Arama sonuçlarınız

1. ejdereristi

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? ön sineklik, arka spolier, moonvisor(delinmeden); boya+montaj fiber :700 tl hella sis 4 adt+ montaj(tampon delinmeden): 300 tl midland alan 48 plus tesliz +anten+montaj:420 tl aracım g.c 96 5.2 v8

2. ejdereristi

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 02- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 03- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 04- 1993 4.0 I6 - ZJ - Kaan Akyolcular (Templar) -...
  3. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ levent beğenmene sevindim..çeki demirini söktüğümüzde aracın orjinal kanca yerini söküp tekrar yerine taktık..u kilit ile de iş görüceğini düşünüyorum..saygılar..

4. ejdereristi

Büyük Birşey İstiyorsanız 1980 CJ6

Ynt: Büyük Birşey İstiyorsanız 1980 CJ6 deniz bey hayırlısı olsun...yeni canavarların hikayelerini merakla bekliyoruz..saygılar..
  5. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ deniz bey ozaman gelsin dediğiniz gibi günübirlik değişiriz:))

6. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ bu arada öne tampon üstüne 2 adet sis takılacak..onun da fotolarını eklicem..

7. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ arkadaşlar gezilerinize beni eşimi davet ederseniz çok seviniriz..ismim ejder istanbul bahçeşehirdeyim...0 532 358 30 07
  8. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ ve eve dönüşşş...öncesi ve sonrası şeklinde:))) umarım beğenirsiniz..
  9. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ telsiz konusunda çok acele bi karar ile (midland alan 48 plus) markası bu galiba yanlış yazdıysam özür.. anten mıkmatıslı eve gelirken 140 ile düşmedi arazide de çok büyük sıkıntı çıkarmayacağını düşünerek bu uygulamayı seçtim..amma düşük cümle...

10. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ ön sinyal ve arka stoplarıda şeffaf siyah ile boyadık..süper oldu..çeki demiri vardı onu da iptal ettik..

11. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ devam...
  12. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

Ynt: Kısa Bir Modifikasyon ZJ fiberci eyüp ustaya varış ve montaj...

13. ejdereristi

Kısa Bir Modifikasyon ZJ

yeni aldığım aracımda kısa süren ancak bence çok güzel olan bi kaç modifikasyonu paylaşayım dedim. araçta standart 2" yükseltme ve m/t lastik vardı..evden çıkmadan önceki hali......
  14. ejdereristi

Satılık 185*55*15 Bridgestone Potenza

Ynt: Satılık 185*55*15 Bridgestone Potenza satılmıştır...
  15. ejdereristi

Satılık 185*55*15 Bridgestone Potenza

arkadaşlar elimde 4 adet diş kalınlığı gayet iyi,sadece 2 defa çivi batması olan,gayet iyi durumda lastik var..150 lira istiyorum..

16. ejdereristi

İşte Benim ZJ

Ynt: İşte Benim ZJ nedense bu aralar hep dışarı çıkıp bi hava alasım geliyo,yada eşimden 35 dk önce arabaya iniyorum:))))
  17. ejdereristi

CJ7 Revizyon

Ynt: CJ7 Revizyon kırmızııııııı:))))
  18. ejdereristi

İşte Benim ZJ

Ynt: İşte Benim ZJ cj birgün garajımda olucak...ama zj de fena bişeymiş:)))

19. ejdereristi

İşte Benim ZJ

Ynt: İşte Benim ZJ evet arkadaşlar salı öğleden sonra merzifona uçuş çarşamba aracı alış ve dün gece dönüş...en kısa tarifi bu ama biraz açmam lazım çünkü teşekkürü ve insanlığın ölmediğini anladığım 2 gün yaşadım ki allah herkese nasip etsin..eşim ve ben merzifondan çoruma döndük ve Levent...
  20. ejdereristi

CJ7 Revizyon

Ynt: CJ7 Revizyon bu gün apo ustanın yanına uğradım yeni projem için hakan beyin bu canavarı ve hakan beyle tanıştım..cj5 in trajik hikayesine üzüldüm ancak bu cj 7 de canavar olucak..hiçbişey yoktu üstünde aracın ama belli valla dehşet olucak..ben de yakında zj mi apo dayıya teslim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri