Arama sonuçlarınız

1. GRDN

Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... Sabırsızlıkla bekliyorum :)

2. GRDN

Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?..

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. Ne demek kardeşim bu borç değil dayanışma :)
  3. GRDN

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkeze çok çok selamlar ben Ömer Faruk Sivrikaya bende sitede yeni sayılırım Kendimi bildim bileli otomotiv işindeyim :D jeep tutkusu ve off-road bende 2 senedir tutku oldu spor otomobillerden daha yeni sırası geldi daha doğrusu ;D İstanbulda ikamet ediyorum...

4. GRDN

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. Esatğfurullah benim yanımda eşlik edebilirsin arkadaşım her zaman :) İleriki zamanlardada artık bakarız bi hal çaresine :)
  5. GRDN

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... El birliğiyle okey verdikten sonra bana eyvallah demek düşer :)

6. GRDN

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... Hatta ustan iyiyse benim aracıda bi gözden geçirirse sevinirim...

7. GRDN

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... olur ben sana teli yazıyorum bi mesaj atman yeterli 0532 2650223
  8. GRDN

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. bence bayramdan sonra çok ideal olur veya bayramın son günü modaretörler ayarlarsa bence güzel bir gezi çııkar ortaya
  9. GRDN

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... kayışdağında bir daha teste çıktığınızda denk gelirsem bi göz atarım arabaya belki kopya çekebileceğim bir iki şey çıkar :) bende bu aralar idman yapıyorum kayışdağı civarında :)

10. GRDN

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Arkadaşlar şimdiden hepinize afiyet olsun çarşamba günü benim çok önemli bir toplantım olduğu için sizlere eşlik edemicem ve gerçekten istediğim bir buluşmaydı bu cuma olacak olan iftar neyse hayırlısı ertelenmesindede bi hayır...

11. GRDN

GMC

Ynt: GMC Biraz görselide düşünmek lazım bende şekilli şemalli bişii olsun istiyorum
  12. GRDN

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... Ben bu aracı kayışdağı çevresinde görmüş olabilirmiyim?

13. GRDN

GMC

Ynt: GMC Arka kasa zeminine ağarlaştırmak için kurşun plaka küşünüyorum ve kapak yaptırim sürgülü hem şık durur hemde yere basmasını sağlar
  14. GRDN

1991 Emsalsiz GMC Sierra 6.2 V8 Dizel

Ynt: 1991 Emsalsiz GMC Sierra 6.2 V8 Dizel Saol Arkadaşım
  15. GRDN

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Bu son hali sanırım listenin :) Katılımcılar ; 01- Nadir Uğurlular (mogzilla) + 1 02- Berk Saraç (berksito) + 3 03- Emine Şeçeroviç (BamBina) 04- Ünal Çelik (ulusotomotiv) 05- Pınar Karaçar +1 06- Mustafa Eraslan...

16. GRDN

Şile'de Off-Road Değil, Piknik Gezisi (06 Eylül 2009)

Ynt: Şile'de Off-Road Değil, Piknik Gezisi (06 Eylül 2009) Sinan bey haberimiz olsaydı eşlik ederdik :) güzel bir hafta sonu olmuş :)
  17. GRDN

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) Arkadaşlar mekana gidip bizzat tecrübede bulundum mekan güzel yemekler güzel müzik güzel :) Güzel bir gece olacağına eminim
  18. GRDN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Kardeş hoş geldin sefa getirdin aramıza Yapacağın AKSİYON'ları ZAMAN' gösterir ama aramızda SIZINTI olmaması gerekir :) anladın sen

19. GRDN

Acil Satılık Cj5 Fiyatı Düşürdüm

Ynt: Acil Satılık Cj5 Fiyatı Düşürdüm O rakamlara gerçekten yazık olmuş napıcan herkezin nazı malına geçiyo Hayırlı uğurlu olsun alana ALLAH utandırmasın
  20. GRDN

1991 Emsalsiz GMC Sierra 6.2 V8 Dizel

Ynt: 1991 Emsalsiz GMC Sierra 6.2 V8 Dizel Standart kullanım 11 litre biraz yüklenerek kullanırsan 15 litre Bakımlarını hep zamanından önce yaptırdığım için motor düzeni çok iyi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri