Arama sonuçlarınız

1. ejdereristi

Satılık Off-Road Jantları ve Lastikleri

ilan sitesinde gezerken dikkatimi çekti..umarım işinize yarar..saygılar.. http://www.sahibinden.com/off-road_jantlari_ve_lastikleri-51WQQaXQQ19502526WQQpXQQdisplayitem

2. ejdereristi

Sokak Hayvanları...

Ynt: Sokak Hayvanları... Küçükçekmece barınağındaki mama stoğumuz bitmiştir. Oradaki melekler zaten çok zor durumdalar ve çok zor şartlarda yaşam mücaddelesi vermektedirler. Bir de onları aç bırakıp hayatlarını daha fazla zorlaştırmayalım. Acil olarak mama bağışlarınıza ihtiyacımız vardır...
  3. ejdereristi

Sokak Hayvanları...

Ynt: Sokak Hayvanları... http://www.facebook.com/#/group.php?gid=152862517170&ref=ts linkinden de ulaşabilirsiniz...

4. ejdereristi

Sokak Hayvanları...

Ynt: Sokak Hayvanları... büyük sel felaketini hepiniz hatırlarsınız..insanlar öldü..bir çok hayvan da beraberinde öldü..ama halen ölüme terkedilmiş bahçeşehir hayvan barınağı var...sular altında kaldı ve malesef yeni bir yere taşınamadı..yer yok denildi...yüzün üstünde hayvan öldü ve bi okadar...
  5. ejdereristi

Çok Önemli!

Ynt: Çok Önemli! arkadaşlar ne kadar çok kişiye iletebilrisek okadar iyi..ilginiz ve sağduyunuz için teşekkürler...

6. ejdereristi

Çok Önemli!

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47448.msg531960;topicseen#msg531960 lütfen birşeyler yapalım....

7. ejdereristi

Sokak Hayvanları...

Ynt: Sokak Hayvanları... arkadaşlar bireysel olsa bile ulaşmak ve birşeyler yapabilmek önemli..duyarlılığınız için teşekkürler...bahçeşehirde oturuyorum ve boğazköy tarafında birçok tilki ve atmaca galiba hayvan ile karşılaştım..güzel tarafı ne biliyomusunuz onlar o an orada yok ama...
  8. ejdereristi

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkadaşlar öncelikle hepinize saygılar...sokak hayvanları ile ilgili forumda bir başlık varmı çok araştırmadan çok acil bir şekilde açmak istedim..eğer var ise şimdiden özür..ama ufak nacizane bir hatırlatma yapmak istedim..yoğun kış şartlarında "sessiz"...
  9. ejdereristi

Sokak Hayvanları...

arkadaşlar öncelikle hepinize saygılar...sokak hayvanları ile ilgili forumda bir başlık varmı çok araştırmadan çok acil bir şekilde açmak istedim..eğer var ise şimdiden özür..ama ufak nacizane bir hatırlatma yapmak istedim..yoğun kış şartlarında "sessiz" arkadşlarımız yani doğada bizi yalnız...

10. ejdereristi

Bir 4x4 üm Yok Diyenler....

Ynt: Bir 4x4 üm Yok Diyenler.... "niva" ve erkan bey teşekkür ederim öncelikle..bu başlığı açttığımda canımızı acıtan içimizde ki bize dur yapma diyen o kocaman yaratığı çocukluk silahlarımızla vurmaktı gayem..amacıma ulaşıyorum yavaş yavaş..hatırlarmısınız her erkek çocuğun muhakkak bi 4x4...

11. ejdereristi

Ynt: Bir 4x4 üm Yok Diyenler.... teşekkürler cihat bey..amacım kimseye kızmak değil yanlış anlaşıldıysam herkesten özür dilerim..ama bazen hayat o kadar pis oyunlar oynarki çocukluğunuzdan kalma oyunlar değildir bunlar ki bizler hala içimizdeki çocuğu yaşatmaya çalışanlarızdır...bende 32...
  12. ejdereristi

Ynt: Bir 4x4 üm Yok Diyenler.... ...hayal kurmak sayısal değildir..hesap yaparsın varsa olur yoksa yoktur...ama bazen hayal kurmak yaşama tutunmaktır..............

13. ejdereristi

Ynt: Bir 4x4 üm Yok Diyenler.... açmış olduğum konunun bu boyuta gelmesini istemezdim..kısaca bir zamanlar bi 4x4 e sahip olup bu keyfi maddi yada başka nedenlerden ötürü ertelemiş olan yada hiç sahip olmamış ama bu forumu okuyarak burdaki güzel insanlarla tanışmış ve bir umut da olsa birgün...
  14. ejdereristi

Ynt: Bir 4x4 üm Yok Diyenler.... Gezenbilir “Doğaya Saygılı Off-Road” Manifestosu Keyif aldığımız şeyleri gelecek nesillerin de yaşayabilmesi için, çevrenin korunması amacıyla kendi payına düşen görevi herkesin üstlenmesi gerekmekte. Çevreyi korumadaki rolümüzü genişleterek bu ‘manifesto’yu...
  15. ejdereristi

Ynt: Bir 4x4 üm Yok Diyenler.... sevgili arkadaşım tüm sorularının yanıtlarını offroad kuralları ve çıkılan her gezide nelere dikkat edilmesi hususlarını tam olarak okursan anlarsın...şu bi gerçek doğayı sevmeyen doğa tutkunu olmayan birisi sırf kendi egosunu tatmin etmek için doğaya kaçmaz ve...

16. ejdereristi

bu konuyu açmak istedim...çünkü hergün forumu baştan sona hatmeden,her çamura offf diyen,,ah şu makina bende olsa neler yaparım diyen, bizamanlar 4x4 tutkusunu yaşayıp yada hiç sahip olmadan bu duygunun mükemmel olduğunu düşünen kaç kişi var diye düşündüm...kısacası cj xj zj wj tj kj ciler...
  17. ejdereristi

xj... izlerken çok eğlendim:)))

http://videos.streetfire.net/video/jeep-cherokee-xj_203614.htm
  18. ejdereristi

LR Freelander

Ynt: LR Freelander slm arkadaşlar...bugün lr freelander 2 2.2 td4 test sürüşü yaptım..kısaca paylaşayım..landrover experince ın düzenlediği test sürüşü günüydü ve bende kendimi orda buldum..yer mountrain kemerburgaz çiftalandaydı( ki aralıktaki gezide bulunamayıp evde hüngür hüngür ağladığım o...

19. ejdereristi

Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si

Ynt: Gezebilir'in Bir Numaralı XJ'si ulen sans topu sayısal loto süper loto ve oynadığım tüm şans oyunları sözüm size..birinizden sadece bu aracı alacak kadar çıksın lütfen....şaka biyana bu paralara bukadar özen ve uğraş kıyaslanamaz...alana da satana da şimdiden hayırlı olsun:))
  20. ejdereristi

95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum

Ynt: 95 Modele Kadar 4000cc ZJ Arıyorum hayırlı olsun..güle güle bol çamurlarda gezinmen dileğiyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

SON KONULAR

Geri