Arama sonuçlarınız

1. Ugurogz

Başladik! Ambulans’dan Karavana!

Evet olabilir özelden telefon numaranızı gönderin yardımcı olayım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Ugurogz

Ben kullanmayı düşünmemiştim aslında Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. Ugurogz

Teşekkür ederim [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Ugurogz

Elektrik mezunu bir abim var onunla girişeceğiz bakalım umarım sorunsuz yaparız bakalım neler olacak takıldığımız noktada bir ustanın da yardımını alırız olmazsa Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. Ugurogz

Hayır önden çekiş diye biliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Ugurogz

Henüz yakıt hesaplayacak kadar kullanmadım ileride göreceğiz onu 2.8T sadece araç Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Ugurogz

Teşekkür ederim Elimizden geldiğince hızlı yapmaya çalısıyoruz iş çıkışı akşamları sürekli çalışarak yorucu oluyor tabiki ama ilerideki güzellikleri düşünerek çalışıyoruz [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. Ugurogz

Teşekkür ederim darısı her gönül verene insallah Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. Ugurogz

Çok teşekkür ederim ama elektrik bizi zorluyor her yerden bir kablo çıkıyor bakalım üstesinden geleceğiz umarım [emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. Ugurogz

Herkese selamlar bugün ambulans olarak aldığımız 2007 model Ducato 13m3 arabamızı karavan’a dönüştürmek için ilk adımı atıp içindekileri sökmeye çıkartmaya başladık. İlk aldığımız zaman bu durumdaydı ustaya gidip bakımları yapıldı geldi. Taban bizi bayağı zorlayacak gibi adamlar buldukları...

11. Ugurogz

10 ve 12m3 PSA Grubu Panelvanlar için Ölçülü Camper Planları

link yenilenmesi mümkünse +1
  12. Ugurogz

Elektrik Tesisatı Sistem Uygunluğu

Karavan için LPG sistemi kurarken normal gazlı araçlarda olduğu gibi bir LPG sistemi ve proje istemiyorlarsa iyiymiş ama muayene ve karavan dönüşüm işlemleri esnasında sorun çıkartırlar gibi geldi bana Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. Ugurogz

Yanıtınız için teşekkür ederim Truma’yı araştırdık lakin hem ortam ısıtma yem su ısıtma sistemleri çok pahalı 25-30 bin ₺ civarı malesef onu karşılayacak bütçeye sahip değiliz vebasto’nun yanında sadece suyu ısıtmak için su deposuna rezidans koyma tavsiyesi verenler oldu o zaman da sağlıklı olur...
  14. Ugurogz

Karavanda Lastik Patlaması

Rica ederim
  15. Ugurogz

Herkese selamlar... Tanışma formunda yazdığım gibi ismim uğur eşim ile birlikte bir karavan yapacağız. (Aracın şuan ağır bakımları yapılıyor) Ambulans’dan çıkmak bir araç aldık Fiat Ducato 2007 model 2.8 modeli. İçinde halihazırda bir elektrik tesisatı var ama biz bunu komple söküp baştan...

16. Ugurogz

Ambulans Çikmasi Araç Aldim Yardimmm.. :)

projede sorun yaşadınız mı? koltuk sayısı hakkında bilgi verir misiniz?
  17. Ugurogz

Ankara Suzuki Servis

Siz yetkili servis mi arıyorsunuz yoksa sanayide tavsiye usta mı onu tam anlayamadım?
  18. Ugurogz

Karavanda Lastik Patlaması

tamir spreyi kesinlikle iş görüyor. +1

19. Ugurogz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar ismim Uğur 25 yaşındayım ve Ankara da ikamet ediyorum. Eşim ile birlikte Karavan&Campervan yapımı için araştırmalarımız sırasında sitenize ulaştım. Yapan öncü olan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Yakın zaman da konu da açacağım herkese esenlikler dilerim.
  20. Ugurogz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhabalar ismim Uğur 25 yaşındayım ve Ankara da ikamet ediyorum. Eşim ile birlikte Karavan&Campervan yapımı için araştırmalarımız sırasında sitenize ulaştım. Yapan öncü olan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. Yakın zaman da konu da açacağım herkese esenlikler dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri