, 1455, 1449, 1571, 1601 şu resimlerdeki kadrajları çok beğendim gerçekten. Tebrik ederim...Bir de kaplumbağanın sakinleşmesini beklemeniz çok önemli bence. Fotoğraf biraz da sabır işi...bir...
Durup dururken niye böyle saldırma gereği duydunuz anlayamadım...rahatsız olduğunuz birşey varsa açıkça söyleyin. Fotoğraf sizin miydi? Zorunuza giden birşey mi oldu? Hayırdır?
Karşınızda karafatma!
Tarif:
Kırtasiyeden, çocuklar için üretilmiş yüz boyası alınır. Modelin yüzü mümkün olduğunca hızlı şekilde siyaha boyanır.
Arkaplan için 9x5 metrelik siyah kumaş tavandan yere kadar asılır.
Saç aksesuarı için tül bale eteği alınır.
Işık, kameranın solundan paraflaş 90x60...