Arama sonuçlarınız

1. A

Mazlum Milletler ve Süper Devletlerin Sömürge Politikası

Ynt: Mazlum Milletler ve Süper Devletlerin Sömürge Politikası Amin..

2. A

Manuel Vinç

Ynt: Manuel Vinç Arkadaşlar aracın Motorundan hareket alan bir Hidrolik pompa,bir hidrolik Motor ve bir ventil ile de bu iş başarılabilir diye düşünüyorum..
  3. A

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Bu güzelim araçları böyle çamurun içinde görünce cigerlerim parçalaniyi ;D

4. A

Suzikide Yağ Yakma Sorunu

Ynt: Suzikide Yağ Yakma Sorunu Motor çalışırken yanık yağ kokusu geliyor mu ya da egzostdan mav-beyaz duman geliyor mu bunlar önemli şayet bunlar yoksa Kırank mili keçesinden veya alt karter contasından da kaçırıyor olabilir.İhmal edilecek bir konu değil en kısa zamanda servise başvurun..
  5. A

Anzak Günü 25 Nisan

Ynt: Anzak Günü 25 Nisan Şu ana kadar siz diye hitap etmiştim.Fakat aynı karşılığı göremedim.Ben de diyorum ki konu açmana gerek yok,Google!a Sahabe yazmak yeterli.

6. A

Anzak Günü 25 Nisan

Ynt: Anzak Günü 25 Nisan Mete Bey kesinlikle yanılıyorsunuz ve maalesef Sahabenin anlamını bilmiyorsunuz.Lütfen araştırın yine yazıyorum,Sahabe-i Kiram bundan 1400 yıl önce yaşamış Peygamberimizin yoldaşlarıydılar ve Türklerle hiçbir temasları sözkonusu olmamıştır,araştırın lütfen..(Maksadım...

7. A

Anzak Günü 25 Nisan

Ynt: Anzak Günü 25 Nisan Mete Bey burada bir bilgi eksikliğinden bahsedilecekse sanırım o da size aittir. Çünki Sahabe-i Kiram dediğimiz mübarek şahsiyetler bundan 1400 yıl önce Peygamber efendimize yoldaşlık etmiş Ulu zatlardır. Ve takdir edersiniz ki Türk milleti ile Zahiri bir temasın...
  8. A

'' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ?

Ynt: '' Küçük Rüzgar Jeneratörü '' Nasıl Yapılır ? Talha bey merhaba projenizi ilgiyle takib ediyorum. Sıkma vidasoı (setskur)yerine kama kullansaydınız daha sağlam olurdu.Yani erkek ve dişi mile kama yatağı açtırıp kama koysaydınız daha sağlam olurdu. Siz de Allaha emanet olun..
  9. A

Kötü Anne-Baba Nasıl Olunur :)

Ynt: Kötü Anne-Baba Nasıl Olunur :) Hakikaten böyle ana-babalar da varmış dedirten resimler..

10. A

Durateq Motorun Montajı (3 Boyutlu) Çok Egitici Bir Video

Ynt: Durateq Motorun Montajı (3 Boyutlu) Çok Egitici Bir Video Videoyu açamadım dostum sorun benim pc demi..

11. A

xj buldum ama denizlide yardım lütfen...

Ynt: xj buldum ama denizlide yardım lütfen... Dostum aracı baştan toplııyacaksan tereddüte gerek yok bence..
  12. A

Yeni Aracımız L200 Dakar ile Test gezileri

Ynt: Yeni Aracımız L200 Dakar ile Test gezileri Güle güle kullanın, aracın özelliklerinden biraz bahsetseydiniz..

13. A

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Baştan sona okudum muazzam bi araç olmuş,keyifle sürün.Aracın dahiliye resimlerini de bekliyoruz. :)
  14. A

Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Hayranlık ve keyifle takib ediyoruz Kemal bey ellerinize,emeğinize ve sabrınıza bereket..
  15. A

Feroza yedek parca problemi

Ynt: Feroza yedek parca problemi Sağolun,henüz 5 ay filan oldu radyatörü alalı.İzmirde 2.Sanayide imal ediliiyor,eskisini verdik yenisini aldık..(Araç Renault-Manager.)

16. A

Ynt: Feroza yedek parca problemi Radyatörü 150 TL y aldım.
  17. A

Ynt: Feroza yedek parca problemi Merhaba; Araç radyatörünün orijinal olması şart değildir.Kıbrısta olduğunuzu söylemişsiniz,orada durum nedir bilmiyorum ama mesela izmirde sanayi sitesinde bi radyatör imalatçısından daha performanslısınıben aracıma 4de 1 fiyatına aldım.Aracim R21 idi.Kısacası...
  18. A

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Kemal bey, yazınızın bir kısmında bu dizinin bu kadar beğenilmesinin sırrı olduğunu ve bir parçasının da sizde saklı olduğunu söylemiştiniz.Affınıza sığınarak ben şahsi fikrimi açıklayayım,ya da tahminimi diyeyim daha doğru olur: Hiç kompleksiz...

19. A

Ynt: Seyyah-34 İle Tarihe Yolculuk Başlıyor Kemal bey yazı-resim dizinizi baştan sona dek soluksuz okudum-seyrettim gerçekten elinize emeğinize sağlık.Ayrıca bu kadar resimi hiç sıkılmadan,üşenmeden yükleyip bizlerle paylaşmanız da takdire şayan.Tekrar teşekkür ediyoruz, İzmir'den selam..
  20. A

Niva, Su Geçişlerinde Nasıl Korunur ?..

Ynt: Niva, Su Geçişlerinde Nasıl Korunur ?.. Su geçişlerinde en etkili yöntem bayanların kullanmış olduğu bulaşık eldiveni kullanmaktır.Eldivenin parmak uçların kesip buji kablolarını geçiriyoruz ve eldivenin bilek kısmını distiribütörün gövdesine geçiriyoruz.Kesinlikle etkilidir..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri