Arama sonuçlarınız

1. nismomeric

Opel Frontera için Yedek Parçacıları Hakkında

Ynt: Opel Frontera İçin Yedek Parçacıları Hakkında hepinize çok teşekkür ederim uzun zamandır parça arayışındaydım benim için çok değerli bu bilgiler çok sağolun :D

2. nismomeric

Navigasyon Hk. Ne Tavsiye Edersiniz

Ynt: Navigasyon Hk. Ne Tavsiye Edersiniz ben yakın zamanda aselsan aldım hem fiyat olarak ucuz hemde diğer cihazlara göre oldukça donanımlı araştırmaya değer
  3. nismomeric

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları Merhaba, resim elimde var ancak siteye nasıl atıldığını çözemedim, özelden de mesaj atamıyorum daha.. üyeliğimin çok eskiye dayanmasına rağmen...Hyundai H100 davlumbazının ölçüleri en uygun olanı sanırım iki yerinden kırpma yaptım...

4. nismomeric

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları teşekkürler amigo bu bilgi işimize yarayabilir...bende parça bulmakta çok zorlanıyorum...Bu zamana kadar sarper dan oldukça faydalı bilgiler aldım... bu arada sarper hyundai H 100 radyatör davlumbazını alıp uydurdum ve oldukça işimi...
  5. nismomeric

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları hocam merhaba iletinizi şimdi görebildim finallerle boğuşuyordum kusura bakmayın....eğer hala elinizde arka cam silecek motoru mevcutsa fiyatını öğrenebilir miyim?

6. nismomeric

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. çok teşekkür ederiz Seyfettin bey çok mutlu ettiniz sağolun :)

7. nismomeric

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. kusura bakmayın.. MERİÇ DOĞAN Bosna Hersek Mah. Sahra Sok. Yörünge 121 1/2 Selçuklu / KONYA 530 3011657 teşekkür ederim Seyfettin bey
  8. nismomeric

Gezenbilir Sticker I.

Ynt: Gezenbilir Sticker I. Merhaba Seyfettin bey uzun zamandır bende arıyorum bana da gönderebilir misiniz acaba? adres : Bosna hersek mah. sahra sok. yörünge 121 1/2 Selçuklu / KONYA
  9. nismomeric

Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım...

Ynt: Kendi Araç Çıkartmalarımı Yapmaya Başladım... ercan bey merhaba gezenbilir çıkartmalarından bir türlü bulamıyorum...ücretini ödemek karşılığı ile bana bir iki yollayabilirseniz çok ama çok sevinirim

10. nismomeric

Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça )

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) teşekkür ederim hayırlı uğurlu olsun güzel araçlar kolay gelsin haber beklemekteyim :)

11. nismomeric

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) sarper 16 sizden haber beklemekteyim
  12. nismomeric

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) radyatör bilgisi için çok ama çok teşekkür ederim...cam ve silecek motoru için ne kadar istiyorsunuz? ilginiz için çok teşekkür ederim..Bu ara da hem çalışıyorum hem üniversite okuyorum fiyat konusunda yardımcı olabilirseniz çok ama çok mutlu olurum :)

13. nismomeric

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları merhaba ben 95 a sport sahibiyim şu an için sağ arka cam mandalı , arka silecek motoru , radyatör davlumbazı veya vantilatörün ününe uyacak bir radyatör fanına ihtiyacım var. Konya ' da yaşıyorum ancak aracıma parça bulmakta çok...
  14. nismomeric

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) Elinizde radyatör davlumdazı , sağ arka cam mandalı , bagaj açma ünitesinin plastiği mevcut mudur? Mevcut ise fiyatlarını alabilir miyim?
  15. nismomeric

Çiğ benzin atıyor

Ynt: Çiğ Benzin Atıyor Sinan bey merhaba bende 95 2.0 sport kullanıyorum oksijen sensörü sorunu bende de var opel servisine götürdüğümde motor açısından bir sıkıntı yaratmayacağını söylediler yenisinin fiyatını ortalama 300 350 lira olduğunu söylediler. Öğrenci olduğumdan daha değiştirme...

16. nismomeric

Evde Elektrik Üreten Var Mı?

Ynt: Evde Elektrik Üreten Var Mı? birde evlerde kullanılması için 1kw ile 50 kw arasında rüzgar türbinleri birkaç sene öncesinde prodaş markası altında yapılıyordu. Araştırmak isteyenlere http://www.prodashenergy.com/index.asp
  17. nismomeric

Satilik Discovery 2 Ariyorum!

Ynt: Satilik Discovery 2 Ariyorum! disco td5 ler üzerine çalışıyor offroad modifikasyonu hakkında oldukça çok bilgileri olduğunu düşünüyorum ( td 5 ler için) araç alımınıza da td5 bulmanıza da yardımcı olabilir
  18. nismomeric

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları merhaba benzer sorun bende de var şu şekilde oluyor....atıyorum 3. viteste gidiyorum frene basıyorum devir düşüyor 1000 - 1500 olduğunda debriyaja basıyorum ve rölantiye düşmüyor 1500 - 2000 devir arasında kalıyor ayağım debriyajdayken...

19. nismomeric

Ynt: Satilik Discovery 2 Ariyorum! tekrardan merhaba özelden mesaj atamadığım için burdan link atacağım sanırım sorun olmaz....sanırım buradan iletişim kurabilirsiniz.. https://www.facebook.com/selim.ustaoglu.7?fref=ts
  20. nismomeric

Ynt: Satilik Discovery 2 Ariyorum! merhaba ; benim ilgiyle takip ettiğim ve çalışmalarını çok beğendiğim istanbul'dan bir arkadaş var Selim Ustaoğlu özelinize ulaşabileceğiniz bilgileri atarım....gönlünüzce olsun :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri