Arama sonuçlarınız

1. ilker5276

Bu Araç Nedir

Ynt: Bu Araç Nedir ünal bu araç geçen yaz avcılar türksanın önünde duruyordu gittim geldim orda aradım merak ettim 20.000 dedi gittim baktım araça heryeri uydurma alacaksan 15.000 olur dedi bende dedim elimde patlar dedim almayacaktım zaten meraktan sordum

2. ilker5276

Toplamak İçin CJ Arıyorum

Ynt: Toplamak İçin CJ Arıyorum en doğru adres ünaldır bu konuda yapabileceği bişey varsa yapar yapamadığınıda yönlendirir diyecem ama yapar
  3. ilker5276

CJ' lerde Dizel Motor İş Yapar mı ?

Ynt: CJ' lerde Dizel Motor İş Yapar mı ? dağa bayıra giderken neden çağırmıyon

4. ilker5276

Ynt: CJ' lerde Dizel Motor İş Yapar mı ? bende karşıyım bu dizel motor olayına geçen hafta taksime uğradık serdar la yoktun ali abiden birkaç parça aldık seni artık yeşilovada da göremiyorum
  5. ilker5276

Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009)

Ynt: Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009) aksilik olmassa bende 66 model bir jeeple kaılacam ordan bir jeep ustası arkadaşım ayarladı ama motoru çok iyi içlerini boruyla desteklemiş taklaya karşı bakalım hayırlısı gidelim de önemli olan etkinliğe katılıp stres atmak

6. ilker5276

Ynt: CJ' lerde Dizel Motor İş Yapar mı ? ünal 2.5 ford motoru atıyorlar gayette randumanlı oluyomuş doğrumudur

7. ilker5276

Ynt: Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009) benim cj yi elimde olmayan sebebplerden dolayı sattım ama yine cuma akşamı binecem otobüse sabah ordayım arkadaş bana bir jeep ayarlamış onla katılacam
  8. ilker5276

Ynt: Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009) arkadaşlarla görüşüyorumda araçlar 20 gün önceden başlamış fatsa sanayinde gözden geçirilmeye sanayi ağzına kadar cj doluymuş
  9. ilker5276

CJ' ye 8 Silindir Ne Tip Motor Koyabiliriz ?

cj ye uygunluğu nedir

10. ilker5276

Ynt: Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009) bu yıl çok görkemli olacak diye söyleniyo

11. ilker5276

Ynt: Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009) ünal kırmızı cj8 sattın mı
  12. ilker5276

CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum

Ynt: CJ 5 Hakkında Uzman Olan Abileri Yardıma Bekliyorum tarık bey aracın üstünü açmışsın dün akşam gördüm güzel olmuş bu arada tanışmıyoruz ama aynı semtter oturuyoruz bende de kırmızı bir cj vardı yeniii sattım bilmiyorum hiç çarptı mı gözünüze

13. ilker5276

Ynt: Fatsa Jeep Festivali Duyurusu (27-28 Haziran 2009) ünal ben anlamam sende geliyosun
  14. ilker5276

Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar!

Ynt: Elinin Hamuruyla Erkek İşine Karışanlar! bence çirkin bayan yoktur arkadaşlar bakımsızı vardır....
  15. ilker5276

Cj 7 den Çıkma Jant ve Lastik(SATILDI)

Ynt: Cj 7 den Çıkma Jant ve Lastik(SATILDI) serdar merhaba haziranın son haftası fatsa daki, jeep şenliğine gidiyosun değil mi bende araç yok ama ordan bir araç ayarladı arkadaşım 66 tuzla 2,5 ford motorlu

16. ilker5276

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? cj sini kaybetmiş birisi nasıl olur
  17. ilker5276

Acil Satılık CJ6

Ynt: Acil Satılık CJ6 ali abi bu arç gitse gitse fatsaya gitmiştir :-)
  18. ilker5276

"Mine'nin Objektifinden" :)

Ynt: "Mine'nin Objektifinden" :) meraba mine hanım fotoğraflar güzel çıkmış bende Canon 450 -D almayı düşünüyorum sizce nasıl bir makina çünkü çok güzel kareler yakalayacağım yerler biliyorum ifsakın kursunuda düşünüyorum ayriyetten sizin gittiğiniz kurs yada kurslar varmı varsa tavsiye...

19. ilker5276

Cj7 Dodikleri Arıyorum

Ynt: Cj7 Dodikleri Arıyorum aracın güzel görünüyo resimleri yok mu
  20. ilker5276

İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum.

Ynt: İstanbul'da Acil CJ7 ya da CJ5 Arıyorum. aklıma grelmedi değil ama o an o sinrle söktüm fırsat bulamadım yaptırmaya artık yaptıramamda çünkü sattım yalova semalarında

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri