Arama sonuçlarınız

1. cevizkabugu

Karavanvi̇rüs Hastaliğina Di̇kkat

karavanvirüs daha çok karavanı olmayanlarda yer yer etkili olan, enfekte olma durumunda kurbanına ne pahasına olursa olsun karavan satın aldıran, özellikle emeklilerde ve 50 yaşından sonra son derece tehlikeli olan virüs tipidir. son derece bulaşıcıdır. DİKKAT: filtreli yada filtresiz maske...

2. cevizkabugu

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

paylaşımınızı sabırla bekliyorum. ;)
  3. cevizkabugu

Avrupa Karavan Almak Istiyorum

merhaba; ben avrupa 2.el karavan almak istiyorum. bu yüzden bu topiği açtım. bu sizin karavan sanırım. benim bütçem max. 50.000 TL. ve tek oturma grubu olan bir karavan tercih ediyorum. sizin karavanın fiyatı benim bütçemi aştığı için çok ilgilenmiyorum. HOBBY 370TM Temiz Sorunsuz İthal...

4. cevizkabugu

@tr100a arkadaşın ikinci karavanı almış. siz de arkadaşınızın yolundan gidin. arkanızdan ben de gelecem.. en kısa zamanda karavanlarımızı alalım. benimde bir arkadaşımın avrupa karavanı var, içine biniyorum bazen, çok güzel hoşuma gidiyor. zaten bu karavanvirüs ondan geçti bana. enfekte...
  5. cevizkabugu

bence karavan virüsü korono virüsünden daha tehlikeli. korono virüsü bir şekilde biter. ama karavan virüsünü kaptığın zaman ömür boyu bu virüsle yaşarsın. sağdaki soldaki tanıdıklarına da bulaştırırsın. maalesef tedavisi de yoktur. he he he..

6. cevizkabugu

sonunda karavan virüs'ü bana da bulaştı. karavan almak istiyorummm.. o kadar..:p

7. cevizkabugu

@Demirak May karavanla ilgili fotoğrafları bekliyoruz..
  8. cevizkabugu

UMARSAN karavan, faturası olan ama trafiğe uygunluk belgesi olmayan yerli karavan. şimdi bu karavandan alsak, trafiğe çıksak, sonrasında olası bir kaza durumunda al başına belayı..
  9. cevizkabugu

malum sitede 2. el avrupa karavanları takip ediyorum. bugün yeni ilan yok. 750kg altı uygun fiyatlı bir 2. el karavan ilanı olursa almak istiyorum. şimdilik takipteyim. öneri ve görüşleriniz benim için önemli. beklemedeyim.

10. cevizkabugu

@PY1409 güneş enerji paneli şarj control ünitesi voltaj regülatörü. videoyu izleyin..

11. cevizkabugu

Çok güzel bir karavan. çok sevdim. süper bir karavan. yerli karavanlarla kıyas bile olmaz.
  12. cevizkabugu

SAHİBİNDEN ÇOK TEMİZ İNGİLİZ ABBEY Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 782303121 Bu karavan çok güzel, bayıldım..

13. cevizkabugu

HOBBY 370TM Temiz Sorunsuz İthal Alman Malı *VİDEOLU* Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 781729097 ağırlığı 670 kg. 2 ayrı yatak grubu var. tek yatak grubu yeter bana. 2 kişiye bu karavan çok bana uymaz..:smiley: üstelik fiyatı çok uçmuş..
  14. cevizkabugu

HOBBY 370TM Temiz Sorunsuz İthal Alman Malı *VİDEOLU* Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 781729097 Bu arkadaş 62.750 TL fiyat biçmiş karavanına. 750kg. altı diye işaretlemiş. 750kg olsa bile fiyatı çok yukarda. benim bütçem max. 50.000 TL...
  15. cevizkabugu

@Demirak bu karavan küçük geldi bana. boyum 182cm. eğilip bükülmeyelim içerde..

16. cevizkabugu

Adria Aviva 360dk 2020 Modeli Ağırlık

merhaba; Türkiye'demi kullanacaksınız karavanı.?
  17. cevizkabugu

Merhaba; Bilen arkadaşlar çevaplarsa sevinirim.. takip ettiğim kadarı ile yüzlerce avrupa menşeli belgesiz karavan var ülkemizde. Anladığım kadarı ile pek sıcak bakmıyorsunuz bu karavanlara. Peki bu kadar avrupa karavan ülkemize nasıl girmiş.?? eğer gümrüklerden yasal olarak geçtiyse neden...
  18. cevizkabugu

dıştan kaset WC olursa olabilir. şimdilik beklemedeyim acelem yok.

19. cevizkabugu

@Demirak Merhaba; karavanı 2 kişi kullanacağım. Türkiye'de her yere gidebilirim gezi için. bir işim yok. aracım 1600cc. dizel otomobil. BE ehliyet alabilirim, bir engel yok ama almak istemiyorum. sebebine gelince, Çekmesi zor ve ağır hantal karavan istemiyorum. son derece hafif bir karavan...
  20. cevizkabugu

@pasolvon Bu adresten nasıl kontrol edebiliriz anlamadım. bu adres ne işe yarıyor. bu karavanın imal tarihi eşleşmiyor bile.. SPRITE ALPINE 3.80 750 KG TAM DONANIMLI KARAVAN Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 775406231 ''Firmamız tarafından hazırlanan satış sözleşmesi ile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR