Arama sonuçlarınız

1. ejdereristi

İşte Benim ZJ

Ynt: İşte Benim ZJ herkese çok teşekkürler arkadaşlar..kadir senin cj ile takas düşünürsen olur tabiki..ama canavarın resimlerini koy da şenleneyim hasret gidereyim..zj yi canavar yapıcam inşallah..yakında garaj bölümünde link açıcam..orada detaylı resimler olucak...saygılar

2. ejdereristi

İşte Benim ZJ

Ynt: İşte Benim ZJ teşekkürler...
  3. ejdereristi

96 5.2 zj için yardım..

dürüst işini iyi yapacak usta ve parçacı arıyorum..istanbul avrupa yakasındayım..

4. ejdereristi

96 5.2 zj için yardım..

dürüst işini iyi yapacak usta ve parçacı arıyorum..istanbul avrupa yakasındayım..
  5. ejdereristi

İşte Benim ZJ

Ynt: İşte Benim ZJ evet 2" get var.

6. ejdereristi

İşte Benim ZJ

arkadaşlar hepinize selamlar..uzun süredir cj yi sattıktan sonra araçsız kaldım..aman xj mi yok zj mi derken zj de karar verdim..ve çorumdan sevgili arkadaşım levent bey sayesinde hem zj de karar kıldım hemde onun bir arkadaşının 96 model 5.2 sini satın aldım..ancak henüz çorum a gidip aracı...

7. ejdereristi

ZJ İçin Teknik Servis / Usta Önerisi / İstanbul

Ynt: ZJ İçin Teknik Servis / Usta Önerisi / İstanbul öncelikle hayırlı olsun..ulusotomotivde mustafa bey ile muhakkak tanış..sana yardımcı olacaktır..aman diyeyim maslak oto sanayide canım bikere yandı sizin yanmasın..mustafa bey ve ünal bey çok değerli insanlar..muhakkak...
  8. ejdereristi

soru belki aynı ama dertliyim...

Ynt: soru belki aynı ama dertliyim... ulusotomotiv mustafa beyin yanında eşimle beraber gittim..o kadar güzel ve ayrıntılı bir sohbet oldu ki vakti olan herkese tavsiye ederim..saolsun bir çok soruma cevap bulabildim..mustafa beyin yanında da şunu bir daha anladım ki istanbul gibi kurt kapanı...
  9. ejdereristi

Benim Kara Bela ( Şimdi Yeni Sahibinde )

Ynt: Benim Kara Bela ( Şimdi Yeni Sahibinde ) ahmet bey öncelikle hayırlı olsun.. bu arac sayesinde levent beyi tanıdım.çok memnun oldum..bence çok şanslı olduğunuzu düşünebilirsiniz..çok kara bela gerçekten..:)) tavsiyem şudur benim gibi bu aracı kaçırıp ağlayan çoktur.. oyüzden tavuk ördek...

10. ejdereristi

Ynt: soru belki aynı ama dertliyim... şeytan çok acayip gıdıklıyo 5.9 rüyama girdi..o nasıl bişey:)) kararsızlığım için çok özür...

11. ejdereristi

Ynt: soru belki aynı ama dertliyim... valla ankarada bir arkadaş var baran.onda siyah bi canavar var..off ya yok yok..cj,xj,zj...wj...dur ne yaptın yaa...nasıl bi hastalığa bulaştım ben:)))
  12. ejdereristi

Ynt: soru belki aynı ama dertliyim... mithat teşekkürler..ilk düşüncem 97-99 xj idi gayet konforlu görünüyo..ancak yazıda da belirttiğim gibi yavaş yavaş yapacak pozisyonum yok..25000 kredi ile offroad:)))

13. ejdereristi

arkadaşlar hepinize selamlar öncelikle..sıkıntım çok büyük..bundan 6 ay önce cj5 sahibiydim ve o gün bugündür sizlerin yazılarını dikkatle tek tek okuyorum..acemilikle geçen bi kaç saçma sorudan sonra daha dikkatli oldum ( bana kızan arkadşlardan tekrar özür )..cj mi satmak zorunda kaldım ve...
  14. ejdereristi

xj buldum ama denizlide yardım lütfen...

selam arkadaşlar forumda dolaşırken denizli de bizden kimse varmı diye baktım..sıkıntım şu sahibinden de bi xj buldum ve ben istanbuldayım..acaba bu arabadan anlayan güvenebileceğimiz birisi varmıdır..aracı baştan yaratmayı düşünüyorum..ilgilenirseniz çok sevinirim...
  15. ejdereristi

1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu

Ynt: 1980 Cj 6 ÜntaşOto'da Doğuşu deniz bey şimdiye kadar yazılanları okurken bile kalbim yerinden çıkacaktı..izlemek bile insanı delirtiyosa siz bu süre içinde çok uyuyamamışsınızdır:) bitmiş halini hayal ediyorum da herhalde arabadan inip defalarca arkanıza dönük yürümenize neden...

16. ejdereristi

Özel Yapım Jeep (Mustafa Ustadan)

Ynt: Özel Yapım Jeep (Mustafa Ustadan) gerçekten yok yok:)) ama var olandan bahsetsen....
  17. ejdereristi

Çok Önemli!

Ynt: Çok Önemli! sn süvari sizinde hatırlatmanız çok doğru..bu tip insanlık görevimizi bile maddi kaynak olarak gören "hayvanlar" var tabi ama zaten kimseye para yardımı yapalım demedim..sizi yanlış anlamadım emin olun buna..sadece elimizden geldiği kadar doğaya çıkan arkadaşlara hatırlatma...
  18. ejdereristi

Hakan Sağnak (Vefat)

Ynt: Hakan Sağnak (Vefat) arkadaşlar hepimizin başı sağolsun..ne denir ki..susmak daha iyi sanki..allah ailesine sabır versin..ve ülkemizden trafik canavarını yok etsin...gencecik insanlar ölmesin....tekrar başımız saolsun...

19. ejdereristi

xj... izlerken çok eğlendim:)))

Ynt: xj... izlerken çok eğlendim:))) ilk izlerken pc nin sesi kapalıydı..şok oldum..çok ta dikkat etmeden izleyince..neler yapıyo bu adam bu arabayla dedim..son kısmına kadar gerçek sanmıştım...bu da benim itirafımdır:)))))
  20. ejdereristi

Satılık Off-Road Jantları ve Lastikleri

Ynt: Satılık Off-Road Jantları ve Lastikleri evet kesinlikle:)))) dikkatimi çekmişti ama pek sallamadım:))) güzel olan taklit yada kopyalara sesimiz çıkmaz:)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

SON KONULAR

Geri