Arama sonuçlarınız

1. İ

Grand Vitara 2.5 Hakkında

Ynt: Grand Vitara 2.5 Hakkında Ok. Oğuz bey,yer tarifini anladım. Ayrıca ölçümü yapılacak donanımları da not ettim.Teşekkürler.

2. İ

Ynt: Grand Vitara 2.5 Hakkında Değerli Oğuz bey,araç ikinci viteste bile pati çekiyor(Lpg'de),yani kalkışta sıkıntı yok.Arıza lambası motor çalıştıktan sonra sönüyor.Aracın sahibi (Ki yakınım olur)Kartepe'den inerken hep komprosörde inmiş ve bir kere hararet yaptırmış,götürdüğü usta ''sorun...
  3. İ

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu S.A. İbrahim ÖNGÜN,yaşım 44,aranıza Sapanca/SAKARYA'dan katılıyorum.Sınıf öğretmeniyim.Biraz izcilik de var.Tabiat ta gezmeyi,yatmayı,ıslanıp yaktığım ateşte kurumayı seviyorum.Birazcık ta avcılık var(Ama bilinçli ve belgeli avcılık,katliamcılık değil)...

4. İ

Ynt: Grand Vitara 2.5 Hakkında Hay Allah razı olsun,demekki 79ilhan beyden başka da bu topiği okuyan arkadaşlar varmış yav :-*. Sevgili oguz1134(Oğuz bey),bu makinayı övdünüz mü,yerdiniz mi anlayamadım yaw :(.Paylaşımların için teşekkürler.Aracın trigeri 140 000 de değişmiş.Benim off road...
  5. İ

Bende Suzuki Vitara Arıyorum:)

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:) Mehmet bey,hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin. Araç hakkında paylaşımlarda bulunursanız seviniriz. Saygılar.

6. İ

Ynt: Grand Vitara 2.5 Hakkında Saygıdeğer İlhan bey(Sanırım isminiz İlhan?).Lpg takılalı 1.5 yıl oldu,araç şu anda 215000'de,yani araç 205000'de iken takılmış.Araç yeğenimde ve bakım konusunda titizdir.Çekiş vs. çok güzel.Zincirinde şakırtı falan yok. Motor yaptırma konusunu...

7. İ

Ynt: Grand Vitara 2.5 Hakkında Teşekkür ederim İlhan bey. Evet saygıdeğer arkadaşlar,konu açılalı 3 hafta oldu ama sadece 79ilhan'ın dikkatini çekmiş.Başka dikkatini çekeipte cevap yazma lütfunda bulunacak,benim merakımı gidermeye yönelik yardımcı olacak birileri çıkmayacak mı acaba ??? :'(...
  8. İ

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Arkadaşlar Selamun Aleyküm. :) Aranıza Sapanca'dan katılıyorum.Profesyonel bir binici değilim ama çocukluktan beri bisiklet ve motosiklet sevdası taşıyorum.Zaman çinlilerden 250-100 cc arası birkaç motorum oldu.Şimdi ise 14/05/2011 tarihinde 2007 model...
  9. İ

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Merhaba. Motorum,2007 model Yamaha YBR 125.13/05/2011 tarihinde aldım,16 bin küsür kilometrede. İlk izlenimim:Çinlilere hiç benzemiyor.Bu yargım neye göre derseniz 250cc'den 100cc'ye kadar farklı marka Çin üretimi bayağı bi motora bindim.Ama onları kötülemiyorum,eğer o...

10. İ

:)Arkadaşlar merhaba.Ben İbrahim,aranıza bu gün -12/05/2011- katıldım.Yani daha taze,acemi veya çaylak üyeyim :-[. Forumda tanışma bölümünü bulamadım ::),ben de hem konu açayım ve hem de tanışayım diye bu bölümden başladım. SAKARYA/Sapanca'da oturuyorum,mesleğim öğretmenlik.Dağ,orman,tabiat ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri