Arama sonuçlarınız

1. cevizkabugu

Avrupa Karavan Almak Istiyorum

merhaba.. 750 kg. altı 2. el avrupa karavan almak için harekete geçtim.. bi aksilik olmazsa bu yaz karavanımı almış olacağım.. kafama takılan sormak istediğim bir şey var sizlere.. 750 kg. altı derken karavanın boş kantar ağırlığı mı bu.?? 1. seçenek--- almadan önce kantara çıkartıp tartarak...

2. cevizkabugu

Merhaba karavan işini yüksek fiyat ve coronovirüs yüzünden erteledim.. hayırlı satışlar..
  3. cevizkabugu

Römork İçin Plaka Sorunu

hiç uğraşmayın, internetten APP plaka diye arayın, 100 tl ye 2 adet plakayı basıp gönderiyorlar..

4. cevizkabugu

Çekme Karavan Ihalesi 1990 Sprite Alpine Ekjubilee

ruhsatı yok anladığım kadarı ile.. sadece gümrük evrakları var..
  5. cevizkabugu

gümrükten çıkarmışlar. evrakları tamdır yazıyor ilanda.. şimdi bu karavanın ruhsatı varmı..??

6. cevizkabugu

ihale sonucunu bilen varmı.??

7. cevizkabugu

Buzdolabı Sorunu Hakkında.

senin buzdolabı ustalara göre safra iş.. bu yüzden bahane üretiyorlar.. işin gerçeği bu..
  8. cevizkabugu

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

özellikle yapılıyor diye hissetmenize gerek yok özellikle yapmadım, yerli karavanların içinde bu kargaya benzeyen siyah kuş resmini, başka karavanlarda görmedim.. bu resimler olmasa daha güzel olabilir gibi geliyor bana.. bu benim kendi fikrim, konu da yerli üreticilere eleştiriler, bu yüzden...
  9. cevizkabugu

karavan iyi durumda, yüksek fiyata gider bence..

10. cevizkabugu

henüz düzgün bir 2. el avrupa karavan bulamadım.. beklemedeyim.. acele etmiyorum.. ne zaman denk gelirse o zaman alacazz artık..

11. cevizkabugu

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

güney bombe karavanın üzerindeki karga resimleri hiç hoş durmuyor..
  12. cevizkabugu

karavan fiyatları patlamış, bütçemiz delik, zor işimiz..

13. cevizkabugu

teşekkürler..

teşekkürler..
  14. cevizkabugu

teşekkür ederim, birkaç gurupta takip ediyorum ama fiyatlar bana göre çok yukarda.. maddi imkan meselesi tabii.. takipteyim..
  15. cevizkabugu

Taylan Erler abinin karavan satışta 10 şubatta 61.000 TL. yazıyordu, şu an 16 haziran 79.000 TL. yazıyor malum sitede.. 61.000 TL. bana o zaman çok pahalı gelmişti.. şimdi ucuz kaldı. karavan oldu 79.000 TL.. hiç alamayız artık.. geçmiş olsunnn...

16. cevizkabugu

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

ne yapalım şimdi yiyelim mi bu açıklamayı..:))
  17. cevizkabugu

merhaba , 2.el avrupa karavan almak için malum siteyi takip ediyorum. şu sıralar karavan yok. sanırım elinde iyi durumda avrupa karavan olan kişiler karavanlarını satmak istemiyor, ya da satmak zorunda kalırsa da yüksek fiyat istiyorlar.bunu anlamış durumdayım.
  18. cevizkabugu

malum sitenin sarı sayfalarına bakıyorum ama bi türlü 750kg. altı navrupa karavan düşmüyor siteye. beklemedeyim. ne diyelim; bekleyen derviş muradına erermiişş.. ben de bekliyoruuuim.m. şimdilik hoşçakaliinn..

19. cevizkabugu

öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ediyorum. Talylan Erler abimizin karavanı benim 50.000 tl. lik bütçemi aşmaktadır. ben yine malum sitenin sarı sayfa ilanlarını takip ediyorum. 750.kg altı 2. el uygun fiyatlı avrupa karavanlara talibim..
  20. cevizkabugu

Karavanvi̇rüs Hastaliğina Di̇kkat

.....@tr100a evet takirdağ yakınım. hatta 2 sene (2012-2013 senesinde)100. yıl da ikamet ettim. teklifiniz için çok teşekkür ediyorum. ancak şu an teklifiniz için müsait değilim. belki karavan alınca karşılaşırız birgün. sağlıklı ve mutlu günler dilerim. bu arada aman diyeyim karavanvİrüs...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR