Arama sonuçlarınız

1. efetorunu

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) ha bu arada unutmadan ; polyester fiberglass konusunda bir desteğe ihtiyacınız olursa seve seve yardımcı olabilirim. bakmayın inşaat mühendisi olduğuma nede olsa babamız eski ANADOL cudur, e haliyle bizde ondan yeterince feyz aldık tabi... sevgi ve selamlarımla.

2. efetorunu

Teardrop trailer (YUMU)

Ynt: Teardrop trailer (YUMU) öncelikle iş konusunda geçmiş olsun. sizde bu ustalık ve yetenek olduktan sonra,siz işin peşinden koşmazsınız iş sizin peşinizden koşar,bunu unutmayın ve moralinizide bozmayın kesinlikle. yumu ya gelince ; ortaya bir sanat eseri çıkmış resmen. başarılı bir çalışma...
  3. efetorunu

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı mat siyah olacak. yarın akşam resimleri yüklemiş olurum herhalde.

4. efetorunu

Bu da benim Samurai'm

Ynt: Bu da benim Samurai'm maşallah allah nazarlardan saklasın. bol çamurlu günler dilerim.
  5. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı öncelikle konuyu takip eden ve görüşlerini bildiren arkadaşlara teşekkürler. bu fotoğraf konusunu hala netleştirebilmiş değilim, fotoğrafları görüntüleyemeyen arkadaşlara şu an için önerebilecek bir şeyim bulunmamaktadır. evet bu segmentde en doğru araç olan...

6. efetorunu

ömerli gezi

Ynt: ömerli gezi Giden arkadaşlara bol keyifler aracım henüz bitmemiş , Rock - slider montajı yapılıp bu gün bitecekti hesabımıza göre, Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef. Hepinize bol çamurlu günler dilerim Sevgi ve selamlar.

7. efetorunu

ömerli gezi

Ynt: ömerli gezi Süper olur, Hazır bu haftaki av programını iptal etmişken evdekiler hatırına Bu tarz bi gezi de iyi olur.
  8. efetorunu

Plasti dip

Ynt: Plasti dip aynen ,lokal uygulama yapılabiliyor diyor abdullah usta.(demirhen oto)
  9. efetorunu

ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI

Ynt: ISUZU D-MAX 3.0 TD PROJESI harika çalışmalar, ilgiyle takip ediyorum. bende bu aralar 2012 hilux ile uğraşıyorum.bol çamurlu ve maceralı günler dileğiyle. sevgi ve selamlar

10. efetorunu

Plasti dip

Ynt: Plasti dip bakalım önce bir uygulaması yapılsın , daha sonra testlerden geçişte ne derece başarı gösterecek takip edicez.

11. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı herkese çok teşekkürler. yeni yapılan işler ve tabiki bunların resimleri var, akşama yayınlayacağım inşallah.
  12. efetorunu

Plasti dip

Ynt: Plasti dip 31.12.2012 pazartesi günü sabahtan benim arabayı bırakıcaz,demirhan oto ya sonucu hep beraber görücez bakalım.

13. efetorunu

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
  14. efetorunu

Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kampında (21-23 Aralık 2012)

Ynt: Sakarya Ayyıldız ve TS Gurubu Abant kış kampında (21-23 Aralık 2012) güzel kamp güzel bir buluşma ! keyifleriniz daim olsun
  15. efetorunu

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese merhabalar, ismim mehmet çiftçi, izmir liyim. gezenbilir ile tanışalı 2 yıl oldu fakat tanışma köşesine kendimizi daha yeni tanıtıyoruz, bu yüzden herkesten af diliyorum. İstanbul dan katılıyorum,İzmirli yim dedim ama doğma büyüme istanbul dayım. İnşaat...

16. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı ali bey bende bilemiyorum nereleri kontrol etmek gerekir , bir bilgisayarcıdan destek almanız gerekebilir.
  17. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı vinç kolu derken halat boşaltma şaft kolundan bahsediyorsanız eğer oda tamponun iç kısmında gizli kaldı. Onada radyatör ve tampon arasındaki mevcut boşluktan ulaşabiliyoruz kolay bir şekilde.
  18. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı Ali bey bilgisyarı bir kontrol etmenizde fayda var kanısındayım. Çünkü bu şikayeti bir tek siz yaptınız Sevgi ve selamlar

19. efetorunu

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı işlemler sırasıyla bitiyor,allah şükür. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us...
  20. efetorunu

Plasti dip

Ynt: Plasti dip ilginç bir ürün faydalı gibi duruyor,eğer piyasada tutarsa folyo yu bitirir. bende bu günlerde aracı yaptırmayı düşünüyorum.bakıcaz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri