Arama sonuçlarınız

1. P

Yaşam Savaşı

Ynt: Yaşam Savaşı Kendi fikrime gelince...bence adil, sincapın elleri ve dişleri var. Kafası çalışıyo...kuşların ise sadece gagaları var :) kuş besleyen biri olarak ne kadar zor şartlarda yaşadıklarını, herşeyi gagalarıyla taşıdıklarını, kullandıklarını bildiğim için bu karede sincap avantajlı...

2. P

Yaşam Savaşı

Ynt: Yaşam Savaşı Ağzına sağlık hocam...çok güzel söylemişsin!
  3. P

Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)

Ynt: Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad) Bu da benden olsun...oralara gelip görmeyi çok isterdim gerçekten. Burda 4 duvar arasında oturup duruyoruz...neyse ki gezip görenler paylaşıyor da, biz de faydalanıyoruz :) Obelia'nın çektiği resimlerden birini açıp...

4. P

Görüntü Sabitleyici Nedir? 1 Dolara Nasıl Yapılır?

Ynt: Görüntü Sabitleyici Nedir? 1 Dolara Nasıl Yapılır? .
  5. P

Haftada Kaç Fotoğraf Çekebiliyorsunuz ?

Ynt: Haftada Kaç Fotoğraf Çekebiliyorsunuz ? Normal haftalarda 20-30, izinde olduğumda haftalarda 500-600...profesyonel fotoğrafçı değilim tabii. Hobi olarak ilgileniyorum...

6. P

Küçük bir pencereden baktım dünyaya

Ynt: Küçük bir pencereden baktım dünyaya yeni konu açmak parayla mı? :))

7. P

Sigara, dans ettirir...

Ynt: Sigara, dans ettirir... diyo ki...sigara içerseniz aha böyle iskelet olursunuz, sonra da anca tabutta dans edersiniz diyo :))) o yüzden sigara içmeyin, sigara çok zararlıdır diyo. bakın ne çok mesaj var resimde! peeeh sanat işte sanat :PP
  8. P

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet Öyleyse hoşgeldin nepenthe :) fotoğraf gezisi düzenlenmiyor pek ne yazık ki...olsa ben de katılmak istiyorum.
  9. P

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 Kisisel kanaatlere saygi duyarim :)

10. P

sağlam ve fotoğraf kalitesi yüksek bir compact makina

Ynt: sağlam ve fotoğraf kalitesi yüksek bir compact makina Bu fuji bayağıdır adından bahsettiriyo. ama dikkat edin, üzerinde sabit 35mm lens var ve bildiğim kadarıyla bu lens değiştirilemiyor. yani 35mm'ye mahkumsunuz :)) türkiyeden pek alıcısı çıkmaz diye tahmin ediyorum. biraz koleksiyon...

11. P

Sigara, dans ettirir...

Ynt: Sigara, dans ettirir... Diyo ki sigara öldürür... :))))
  12. P

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 yolculuktaki kolaylığı diyorsanız HS10 20 30 40 50 60 Allah ne verdiyse alınabilir...ama o paraya G serisi bi Canon çok daha iyi olur kanımca :)

13. P

Sigara, dans ettirir...

Ynt: Sigara, dans ettirir... Yahu iskelet dans ediyor ya tişörtün üstünde...işte diyorum ki "sigara içerseniz aha böyle iskelet olup dans edersiniz" :))) siz de hayretsiniz yani :P vücudumuza iyi bakmak en başta gelen görevimizdir...bize emanet edilmiş sonuçta :) o yüzden sigara vs içmeyelim...
  14. P

Ynt: Küçük bir pencereden baktım dünyaya Şu "en kısa zaman" da geçemedi gitti :)))) hani gün doğumu fotoğrafları nirede? :)
  15. P

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 freegraf forumda çok aktif olduğu için ve "almayı düşünüyorum" dediği için yardımcı olmak adına yazma ihtiyacı hissettim :)) şimdi canon nikon vs vs makinelerde kullanılan sensörlerdeki photodiotlar (bayer filtresi deniyor buna) kutu kutu ve yanyana dizilmiştir...

16. P

sağlam ve fotoğraf kalitesi yüksek bir compact makina

Ynt: sağlam ve fotoğraf kalitesi yüksek bir compact makina bu kadar fikir mikir yazılmış, örnek resimler bile koyulmuş. ama konunun akibeti ne oldu diye merak ediyor insan!
  17. P

Özgürlüğe Giden Yol...

Ynt: Özgürlüğe Giden Yol... Ben teşekkür ederim yorumunuz için...
  18. P

Giresun'da gün batımı

Ynt: Giresun'da gün batımı sükut içinde bi cevap yazmışsınız, öncellikle bunun için teşekkürler :) silüetlerin üstüste binmemesi, dediğiniz biraz şans, ama büyük oranda da ustalıktır bence. önemli olan "binmemesi gerektiğini" bilmek sonuçta : )) başka fotoğraflar da yüklerseniz, onlar...

19. P

Ynt: Küçük bir pencereden baktım dünyaya Mini tavsiye: Bu tip kareleri, biraz eğilerek, yani pencereye tam dik açıyla çekersek, pencerenin kenarları kareye paralel durur. böylece daha estetik bi görüntü alabiliriz ;)
  20. P

Fotoğraf Gurubu, Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Fotoğraf Gurubu, Serbest Muhabbet Köşesi peki...onu tartisalim! Son donem kompaktlar hep mp uzerine kurulu. Cunku kullanici bilincsiz. Ne kadar mp, o kadar iyi resim saniyolar ama anadola ferrari motoru takinca kaporta tasimiyo iste. Kendilerini dslr sanmalarina gelince...mesela fuji...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR