Arama sonuçlarınız

1. alper5005

Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010) Bayanların el atmadığı bir etkinlik yok tabi. Mesela bir bayanın offroad a giden eşine " eve erken gel!" demesi buna iyi bir örnek olabilir. Şaka bir yana evet bayanlarda offroad yapabilir ve yapıyorlar ama ben henüz sıkı ofrroad cu bir bayanla...

2. alper5005

Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010)

Ynt: Nevşehir Zelve Gezimiz (24 Ekim 2010) Fotolar çok güzel. Orada olamadığıma çok üzüldüm.. bir daha ki sefere inş.
  3. alper5005

Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Arkadaşlar yarın (7 Ekim Akşamı) akşam saat 20 30 da Okan başkanın bağında derneğimizin İlk toplantısını yapacağız. İlk toplantı olduğu için katılımımız çok önemli. Tüm Kayseri offroad klübü üyelerine duyurulur.

4. alper5005

Benzinli Motora Turbo

Ynt: Benzinli Motora Turbo İlginize tşk ederim. Bu konuda bir arkadaşımın Land Rover 110 'u için yaptığım modifikasyonu paylaşmısştım forumda hatta forumdan bir arkadaşımıza daha yardımcı olmuştum İstanbulda. Her ikiside sıkıntısız kullanıyorlar. Ancak kendi aracıma yaptığım tamamen farklı bir...
  5. alper5005

Benzinli Motora Turbo

Ynt: Benzinli Motora Turbo Benzinli araçlara da sıhhatli bir şekilde turbo uygulaması yapılabiliyor ancak bunun için uygulama yapılacak motorun buna uygun olması gerek. Maliyet ise 4500 TL civarında. Ben kendi aracıma önümüzdeki sezon yapmak için projemi hazırladım. Ancak önce karbüratörlü...

6. alper5005

Kayseri Off-Road Kulübü, Kuzeyden Güneye... Erciyes'te Safari (03 Ekim 2010)

Ynt: Kayseri Off-Road Kulübü, Kuzeyden Güneye... Erciyes'te Safari (03 Ekim 2010) Aslında eleştiride ki benzetmeye takılmış olsak ta GEZENBİLİR'in bu eleştiriyi kaldırabileceğine inanıyorum. şu bir gerçek ki forum kullanım amacı foto paylaşımı değildir. Forumlarda Herkes fikir paylaşır fotolar...

7. alper5005

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması ilk kar düştüğü haftasonu yapalım diye konuşuldu. Bölge harika, meşellikler çok güzel. Ancak offroad için çok uygun değil yine de kar yağınca işler değişir..Sabırsızlıkla bekliyorum..
  8. alper5005

Kayseri Off-Road Kulübü, Kuzeyden Güneye... Erciyes'te Safari (03 Ekim 2010)

Ynt: Kayseri Off-Road Kulübü, Kuzeyden Güneye... Erciyes'te Safari (03 Ekim 2010) Dayak yemiş gibi oldum ben.. Doktor Nazif'te göğüsteki tutamağı sıkmaktan kolum ağrımış diyor. İlk işim direksiyon amörtisörünü tazelemek olacak. Her taş üzerinden geçerken resmen güreştim. Ve bu şekilde ağır ağır...
  9. alper5005

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Ok. Yanlış anlamışım pardon. Zaten rota konusunda lider ne derse o olur. Çamırsa çamır, Dopraksa Doprak...

10. alper5005

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Çamur banyosu denilen kaplıca mıdır :P sil baştan olmasın derim. İncesu demiştik diğerini haftaya planlıyalım. Böylelikle hafta içi de daha iyi organize oluruz. Ben liste oluşturulduktan sonra karar verilmiştir derim. Çünkü insanlar mesafe ve yer...

11. alper5005

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Bu arada Okan'ın CJ çalışyo hatta yetişirse yarın elektronik ateşlemesi de hazır olacak gibi. Pazar için bahane bulmasın yani :)
  12. alper5005

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması İncesu tarafı hem yakın hemde güzergah olarak değişik gibi geldi ne dersiniz? Ben incesu ya varım En kötü offroad, offroadsuzluktan iyidir :D

13. alper5005

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Pazar günübirlik bir aktiviteye beni de yazıın!
  14. alper5005

Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Sucuk kısmına da ben katılıyorum :P
  15. alper5005

Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010)

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Buna da aynen katılıyorum. Akıntı kuvvetli ise bu olaydakinden çok daha sığ sulardan bile geçiş imkansız olabilir. Offroad da altın kural şudur: Yürüyerek geçilemeyecek sudan araçla geçilmez veya...

16. alper5005

1984 Model Nisan Patrol Elektronik Ateşlemeye Çevirmek..

Ynt: 1984 Model Nisan Patrol Elektronik Ateşlemeye Çevirmek.. Bu konuda yeni öğrendiğim bir şeyi paylaşmak isterim. Parçalar İran'da mevcut ve fiyatlar oldukça makul. Sıfır Orj. Nissan hidrolik direksiyon sistemi 1000 dolar civarında çıkmalar ise 350 dolar gibi. (Pajero'ya sıfır direksiyon...
  17. alper5005

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) Aynen katılıyorum. Kurtarmaya çalışanların hayatını riske atması ise ayrı bir konu, galiba hangimiz olsak öyle yapardık. İnsanın bir arkadaşı öylesine zor durumda iken mantıklı düşünmesi çok zor.
  18. alper5005

Ynt: Kayseri Off-Road Grubu---Yahyalı Şelalesi Gezimiz ve Off-Road Kurtarma (26 Eylül 2010) evet devamını beklliyoruz..

19. alper5005

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması Okan, Yahşi, Faruk, hepinize büyük geçmiş olsun diyorum. Yahşi Anlattıklarından büyük bir badire atlattığnız belli. Allah korumuş. Bir camianın parçası olmak demek üyelerin tecrübelerini paylaşmak ve benzer hataları bir daha yaşamamak ta demektir bence...
  20. alper5005

Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010) Kamera sadece resim mi çekmiş? Yok daha neler. O kameralar video çekemeden resim çekemiyor. Yani çektikleri arasından kare kare resim çıkıyor. Bende de var ordan biliyorum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri