Arama sonuçlarınız

1. A

Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var Sigortada ne gibi sorun olurki hani vize köprü sıkıntı değilde (antalyaya tasiniyorum) minibüs olunca alternatif artıyor yoksa biz araba bulamayacaz :((

2. A

Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var Valla kardeşim sulandigimiz bütün araçlar hemen satılıyor. Nasip diyelim peki Ruhsatta 11 kişilik minibüs yazan arabalarda sorun olurmu her yıl muayene disinda?artık fanteziye kacacaz artik:))
  3. A

Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

4. A

Ynt: Sizce Hangisi Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var Kardeşim bende hala ayni çıkmazdayim en son Açtığım buna benzer başlıktan sonra gittim L200 aldım. Araba muhteşem ama defender hastaligim geçmedi. Oyüzden L200 u satıp yada satmadan bir defender alacam. Ama önce yarın bir hüseyin ustaya uğrayıp...
  5. A

Sizce Bu Defenderlar Nasıl?

Ynt: Sizce Bu Defenderlar Nasıl? :)) valla defender diyince içim kıpraşıyor :)) en iyisi ben bir test sürüşü yapayım.....

6. A

Ynt: Sizce Bu Defenderlar Nasıl? Birkaç satıcıyla görüştüm .en iyisi önce bir l200 alacağım .sonra gezilerde defender i biraz tecrübe edeyim çünkü bu araba farklı bir araç çok merak ediyorum bu konforsuzluk nasıl bir şey tecrübe etmeden anlayamayacagim galiba biraz daha sabır etmem lazım...

7. A

Arkadaşlar eski bir zj kullanıcısıyım.Bir ara gaza gelip sattım.Ama 2 ay geçmeden pişman oldum.Neyse en azından bunu fırsata dönüştüreyim herzaman hayal ettiğim defender ı alayım dedim.Ama zaman fukarası olduğum için en azından bilinen bir arabaya gidip bakmak daha kolay olur diye...
  8. A

Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum

Ynt: Vitara Aldım. Görüşlerinizi Bekliyorum Hayırlı olsun. Kazasız belasız...
  9. A

Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum Kardeşim hayırlı olsun.Artık bi sonraki aracım da wj olacak demekki ;D Allah kaza bela vermesin.çok şükür aracımdan çok memnunum.İnşallah sizin bir organizasyonunuzda buluşuruz.

10. A

Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum Eyvallah kardeşim senin arabanda hayırlı olsun.

11. A

Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum Hayırdır hocam nasıl bir araba buldunuz.Sizin araçta her hangi bir extra yapabildinizmı.Yükseltme lastik falan.Elden geçmesi gereken yerler varmı?Birde hocam yanlış anlamayın lütfen neden başka bir zj ile deyiştirme ihtiyacı hasıl oldu?
  12. A

Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum Savaş kardeşim hala satmayı düşünüyormusun?Terrano dan vazgeçtim.Yada bildiğiniz temiz zj var mı?

13. A

Nissan araçlarınızla ilgili her tür teknik bilgi için 0542 511 90 15

Ynt: Nissan araçlarınızla ilgili her tür teknik bilgi için 0542 511 90 15 Benimde bir sorum olacak.Bagaj hacmi her yerde 150l yazıyor.muhtemelen 3.sıra koltuk açıkkendir.Peki kapalıyken kaç litre acaba?
  14. A

Kamp ve Hafif Offroad Aracım; Anarşist

Ynt: Kamp ve Hafif Offroad Aracım; Anarşist Amanın tam da aradığım olay bende araç deyiştirime aşamasındayım.Aracımı satıp Terrano alacağım.Kamp ve hafif offroad için.Zevkle takipteyim....
  15. A

Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum Eyvallah kardeşim çok makbule geçti samimi açıklamanız.Artık kafam biraz daha netleşti.

16. A

Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum Cevabınız için teşekkür ediyorum Savaş bey.işin aslı ben offroad dan ziyade dağ taş gezmek istiyorum.normalde trekking yapıyorum ama artık bunu olabildiği kadarıyla araçla yapmak niyetindeyim.o yüzden offroad kabiliyeti olan bir araç arayışındayım.terrano da...
  17. A

Ynt: Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum Savaş bey merabalar .Eski mesajlarınıza terrano kullandığınızı söylemişsiniz.zj ile kıyas yapabilirmisiniz.Yada sizce terrano nasıldır?
  18. A

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası muarat kardeş son cümlene çok güldüm süperdi. :D

19. A

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası jeep gc 2.7crd ve 4.7 benzinli nin emisyon değerleri hakkında bilgisi olan varmı acaba?
  20. A

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası Artık mecburen vitara ,x trail bakıyorum hatta duster bile aklımdan gecmiyor deyil.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri