Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba.. 750 kg. altı 2. el avrupa karavan almak için harekete geçtim.. bi aksilik olmazsa bu yaz karavanımı almış olacağım.. kafama takılan sormak istediğim bir şey var sizlere.. 750 kg. altı derken karavanın boş kantar ağırlığı mı bu.??
1. seçenek--- almadan önce kantara çıkartıp tartarak...
özellikle yapılıyor diye hissetmenize gerek yok özellikle yapmadım, yerli karavanların içinde bu kargaya benzeyen siyah kuş resmini, başka karavanlarda görmedim.. bu resimler olmasa daha güzel olabilir gibi geliyor bana.. bu benim kendi fikrim, konu da yerli üreticilere eleştiriler, bu yüzden...
Taylan Erler abinin karavan satışta 10 şubatta 61.000 TL. yazıyordu, şu an 16 haziran 79.000 TL. yazıyor malum sitede..
61.000 TL. bana o zaman çok pahalı gelmişti.. şimdi ucuz kaldı.
karavan oldu 79.000 TL.. hiç alamayız artık.. geçmiş olsunnn...
merhaba , 2.el avrupa karavan almak için malum siteyi takip ediyorum. şu sıralar karavan yok.
sanırım elinde iyi durumda avrupa karavan olan kişiler karavanlarını satmak istemiyor, ya da satmak zorunda kalırsa da yüksek fiyat istiyorlar.bunu anlamış durumdayım.
malum sitenin sarı sayfalarına bakıyorum ama bi türlü 750kg. altı navrupa karavan düşmüyor siteye. beklemedeyim.
ne diyelim; bekleyen derviş muradına erermiişş.. ben de bekliyoruuuim.m. şimdilik hoşçakaliinn..
öncelikle
tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
Talylan Erler abimizin karavanı benim 50.000 tl. lik bütçemi aşmaktadır.
ben yine malum sitenin sarı sayfa ilanlarını takip ediyorum. 750.kg altı 2. el uygun fiyatlı avrupa karavanlara talibim..
.....@tr100a
evet takirdağ yakınım. hatta 2 sene (2012-2013 senesinde)100. yıl da ikamet ettim. teklifiniz için çok teşekkür ediyorum. ancak şu an teklifiniz için müsait değilim. belki karavan alınca karşılaşırız birgün. sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
bu arada aman diyeyim karavanvİrüs...