Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Antoff Gezilerimiz.....
temiz araç bulmak zor...ilandaki aracı bilmiyorum ama 2 aydır düzgün araba bulamadım.bulduğum araçlarda mekanik olarak yorgundu. off-road donanımlı araçlardan bahsediyorum tabi.
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
araç iç dış olarak boyanacak değilmi?? yani kabinin içi tavanı zemini vs ??
Ynt: 2008 2.7 Range Rover Sport arazi performansı nasıldır?
birkaç gezide standart görmüştüm bu araçlardan...ülkemiz şartlarında bu araçları araziye sokmak çok akıllı işi değil. 80 kasa bir toyotanın arkasında başına neler gelir bu aracın , gözümde canlanmaya başladı...
Ynt: Navara Kullananlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-ozel-yapim-emsalsiz-75024277/detay
bu araçta yükselme alçalma var yolum düşerse gidip yakından inceleyip resimlerini çekeceğim
aracın videosu var
Ynt: Nissan Pickup 4x4
arkadaşım sana kendi ustamın numarasını vereyim istersen antalyanın en iyi nissan ustasıdır. bana göre... kendisi ile konuş. parça konusunda yardımcı olur... istermisin