Arama sonuçlarınız

1. GRDN

4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım

Ynt: 4x4'ler Dışındaki Diğer Araçlarımızı ve Deneyimlerimizi Paylaşalım :) Millet benimişim otomotiv olduğu için benimliste bayaaaaaaaaaa hatta bayaaaaa bi uzun olacak :) ehliyetimi 1999 da aldım fakat ehliyeti almadan 1 sene önce arabam oldu herkezden habersiz :) 1998 1994 Peugeot 205 GTİ...

2. GRDN

1991 GMC Sierra Pick-up

Ynt: 1991 GMC Sierra Pick-up Kaan sana zahmet benim mail adresine arabanın iç dış resimlerini gönderirsen sevinirim hata boya değişen ve motor şanzıman durumunu ve en son neye biter benim arabaya asılıp duruyo adamın biri sizin aracı söylicem benim istediğim rakama çıkamıyo sizinki tamideal...
  3. GRDN

Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... bAYRAM SONRASI İÇİN SABIRSIZLANIYORUM sadece arkadaş ortamımda 5 jeep var kendi aramızda bu işi genişletmeye kara verdik ve gezi düzenliyelim diyoruz ama tecrübeli arkadaşları ve büyüklerimizi bize ön ayak olsun diye çağırıyoruz

4. GRDN

1991 Emsalsiz GMC Sierra 6.2 V8 Dizel

Ynt: 1991 Emsalsiz GMC Sierra 6.2 V8 Dizel ARAÇ KM 94.600 ARACIN RAKAMI 25.000 TL TEKLİFE VE TAKASA AÇIKTIR...
  5. GRDN

1991 Emsalsiz GMC Sierra 6.2 V8 Dizel

1991 model GMC Sierra 6.2 V8 Dizel Koldan otomatik 4 iler şanzıman Arazi şanzımanı faal hatasızdır Amerikan tip krom jant mevcuttur 16 inç Lastikler %85 üzeridir Aracın ön panel ve farlar Tahoe tipdir Dijital klima hidrolik dreksiyon merkezi kilit ön cam otomatiği arka çeki demiri mevcuttur...

6. GRDN

Satılık Defender 110 Tdi

Ynt: Satılık Defender 110 Tdi Söyleyeceklerim çok bilmişlik gibi olmasın bu sektörrün içinde olduğum için söylüyorum bu masrafları satarken geri dönüşümünü beklemek hayal biraz hevesini kırıyorum ama bu fiyata zorlama daha makul bişeyler yaz en azından gözden çıkarmışsın satılsın hayırlı müşteriler

7. GRDN

Satılık 1990 Model Land Rover Defeneder 110

Ynt: Satılık 1990 Model Land Rover Defeneder 110 takas düşünürseniz size 3 teklifim olacak 2005 ford fusion dizelim var onunla takas olabilir 1991 GMC sierra pick up var onunla takas olabilir Aracınıza vade yapabilirseniz aracınızı taksitlede alabilirim sizin içinde uygun olursa tabi
  8. GRDN

Satılık 1990 Model Land Rover Defeneder 110

Ynt: Satılık 1990 Model Land Rover Defeneder 110 Metin bey aracınızı takas düşünürmüsünüz?
  9. GRDN

Satılık Ofroad için Hazırlanmış 2005 Model Grand Vitara 3 Kapı

Ynt: Satılık Ofroad için Hazırlanmış 2005 Model Grand Vitara 3 Kapı araçla takas düşünürseniz bende 2005 ford fusion var dizel takas edebiliriz

10. GRDN

1991 GMC Sierra Pick-up

Ynt: 1991 GMC Sierra Pick-up Bendede bir tane aynı model ve aynı özelliklerde var benimkinin ön panjur ve farlarda yeni tip isteyen olursa ben sana ulaşırım

11. GRDN

Acil Satılık Cj5 Fiyatı Düşürdüm

Ynt: Acil Satılık Cj5 Fiyatı Düşürdüm emin aracın duruyomu?
  12. GRDN

Satılık Land Rover

Ynt: Satılık Land Rover arkadaşım aracındaha net resimleri varsa gönderirmisin mail adresime gardencar1@gmail.com ordan bir inceleyeyim aracı

13. GRDN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Benim sana kişisel tavsiyem aşşa yukarı 3 aydır derinlemesine bir araştırma sonucu çıkan en büyük oran defende üzerine o araçdanda şaşma eğer araziye uyumlu hale getirmek istiyorum dersen
  14. GRDN

Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?..

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. illaki usta ama oraları iyi bildiğim için bolu demiştim yedi erenler tepesi ve yaylasını çok fazla kişi bilmez diye mesela yurt dışından sürekli yamaç paraşütü için geliyolar mesela değişik bi tecrübe olacağına eminim
  15. GRDN

Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi...

Ynt: Yeni Üyelerin Tanışması Amaçlı İstanbul Gezi Önerisi... bu tanışma gezisinde mutlaka olmak isterim aranızda Atilla bey bu arada sizde hoşgeldiniz

16. GRDN

4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009) herkezin liste bayaa kabarık bizede yer varsa eğer :D 1 ömer faruk sivrikaya (GRDN) 2 sevil gencer Tanışmak ve fikir alış verişi için çok güzel bir zaman
  17. GRDN

Kore Plajları

Ynt: Kore Plajları mine siman çok tanıdık geldi galiba seni tanıyorum fakat bi tülü çıkartamıyorum :) İstanbuldamı ikamet ediyosun?
  18. GRDN

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbulduk sefa bulduk arkadaşlar şimdi gelelim asıl meseleye ben nası gezicem :) ::) ::) ::) :P

19. GRDN

Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?..

Ynt: Bolu'ya Macera Turuna Ne Dersiniz ?.. Saol serkan zaten inan okadar çok geziyorumki ama hiç biyer bilmiyorum Güncel bilgiler sadece bizimkiler nereye nerden en kısa gidilir oranın neyi meşur :) o kadar :)
  20. GRDN

Erkekler Hiçbir Zaman Büyümez, Sadece Oyuncaklari Pahalılaşır.....!

Ynt: Erkekler Hiçbir Zaman Büyümez, Sadece Oyuncaklari Pahalılaşır.....! Eski hurdalarda birde ruh var şimdikilerde nerde o sesi duyman o kası hissetmen yok öle bişii Ne varsa eskilerde var abi :) Ama illaki satalım hurda bişiler diyosan çocukluktan kalma bisiklet kaykay paten felan varsa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR