Arama sonuçlarınız

1. epino

Discovery td5 sıvıları ve filtreleri

Ynt: Discovery td5 sıvıları ve filtreleri Merhaba Tempus, açıklamanız için teşekkür ederim. Aracınızı takip ettim, çok güzeldi, yaptığınız masraflarıda inceledim. Özellikle şanzuman masrafı çok gözüme battı. Birde görülmesi muhtemel ABS (3 amigos) sunroof sorunlarına sanırım rastlamadınız...

2. epino

Ynt: Discovery td5 sıvıları ve filtreleri yanıtınız için teşekkür ederim, hepsinin orjinal malzeme ve iyi sıvılarla değiştirleceğini varsaydığımızda maliyet ne olur acaba?
  3. epino

Selamlar, uzunca bir süredir land roverlar ile ilgili bilgi toplayıp bir karar vermeye çalışıyorum, gönlüm discovery td5'ten yana ama forumda yazılanları okuyunca masraflarının altından kalkamamakta var diye düşünüyorum.... disco td5'in ilk alındığında tüm sıvıları ve filtrelerini değiştirme...

4. epino

Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009)

Ynt: Sivas Off-Road Buluşma Duyurusu (24 - 25 Ekim 2009) Arkadaşlara başarılar diliyorum. Sivas kışı çetin, dostlukları sıkı bir şehirdir. Benimde güzel günlerim oldu. Köfteyi "Kirli Ahmet" te yedirmezseler kabul etmeyin. Selamlar.
  5. epino

Discovery TD5 Motor Ömrü?

Ynt: Discovery TD5 Motor Ömrü? Cevap için teşekkür ederim. Motor yaptırmak mecburiyetinde kalınırsa bu rakam tahmini olarak kaç olaiblir? selamlar.

6. epino

Ynt: Discovery TD5 Motor Ömrü? Sayın LRTD5 Dünkü cevaplarınız için teşekkür ederim, bana oldukça yardımcı oldu. Yukarıda bahsettiğiniz konu için birşey daha sormak isterim. Land rover yetkili serviste yapılacak bir ekspertizde yukarıda bahsettiğiniz motor hakkında detaylı bilgi...

7. epino

Ynt: Discovery TD5 Motor Ömrü? Yine teşekkürler.Cevabı belli gibi ama tekrar sormak istedim çünkü şu an kullandığım araçta yetkili servis ve özel servis ücretleri pek farketmiyor. "Land rover orijinal servis ile diğer servislerde parça ve işçilik ücretleri çok farkediyor mu?"
  8. epino

Ynt: Discovery TD5 Motor Ömrü? Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim, çok değerliler. Land rover orijinal servis ile diğer servislerde parça ve işçilik ücretleri çok farkediyor mu? Mersin civarında iyi bir usta bulabileceğimi pek düşünmüyorum. Bu nedenle orijinal servise mahkum olmak çok...
  9. epino

Selamlar, Uzunca bir süredir discovery 2 td5 ile ilgili bilgi topluyorum. Forumların neredeyse tamamını okuduğumu düşünüyorum fakat td5 motor ömrünün ortalama kaç km olduğu bilgisine rastlayamadım. Satılık olanların bazıları 160000 bazıları 200000 civarında motor yaptırmışlar. Bakımları normal...

10. epino

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 selamlar, defender için lego gibi araç tanımlamasını şimdi daha iyi anlıyorum.yanlız sizin lego parçaları gerçekten çok güzeller. Defenderı oyuncağa benzetmek yanlış olmaz sanırım. kolay gelsin

11. epino

Trekking İçin Ayakkabı Seçimi

Ynt: Trekking İçin Ayakkabı Seçimi verdiğiniz bilgiler çok kıymetli. teşekkür ederim. sevgiler.
  12. epino

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Selamlar, internettre dolaşırken G4 yapıştırmalarına rastladım,belki işinize yarar diye linkini yolluyorum. kolay gelsin. http://motors.shop.ebay.com/__?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=NEW%21+LAND+ROVER+G4+Challenge+Sticker%2FDecal+Set&_sacat=

13. epino

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 seçtiğiniz renk, benimde favori rengim, siz bir deneyin nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyoruz. kolay gelsin!
  14. epino

Sahibinden Satılık 1980 Model CJ 5

Ynt: Sahibinden Satılık 1980 Model CJ 5 hayırlı satışlar,aracınız hangi ilde? bu formattaki fotografları göremiyorum. Özelden eklenti olarak yollabilirseniz sevinirim. kolay gelsin.
  15. epino

Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... çok ilginç bir konu açmışsınız, teşekkürler. Sanırım filmlerde land roverı görünce en sevdiğimiz artisti görmüş gibi oluyoruz. Selamlar. ;D

16. epino

Ynt: Trekking İçin Ayakkabı Seçimi yanıtlayan arkadaşlara teşekkür ederim, şu anda 2 ayak tırnağım mosmor, sanırım düşecekler. Nedeni tahmin edeceğiniz gibi, zorlu iniş kötü ayakkabı. Birkaç ayakkabı baktım. ağırlıkları 700gr ve 1000 gr gibi (su geçirmez vs). Hafif olması çok belirleyici bir...
  17. epino

Land Rover Defender Motor Numarası ?..

Ynt: Land Rover Defender Motor Numarası ?.. selamlar, bir motor numarası sorunuda benim otomobilde çıkmıştı. Trafik işleriyle uğraşanlar size yol gösterebilir. Ben kendim uğraştım ama pişmanım. Bir aracıya 30-40 tl verip siz hiç uğraşmayın derim (tabi işinizi kontrol edin). kolay gelsin
  18. epino

Mehabalar, hafta sonları genelde günübirlik 15-20 kmlik doğa yürüyüşlerine çıkıyoruz. Bu aktiviteler için ayakkabı bakarken oldukça zorlandım, bu nedenle bu konuda tecrubeli arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum: not: ayakkabı mutlaka 1 numara büyük alınmalı diyenler oldu.Doğru mu?

19. epino

Yine Lowa, Yine Gore-Tex, Yine Sıfır Botlar (SATILDI)

Ynt: Yine Lowa, Yine Gore-Tex, Yine Sıfır Botlar (SATILDI) Merhaba, bot konusunda Lafuma markayı biliyiorum, bu marka ile kıyaslarsak hangisini tercih etmeliyiz? yardımcı olursanız sevinirim.
  20. epino

Mitsubishi Pajero Parça Sorunu?.

Ynt: Mitsubishi Pajero Parça Sorunu?. Selamlar, bir defender almak için oldukça kararlı idim fakat pajero 3.5 biraz kafamı karıştırdı. Pajero hakkında bilgi topladıkça şüphem arttı. Bu bölümde hiç cevap olmayınca acaba pajeroların gerçektende parça sorunumu var? tecrubeli arkadaşlar bilgi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri