Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım
:) Millet benimişim otomotiv olduğu için benimliste bayaaaaaaaaaa hatta bayaaaaa bi uzun olacak :)
ehliyetimi 1999 da aldım fakat ehliyeti almadan 1 sene önce arabam oldu herkezden habersiz :)
1998 1994 Peugeot 205 GTİ...
Ynt: 1991 GMC Sierra Pick-up
Kaan sana zahmet benim mail adresine arabanın iç dış resimlerini gönderirsen sevinirim hata boya değişen ve motor şanzıman durumunu ve en son neye biter benim arabaya asılıp duruyo adamın biri sizin aracı söylicem benim istediğim rakama çıkamıyo sizinki tamideal...
Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...
bAYRAM SONRASI İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
sadece arkadaş ortamımda 5 jeep var kendi aramızda bu işi genişletmeye kara verdik ve gezi düzenliyelim diyoruz ama tecrübeli arkadaşları ve büyüklerimizi bize ön ayak olsun diye çağırıyoruz
1991 model GMC Sierra 6.2 V8 Dizel
Koldan otomatik 4 iler şanzıman
Arazi şanzımanı faal hatasızdır
Amerikan tip krom jant mevcuttur 16 inç
Lastikler %85 üzeridir
Aracın ön panel ve farlar Tahoe tipdir
Dijital klima hidrolik dreksiyon merkezi kilit ön cam otomatiği arka çeki demiri mevcuttur...
Ynt: Satılık Defender 110 Tdi
Söyleyeceklerim çok bilmişlik gibi olmasın bu sektörrün içinde olduğum için söylüyorum bu masrafları satarken geri dönüşümünü beklemek hayal biraz hevesini kırıyorum ama bu fiyata zorlama daha makul bişeyler yaz en azından gözden çıkarmışsın satılsın hayırlı müşteriler
Ynt: Satılık 1990 Model Land Rover Defeneder 110
takas düşünürseniz size 3 teklifim olacak
2005 ford fusion dizelim var onunla takas olabilir
1991 GMC sierra pick up var onunla takas olabilir
Aracınıza vade yapabilirseniz aracınızı taksitlede alabilirim sizin içinde uygun olursa tabi
Ynt: 1991 GMC Sierra Pick-up
Bendede bir tane aynı model ve aynı özelliklerde var benimkinin ön panjur ve farlarda yeni tip isteyen olursa ben sana ulaşırım
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Benim sana kişisel tavsiyem aşşa yukarı 3 aydır derinlemesine bir araştırma sonucu çıkan en büyük oran defende üzerine o araçdanda şaşma eğer araziye uyumlu hale getirmek istiyorum dersen
Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?..
illaki usta ama oraları iyi bildiğim için bolu demiştim
yedi erenler tepesi ve yaylasını çok fazla kişi bilmez diye mesela
yurt dışından sürekli yamaç paraşütü için geliyolar mesela
değişik bi tecrübe olacağına eminim
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)
herkezin liste bayaa kabarık bizede yer varsa eğer :D
1 ömer faruk sivrikaya (GRDN)
2 sevil gencer
Tanışmak ve fikir alış verişi için çok güzel bir zaman
Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?..
Saol serkan zaten inan okadar çok geziyorumki ama hiç biyer bilmiyorum
Güncel bilgiler sadece bizimkiler nereye nerden en kısa gidilir oranın neyi meşur :) o kadar :)
Ynt: Erkekler Hiçbir Zaman Büyümez, Sadece Oyuncaklari Pahalılaşır.....!
Eski hurdalarda birde ruh var şimdikilerde nerde o sesi duyman o kası hissetmen yok öle bişii
Ne varsa eskilerde var abi :)
Ama illaki satalım hurda bişiler diyosan çocukluktan kalma bisiklet kaykay paten felan varsa...