Arama sonuçlarınız

1. ejdereristi

satılık zj klima..

kullanmadığım aracımın üstünde 96-98 grand cherokee için çalışır vaziyette klima tesisatım satılık fiyat 500 tl..irtibat ejder 0 532 358 30 07

2. ejdereristi

Satılık T-Max 9000 Vinç

hiç kullanılmamış..araç üzerinde takılı vaziyette..12000 lik alıcağım için satıyorum...fiyat 950tl..ejder 0 532 358 30 07
  3. ejdereristi

Satılık - Grand Cherokee 96 Model 5.2

Ynt: Satılık - Grand Cherokee 96 Model 5.2 fiyat 31000 tl..şnorkel hediye edilecek...

4. ejdereristi

Satılık - Grand Cherokee 96 Model 5.2

ARAÇ AVRUPA VERSİYONDUR..GÖSTERGE KM... ÖN VE ARKA SANJIMAN KORUMA...LSD DİFF KİLİT...DEPO KORUMA..ÖZEL YAPIM TAMPON...T-MAX 9000 VİNÇ... 4 YÜKSELTME... 5 ADET 285*75*16 MARSHALL KL71 MT LASTİK...ROCKSLİDER...SİNEKLİK..MOONVİSÖR...ARKA SPOLİER..FLANŞ..THULE PORT BAGAJ..BAGAJ ÖNDE 4 ARKADA 1...
  5. ejdereristi

285*75*R16 KL71 Marshall

Ynt: 285*75*R16 KL71 Marshall 5 adet orjinal zj jantı ve 5 adet 285*75*16 çok az kullanılmış marshall kl71 lerim halen satılıktır..procomp p1069 15 jant ile takas düşünebilirim..

6. ejdereristi

285*75*R16 KL71 Marshall

150 km yol yaptı.5 adetine 1550 tl verdim..tekliflere açığım..

7. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ emre kardeş teşekkürler valla..ben ekleyememiştim..tavan sepeti de takılsın tam fotolar gelecek:))
  8. ejdereristi

Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?

Ynt: Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.? sabit bir yazı galiba..22 mayıs..31 mayıs... hafta içi elimde olacak..ve benim ve bazı arkadaşların silinen yazıları..gerçekten bir reklamcı ile anlaşılsa çok basit hallolur diye düşünüyorum......
  9. ejdereristi

sokak hayvanları...2...

arkadaşlar hepinize selamlar..malum yaz geldi..kış aylarında elimizden geldiği kadar sokakta yaşayan hayvan dostlarımıza yardım ettik..şimdi daha büyük sıkıntı var...su...lütfen hergün bir kabın içinde bırakılacak su ile çok büyük bir iyilik yapmış olucaz..hepinizin ilgisine şimdiden teşekkürler...

10. ejdereristi

Satılık 77 Model CJ 5

Ynt: Satılık 77 Model CJ 5 3 satır yazı yazmak neden satıcı arkadaşlara bu kadar zor gelir hiç anlamam..heleki asabiyet doğar bir süre sonra...neyse hayırlı satışlar dilerim ama aracı özellikleri resim ve fiyat olursa daha hoş olur sanki...saygılar..

11. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ ...
  12. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ eveet arkadaşlar şimdilik son hali budur..

13. ejdereristi

Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

Ynt: Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir? bence bütün forumu terketmiş tüm eski ustalar...
  14. ejdereristi

Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010)

Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010) gelirsen ve haberim olmazsa çok üzülürüm..alışveriş bitti dostluk baki..
  15. ejdereristi

Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?

Ynt: Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.? yokmudur bir gelişme????

16. ejdereristi

Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

Ynt: Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir? en kötü özelliği aracı otoparka yada evin önüne çektiğinizde defalarca arkanıza dönüp bakmaktır..hatta "hanım ben kapıları kapamadım galiba" deyip aracın başına tekrar gimektir....
  17. ejdereristi

Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010) yalnız o cj kalıcak.........
  18. ejdereristi

Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010) gördüm valla ejderhayı:)) saolasın...abi sen şimdi avea nın müdürünün telini ver bana istanbula yada daha yakın bi yere transfer edelim seni..artık nasip olursa sana 5.2 yi veririz yada ortak 5.9 ile mevzuyu kapatırız:)))

19. ejdereristi

Ynt: Tarsus Off Road Oyunlarında(16 Mayıs 2010) yani kadir bey öncelikle teessüf sonra gurur:)) bu ne güzelliktir..nası özlemişim canavarı..allah nazarlardan saklasın..valla duygulandım bak..bizim araç sen çık istanbuldan kamyonun üstünde git tarsusta yarışlarda boy göster..helal valla hem...
  20. ejdereristi

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? murat bey 34000 demek servet demek..en kral toplanmış cj ye verilecek max rakam 20bin dir bence..20bin ver en iyisine 14bin tl ile de dünya turuna çık..saygılar:))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri