Arama sonuçlarınız

1. efetorunu

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi maşallah güzel bir hilux olmuş güle güle kullanın. bugünlerde bende 2012 hilux yapıyorum(garage,2012 hilux operasyonu başladı!)beklerim. sevgi ve selamlar kayseriye...

2. efetorunu

Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu...

Ynt: Hilux Tamamlandı, Extra Hilux Oldu... maşallah çok güzel bir hilux olmuş,gereken değişiklikleri yapmanız da çok olumlu sonuç verecektir bundan eminim. bende 2012 hilux aldım, bugünlerde onunla epeyce meşguluz,(2012 hilux operasyonu başladı)başlığıyla sizde görebilirsiniz.Allah kazasız...
  3. efetorunu

2012 Hilux Operasyonu Başladı

Ynt: 2012 Hilux Operasyonu Başladı dursun usta bugün baya bi yol katetmiş. tampon içi gizli vinç tabla imalatı yapılmış ve yerine pratikleri yapılıyordu ben gittiğimde. işte size çalışma aşamalarının detaylı resimleri; 10 mm sacdan imal caka bükümü yapılmış vinç tablası Uploaded with...

4. efetorunu

Ynt: 2012 HİLUX OPERASYONU BAŞLADI herkese çok teşekkürler birlikte çamurlara dalmak dileği ile.. işlemler tamamlandıkça resimlerin paylasımını gerçekleştiricem. sevgi ve selamlar...
  5. efetorunu

arabamızı aldık allah a şükür,2 hafta oldu. İşlerin yoğunluğundan iki arada bi derede hemen lastikleri değiştirdik.artık diğer yapacaklarımızın sırasıda geldi zamanıda eee bizim de bu hafta işlerimiz müsait,hemen koştuk dursun usta ya. yapacaklarımızı sizinle ayrı ayrı paylaşıcam elbet. 1)...

6. efetorunu

2012 YENİ KASA 4*4 HİLUX ADV yi aldık

aracımı teslim aldım.toyota doğru tercih doğru lastikçiye(yılmaz otomotiv , fatih bey ) hafta sonu dururmuyuz artık cumartesi av - pazar günü kemerburgaz da küçük bir yol dışı gezintisi pazartesi den itibaren araçta değişiklikler yapmaya başlıyoruz. hadi hayırlısı.

7. efetorunu

Bizde 2012 Hilux yapalım dedik

Ynt: Bizde 2012 Hilux yapalım dedik hayırlı olsun . allah kaza bela vermesin inşallah. tekerleriniz hep düz bassın. bende geçen hafta bunun siyah ını aldım ve lastik değişimleri ile başladık bakalım, hayırlısı allah tan.
  8. efetorunu

Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux

Ynt: Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux ben geçen hafta sıfır teslim aldım 4*4 ve hemen hafta sonu aracı hafif bir off road turuyla test ettik ve sonuç;mükemmel kesinlikle bu segmentte araç alacaklara tavsiye edilecek bir araç.
  9. efetorunu

ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI

Ynt: ARAZİ ARAÇLARINA GÜNEŞLİKLERİ FLANŞLAR!!PROFFROAD OTO YEDEK AKSESUARLARI 0 hilux için parçalarınız mevcudunuzda varmıdır ? kolay gelsin

10. efetorunu

İSTANBUL DA 2012 HİLUX CAMLI KABİN YERLERİ BİLEN VARMI ACABA

tüm dostlara selam yarın veya çarşamba günü yeni hilux umu alıcam inşallah. bu tarz bi araç daha önce kullanmadığım için haliyle ihtiyaç olan parçalar nerde nasıl bulunur bilmiyorum . siz dostlarımın yardımına ihtiyacım var bu konuda,başlangıç olarak aracı folyo kaplatıp arkaya da camlı kabin...

11. efetorunu

2012 HILUX 4*4 ADV.05.12.2012 ÇARŞAMBA ELİMİZDE OLACAK İNŞALLAH

şimdiden heyecanına kapıldım, neyinmi?: gezenbilir gibi bir büyük ailenin aktif bir off road üyesi olacağımdan,toyota hilux gibi bir araca sahip olacağımdan.nihayet kararını verdik ve aracı alıyoruz. heyecanlıyım çünkü artık her yer benim her dağ tepe dere benim. aracı aldığım zaman resimlerini...
  12. efetorunu

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu bu arada aracınız güzel olmuş. allah güle güle kullanmayı nasip etsin.

13. efetorunu

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu sevgili kanca snorkel ve arka dif. kilit,kompresör uygulamalarını tar oto damı yaptırdınız ,ayrıca memnunmusunuz. bende hilux almak üzereyim 4*4 adventure , aynen bende bi süre sona modifiye çalışmalarına başlayacağım için sorma ihtiyacı duyuyorum...
  14. efetorunu

YENİ KASA 2012 HİLUX A DİFF KİLİTLERİ TAKILABİLİYORMU

tüm camiamıza selamlar . sıfır hilux 4*4 adventure almak üzereyim,toyota nın methiyeleri malum,kendiside. ancak bayideki arkadaşa sorduğum da diff kilidi takılmadığını söyledi. konuyla bilgi sahibi olan arakadaşlarımız yardım paylaşımları yaparlarsa memnun olurum. tüm gezenbilir ailesine sevgi...
  15. efetorunu

Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux

Ynt: Yeni Kasa 2012 Toyota Hilux öncelikle hilux alacak olan arkadaşlara hayırlısı olsun diyorum. bende uzun zamandan sonra bir 4*4 sahibi olacam inşallah artık kesin kararı verdik,buda hilux olacak. ancak benim sormak istediğim şu;2012 hilux 4*4 lere difransiyel kilitleri...

16. efetorunu

Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ?

Ynt: Land Rover DEFENDER gömleklerimiz nasıl ? baya bi emek harcamışsınız belli. iyi günlerde kullanın
  17. efetorunu

Gezenbilir Off-road Gezisi Kanaltürk Oksijen Programı'nda...

Ynt: Gezenbilir Off-Road Gezisi Kanaltürk Oksijen Programı'nda... paylaşım için teşekkürler.
  18. efetorunu

Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nde Trt Fm'in Canlı Yayın Konuğuyduk...

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları Festivali'nde TRT FM'in Canlı Yayın Konuğuyduk... mert bey ağzınıza sağlık çok güzel ve sakin bir anlatım ve sunuş . ben sitede yeni olduğum için yorumu yeni yapabildim .saygılar.

19. efetorunu

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları amin.. suda bile giden defender süper.
  20. efetorunu

Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011)

Ynt: Bursa - İnegöl Off Road Grubu; Karlı Gezimiz (06 Mart 2011) allah keyfinize keyif katsın arkadaşlar. paylaşımlarınız için de teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri