Arama sonuçlarınız

1. erdalyaman

Satılık İnsa Turbo Special Track 205 80 16 Lastik Sıfır Ayarında

Ebad değişikliği nedeniyle 205/80/16 (29 inch) insa turbo special track 4 yada 5 lastik satılıktır. Lastikler 5000 km de olup asfaltta kullanılmıştır. Üzerinde en ufak kusur, çizik yoktur. Made in Spain olup imalat tarihi 09/12 dir. Bir adet fiyatı 250 TL dir. Lastikler İzmir'de olup nakliye...

2. erdalyaman

Disco-1 Orijinal Tampona Vinç Montajı Uygulaması

Çelik/demir vinç tamponu yapmadan mevcut tampona vinç uygulaması yaptık. Konu ile ilgili bilgi ve resimleri paylaşmak istiyorum, benzer uygulama yapacaklara yararlı olabilir.
  3. erdalyaman

Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet

Arkadaşlar Yurt dışından getirttiğim ve kısa süre (4-5 ay) kullandığım 4 adet wheel spaceri satıyorum. Rocky-Road sitesinden siparişle alınmış, hafif alaşımdan yapılmış, 1 " genişlikte, çok kaliteli bir üründür. İleride tekrar suzuki alırım düşüncesiyle bekletiyordum ama satmaya karar verdim...

4. erdalyaman

Satılık 97 Disco-1 300Tdi

Arkadaşlar, 5 yıldır büyük bir keyifle kullandığım aracımı farklı projelerim nedeniyle satmaya karar verdim. Aracımda Motor, ve tüm hareketli yürür aksam son derece bakımlıdır. Özelliklerini aşağıda sıraladım ve fotolar da ilave ettim. Fiyat olarak 32.500 TL düşünüyorum. Değerini bilecek bir...
  5. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)

Biraz önce geziden döndük. Özellikle Turgutlar köyü ile şelale arasındaki 4 km yol beklediğimizden çok fazla zor bir etaptı. Özellikle dönüşü oldukça zahmetli ama bir o kadar da keyifli oldu. Zor noktalarda 3-4 kez vinçle araç çekmek zorunda kalındı. Dostluk, paylaşım, yardımlaşma mükemmeldi...

6. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Off-Road Gezisi Duyurusu (14 Mart 2010)

Arkadaşlar 14 Mart pazar günü Menemen üzerinden Dumanlıdağ eteklerinden- Çukurköy yaylası - Turgutlar Su uçan şelalesine gidilecek, sonra turgutlardan orman yolarından Türkmenköye geçilecek. Bu gezide biraz daha doğa, manzara, fotoğraf çekme, daha önce görmediğimiz yeni yerleri keşfetme olanağı...

7. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)

Arkadaşlar etkinlik fotoları ve yorumları burada paylaşalım
  8. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Gezisi (14 Şubat 2010)

Arkadaşlar gezi ile ilgili foto ve yorumlar burada paylaşalım Birazdan fotolar geliyor ;D
  9. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu; Kayadibi - Karagöl - Ayvacık Off-Road Etkinliği Duyurusu (14 Şubat 2010)

Arkadaşlar 14 Şubat 2010 Pazar günü Karagöl civarında off-road gezisi düzenlenmiştir; Rotamız: Bornova- Kayadibi köyü- Karagöl civarı muhtelif parkurlar - Ayvacık köyünden Emiralem yoluna çıkış şeklinde olacaktır. Hepinizi bekliyoruz :D Çamur var ;D, sıkı dere geçişleri var ;D Rota, toplam...

10. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu; Dilek Yarımadası Dağ Geçiş Gezisi (07 Şubat 2010)

Arkadaşlar Kuşadasından Sabri arkadaşımızın (sabri77) teklifi ile bir gezi düzenlemeye karar verdik :) Davutlar Güzelçamlı' dan Dilek yarımadası (milli park) dağlarını aşarak Doğanbey köyü civarına (söke ovasına) inilecek. Bu gezi hard offroad değil daha çok ormanlık- doğa- manzara- seyir...

11. erdalyaman

Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

Arkadaşlar Bu pazar Nif dağına biraz farklı rotalardan çıkıp inme planımız var katılımları bekliyoruz. Tahmini rota ve bilgileri birazdan yükleyeceğim :)
  12. erdalyaman

%100 Sürekli Diferansiyel Kilidinin Sürüş Güvenliğine Olumsuz Etkileri

Arkadaşlar diferansiyel kilitlerinin off road koşullarında ne kadar yardımcı olduğu tartışılmaz bir gerçek. Ancak sonradan takılan ve sürekli devrede olan %100 kilitlerin normal asfalt kullanımında teknik olarak bazı olumsuzlukları olduğunu da düşünüyorum. Bu olumsuzlukların yaratabileceği...

13. erdalyaman

Port Bagajda Kürek, Kazma vb. Bağlama Aparatı Temini

Arkadaşlar, grubumuzda bir arkadaşın (küçük ağa) aracının resimlerinde port bagajda kazma-kürek-balta vb bağlamaya yarayan aparat gördüm. Bu çok kullanışlı ve estetik aparatın resimleri aşağıdadır. Bu tip yada buna benzer fonksiyonel aparatlar hakkında bilgisi olan var mı? nereden temin edilir?
  14. erdalyaman

İzmir Grubu; Yamanlar Dağı - Karagöl Yeni Off - Road Rotaları Keşif Gezisi (24 Ocak 2010)

Arkadaşlar yeni gezi duyurusudur. :) 24 Ocak Pazar günü Menemen Emiralem tarafından Karagöle yepyeni rotalardan gidilecek, gezi bitiminde Kayadibi köyü (Homeros vadisi) üzerinden Bornovaya inilecek. Bildiğiniz gibi geçen sene Karagöl'e 3 gezi yapıldı. Bu gezide %80 oranında daha önce...
  15. erdalyaman

İzmir; Ürkmez Dağları Keşif Gezisi Duyurusu (10 Ocak 2010)

Arkadaşlar, Bir teklifim var ;) 2006 da Ürkmez tarafında biraz dolaşmıştık. Aynı bölgeden başlayarak biraz orman içlerine girip azıcık macera arayalım. 2006 gezimizden birkaç foto koyuyorum reklam amaçlı ;D

16. erdalyaman

İzmir'de 2010 Yılının İlk Hadi Gidelim Off - Road Gezisi

Çok keyifli bir gezi oldu. Ctesi günü 3 araç termal otel önünden hareket ettik, dağ yollarından kavacık asfaltına çıktık. Efem çukuru yolundan yine dağ yollarını kullanarak Balaban göletine kuzeyden ulaştık. Yollar tahminimizden daha kolaydı, bu nedenle artan zamanımızı göletin menba tarafındaki...
  17. erdalyaman

Magellan Meridian Kullanım klavuzu

Magellan Meridian için kullanım klavuzu niteliğinde 138 adet soru-cevap tarzı bir döküman elde ettim. Word formatında göndermeye çalışacağım. Ancak yayın ingilizcedir.
  18. erdalyaman

Discovery'de Gres Yağlama Yapılan Yerler !..

Arkadaşlar, yağlama deyince akla ilk gelenler; motor, şanzıman, dıferansiyel, transfer kutusu, direksiyon, fren, debriyaj yağları. Benim devamlı gittiğim tamirci arkadaşım land rover servisi değil. Bu nedenle yağlama kontrollerinde bir atlama yapmaktan çekiniyorum. Ona da yönlendirebileceğim...

19. erdalyaman

Sanal Gezi siteleri

Hiçbir zaman gerçeğinin yerini tutmaz ama en azından görmediğimiz yerler hakkında fotoğraftan daha etkili olduğunu düşünüyorum; Zaman içinde benzeri siteler daha da artacaktır. Aşağıda birinin linkini veriyorum; http://www.antalyasanalgezinti.com/likya/index.php
  20. erdalyaman

Motor Yıkatmada Dikkat Edilmesi Gerekenler

Arkadaşlar bazı etkinliklerin sonunda motor ve çevresi berbat derecede çamura bulanıyor. Bazı zararları olabilir diye basınçlı su ile yıkatmaya çekiniyorum. Bu nedenle seyrek de olsa özel temizleyici sprey, deterjanlı su vb gibi yöntemlerle ellerimin ulaşabileceği yerlere kadar kendim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri