Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çanakkale Kamp Alanları
Tavsiye ederim yılbaşından sonra biraz daha zorlaştırılabilir.Bende bugün yarın derken yaş oldu 48 ve karar verdim A2 aldım şimdide motorumu arıyorum enduro mu yoksa daha oturaklı suzuki burgman mı yada başlangıç olarak 125 cc lik bir şeymi karar veremiyorum...
Ada kampingin maşallahı var 4 kişiye 50 lira aldıktan sonra 2,5 lira elektrik parası indirim yapmaları büyük bir jest ( bu ücretle Devremülk gibi birşey olmuştur erhalde )
Merhaba. Bende biraz çadır alanından bahsedeyim yaklaşık 8 yıldır burada kamp yapmaktayım bu yıl yaklaşık bir ay kaldım her geçen yıl bir önceki yılı aratıyor yakın zamanda özelleşti son iki yıldır işleten firma hiçbir yatırım yapmadan götürmeye çalışıyor. personeli...
Ynt: Dürbün Seçimi
daha önce biryerlerde kullanılabileceğini duymuştum gezenbililire dürbün konusunu açtıktan sonra biraz araştırma yaptım. Gökbilim dergisinde birşeyler buldum Ve paylaşmak istedim.
Gözlem İçin Dürbün Seçimi
Halk arasında nispeten yaygın bir optik cihaz olmasına rağmen...
Merhaba.
Konu genelde kuş gözlemcilerinin bilgisi dahilinde fakat ben geceleri yıldızlarıda gözlemleyebileceğim bir dürbün almak istiyorum biraz inceleme yaptığımda fiyatların oldukça uçuk olduğunu gördüm. hesaplı iş görecek dürbün önerilerinizi bekliyorum. teleskop daha pahalı ve taşıması güç...
Ynt: 2009 Yılı Mesire Yerleri Giriş ve Konaklama Ücretleri Tarifesi
Merhabalar
haklısınız Ulusal kamp ve karavancılar derneği sitesine baktığımda da aynı şikayetleri görüyorum Orman bakanlığı durmadan Kampları özelleştiriyor. Bu fiyatlar İhale bedelleri ilemi ilgilidir.yoksa Arz talep ile mi...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba
yaşım 48 3 oğlum var 8 yıldır yıllık izinlerimde kamp yapmaya başladım bu çok eski bir özlemdi birde Cumartesileri çalışınca herşey çok zor oluyor. Doğayı seviyorum. Doğayı sevenleride
internette bu tür siteler ararken ve Biraderimin de...
Ynt: Lada Niva Yakıtı
Önce herkeze Merhaba.
Ben yeni üylelerdenim Bence aracı sallayarak depo doldurulmaz Pompanın attığı yerde bırakmalısınız kesinlikle Ponpacının abi şukadara tamamlayayımmı gibi tekliflerine kulak asmayın
Km göstergenizi sıfırlayın
Sonra yola çıkıp yapabildiğiniz kadar Km...