Arama sonuçlarınız

1. efetorunu

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Teşekkürler melih bey

2. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı herkese iyi kandiller.
  3. efetorunu

Plasti dip

Ynt: Plasti dip herkese iyi kandiller.

4. efetorunu

Plasti dip

Ynt: Plasti dip plasti dip; konusunda gayet başarılı bir ürün.uygulayan usta da işin ehli olup güzel uygulayınca(abdullah usta)ortaya başarılı bir çalışma çıkıyor. tavsiye edebileceğim bir ürün.ben uygulamayı işin ustasına yaptırdım. geçen hafta sonu çiftalan da araç toprak duvara...
  5. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Teşekkürler abi. Beraber kullanmak üzere inşallah.

6. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı teşekkürler birtan bey. nikelaj konusuna gelince aslında ben daha fazla nikelaj seviyorum biraz daha abartmak isterdim ancak aracın kaldırmasından şüpheliydim.ancak bu kadarı ile kendimi kısıtlayabildim. fakat yazıları tekrar kaplattım. plasti dip konusuna...

7. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Teşekkürler ümit bey
  8. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Bahadır ve Murat arkadaşım 100% size katılıyorum Arabayı aldığımdan beri benim de kafamda soru işareti arkadaki koruma Ancak onu ben yaptırmadım bildiğiniz gibi araç sıfır ve toyota bu kasalarda arkaya ağırlık ve koruma amaçlı eklemiş bu parçayı . Galiba...
  9. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Çok teşekkür ederim. Yapılan çalışma benimde beklentilerimin üzerinde oldu,performansını da görücez zaman içinde bakalım. Ancak malzeme gayet başarılı duruyor tecrübeleri sizinle paylaşıcam tabiki sürekli. Ücret konusuna gelince arka kabin dahil 2000 TL ye...

10. efetorunu

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) maşallah maşallah ... şu an 2012 hilux kullansamda , http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93784.0 aklımda ve hayalimde hala DEFENDER var... allah nazarlardan saklasın. güle güle kullanın...

11. efetorunu

nt3 lastik nasıldır

Ynt: nt3 lastik nasıldır bu tarz lastikler iş makineleri için üretilen lastiklerdir,gerek hamuru gerekse iç karkas ve get yapısı itibarı ile... dolayısı ile asfalt araçlarında kullanılması sakıncalıdır,bilginize. zaten kullanım normlarını internet sayfalarında vermişlerdir. sevgi ve selamlar.
  12. efetorunu

77 Model CJ5'imi Topluyorum

allah kolaylık versin. iyi çalışmalar...

13. efetorunu

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) Size kolay gelsin İyi çalışmalar...
  14. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Teşekkürler Allah daha güzelini size versin Sevgi ve selamlar...
  15. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı bunlarda aracımın pilastidip uygulanmış resimleri. buyrun detaylı resimler... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us...

16. efetorunu

Herkese Mutlu , Başarılı ,Sağlıklı, Bol Paralı Ve Bol Çamurlu Bir Sene Olsun

2013 ün bu ilk gününde herkese iyi dileklerimi göndermek istedim. temennim önce ülkemde; huzurlu ve mutlu bir toplum olması,ülkemizin dünya ülkeleri arasında başarılı olarak en üst sıralarda olması,ilk temennimdir. tabiki dünyamızında gelecek nesillere bırakılacak temiz,huzurlu bir dünya olarak...
  17. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı bu arada herkese mutlu , başarılı ,sağlıklı, bol paralı ve bol çamurlu bir sene olması dileklerimle... sevgi ve selamlar.
  18. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı abdullah usta az evvel aradı ve aracın kaplanmış halinin video sunu youtube a koyduğununun haberini verdi . işte size yeni 2012 TOYOTA HILUX plastidip uygulanmış hali. iyi seyirler... http://www.youtube.com/watch?v=m455Y76Ifs4

19. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı aracımı plastidip(abdullah usta) dan aldım. gayet güzel başarılı bir çalışma olmuş. görüntü olarak gayet iyi ancak malzeme türkiye de henüz yeni olduğu için ormanda dal ve budak darbelerine karşı ne tarz bir direnç koruma gösterecek bunu da zaman içinde...
  20. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı teşekkürler. evet dursun usta gerçekten usta... efendi ,iş bilir ,alçak gönüllü. onu tanıdıktan sonra eski ustalarımı hatırlıyorum... elllerine sağlık ustam.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri