Arama sonuçlarınız

1. ejdereristi

satılık 1974 cj-5

Ynt: satılık 1974 cj-5 güncel...

2. ejdereristi

Selamlar Herkese...

Ynt: Selamlar Herkese... oluruz tabi levent bey:) zaten şu örümcek amcanın elindeki kankalığı pekiştirir bence:)))
  3. ejdereristi

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım B(+)

4. ejdereristi

Selamlar Herkese...

Ynt: Selamlar Herkese... valla ne deseniz haklısınız ama insanoğlu hep daha üstünü istiyor işte:(( aç gözlülük değil bu yanlış anlamayın..saygılar
  5. ejdereristi

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selam arkadaşlar ismim ejder..inşaat mühendisiyim ve 30 yaşındayım..istanbuldayım...

6. ejdereristi

satılık 1974 cj-5

Ynt: satılık 1974 cj-5 frenler kampana..1974 lerin orjinalleri böyle zaten..flanj yok..ilk mesaj için teşekkürler bu arada:))))

7. ejdereristi

Selamlar Herkese...

Ynt: Selamlar Herkese... eyvallah arkadaşım..aracı satışa çıkardım..10000 liradan belki biraz altından verip xj düşünüyorum...bakalım hayırlısı...
  8. ejdereristi

satılık 1974 cj-5

satılık 1974 cj-5 ARACIN MUAYENESİ EYLÜL 2011 E KADAR VAR..TÜVDEN ONAYLI..LPG RUHSATA İŞLİ..ÖN DİFERANSİYEL KİLİDİ VE HAVALI DİREKSİYON GÜVENLİK KİTİ TAKTIRDIM..ARACI ARAZİDE TEST ETTİM VE İNANILMAZDI..MOTOR VE YÜRÜYEN AKSAMI APO USTA(MASLAK) DA YAPILDI..ARACIN TEK KURUŞ MASRAFI YOK..ELEKTRONİK...
  9. ejdereristi

satılık 1974 cj-5

satılık 1974 cj-5 resimleri....

10. ejdereristi

satılık 1974 cj-5

fiyatı düşürüdüm...satılık 1974 cj-5 arkadaşlar çokmu istiyorum acaba kimse hiçbirşey yazmadı..açıkçası biraz üzüldüm..olumlu yada olumsuz yazarsanız sevinirim...bu arada 10000tl yaptım yinede pazarlık sünnettir..saygılar....

11. ejdereristi

Selamlar Herkese...

selam herkese..1974 cj5 sahibiyim..ama aklımda tek şey bu aralar wj,xj,zj offfffffroad...üçüde delirtiyo beni..rakam olarak benim cj yi satıp üstüne bişiler koymak..neyse yolun başındayım henüz...saygılar
  12. ejdereristi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşbuldum arkadaşlar..offroad merakım cj5 ile oldu..şuan 1974 bir canavara sahibim..ama aklımda hep zj veya wj.....

13. ejdereristi

satılık 1974 cj-5

arkadaşlar hepinize selamlar..aracımın fotoğraflarını koyup sizden yorumlarınızı alıcaktım ama..jeep hastalığı bana zj veya xj almam konusunda dürttü..o yüzden daha yeni toplanmış cj mi satıyorum..mekanikte sorun yok..sadece içi ile ilgili isterseniz süslersiniz..ama bence gerek yok çünkü çamur...
  14. ejdereristi

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu herkese selam..adım ejder..istanbuldayım ve inşaat mühendisiyim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri