Arama sonuçlarınız

1. efetorunu

Kocaeli Körfez - Çenedağ Off-Road Gezisi (07 Mart 2010)

Ynt: Kocaeli Körfez - Çenedağ Off-Road Gezisi (07 Mart 2010) güzel fotolar için teşekkürler

2. efetorunu

20.03.2011 DAĞYENİCE,DOĞANCI,YUZAKLI ULUDAĞ OFFROAD VE GEZİ

Ynt: 20.03.2011 DAĞYENİCE,DOĞANCI,YUZAKLI ULUDAĞ OFFROAD VE GEZİ keyfiniz ve çamurunuz bol olsun. Bu arada bafralılar oto kurtarmaya selamlar, bir bafralı olarak
  3. efetorunu

Ynt: Kemerburgaz Camel Etabı 6 Mart 2011

sedat ında dediği gibi süper bir gün olmuş bravo . paylaşımlar için teşekkürler. çamurunuz bol olsun

4. efetorunu

İSOFF - İğneada Kamplı Gezisi (12 - 13 Mart 2010)

Ynt: İSOFF - İğneada Kamplı Gezisi (12 - 13 Mart 2010) doga cok guzel hava cok guzel off road cok guzel en kisa zamanda araniza katilacak ben saygilar. bu arada telden cevap yazdigim icin ing. karakterlerr var kusura bakmayin
  5. efetorunu

LR Alacağım - Tavsiyeleriniz

Ynt: LR Alacağım - Tavsiyeleriniz bende araştırmadayım sana disco II yi tavsiye ederim.hayırlısı olsun hakkında ..

6. efetorunu

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) sevgili zirve inşallah daha başka bir sorunlar çıkmadan O sevgili defender ını toplarsın. sonucu merakla bekliyor olucam.kolay gelsin

7. efetorunu

Sizce Hangi Land Rover?

Ynt: Sizce Hangi Land Rover? sana tavsiyem suzuki vitara veya toyota rav 4 olur.sıkıntı çekmeden kullanırsın.ancak yapılan uyarıları bir tenkit değilde naçizane bir dost tavsiyesi olarak görmek gerekir.işin rast gitsin..
  8. efetorunu

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları abi işte budur yani yaa . bütün araçlar bi yana defender biyana .korkut bey ellerinize sağlık.çok güzel resimler paylaşmışsınız.
  9. efetorunu

Boloff ve Seat World Club Abant Off Road Gezisi (05.03.2010)

Ynt: Boloff ve Seat World Club Abant Off Road Gezisi (05.03.2010) bilgiler için çok çok teşekkürler. sorunsuz araziler.

10. efetorunu

Ynt: Boloff ve Seat World Club Abant Off Road Gezisi (05.03.2010) çağrı bey disco I dediğiniz sizin şu an resimlerini sergilediğiniz araç mı

11. efetorunu

Ynt: Boloff ve Seat World Club Abant Off Road Gezisi (05.03.2010) çağrı bey bilgilerden dolayı çok teşekkürler bu verdiğiniz bilgiler sayesinde hedefe ulaşmayı planlıyorum . saygılar..
  12. efetorunu

Ynt: Boloff ve Seat World Club Abant Off Road Gezisi (05.03.2010) çağrı bey aksilikler de olsa çok güzel bir gün geçirmişsiniz.parmağı yaralanan arkadaşımıza öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz hep birlikte . ancak bi durum varki içinden çıkamıyorum.en kısa zaman da aranıza...

13. efetorunu

Kar'a Saplanmış Lada'yı Kurtarma Operasyonu

Ynt: Kar'a Saplanmış Lada'yı Kurtarma Operasyonu ellerinize sağlık arkadaşlar güzel macera olmuş.
  14. efetorunu

Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız??

Ynt: Çekmeköy Gezi için Güzargah paylaşırmısınız?? arkadaşlar ben avrupa yakasındayım sizlere çok tatlı günler dilerim. ancak ben hala karar veremedim araç konusunda hangi aracı alayım ve halihazırda bir off road aracım yok . land rover defender , mercedes G , discovery . bu üç araç etrafında...
  15. efetorunu

Ruhsatta Kamyonet Yazan Her Araca "K" Belgesi Alınmalımı...

Ynt: Ruhsatta Kamyonet Yazan Her Araca "K" Belgesi Alınmalımı... araç şirket adına kayıtlı ise her halikarda k belgesi gerekiyor,ruhsat da kamyonet yazıyor ise.ancak araç şahıs adına tescilli ise bu sefer taşıdığınız yükün kendi malınız olması durumunda herhangi bir yaptırım yok.ispati ters bir...

16. efetorunu

İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım

Ynt: İlginç Off-Road Fotoğraflarını Paylaşalım tüm paylaşımlar için teşekkürler arkadaşlar ellerinize sağlık..
  17. efetorunu

Arazide tam bir baba.....

Ynt: Arazide tam bir baba..... çok güzel görüntüler paylaşım için teşekkürler.
  18. efetorunu

Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!!

Ynt: Akaryakıt Fiyatlarına Protesto!!! arkadaşlar bu zamları farklı bir yönden protesto edelim dicem ; mesela araçları kullanmama gibi ama hiç birimiz buna uyamıyacağız. işte hükümetlerin elinin en güçlü olduğu nokta . e başka türlü edelim o halde mesela sokaklara dökülelim tüm milletçe o da...

19. efetorunu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu selam herkese ben mehmet çiftçi eski bir dağ komandosu var artık aranızda. Tecrübelerim ve tecrübelerinizin birbirimize çok faydalı olacağına inanıyorum.görüşmek dileğiyle.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri