Arama sonuçlarınız

1. darktreys

Bu mudur? Budur!........yeni malum site fenomenimiz

Ynt: Bu mudur? Budur!........yeni malum site fenomenimiz ne yazıyordu çok merak ettim

2. darktreys

Navara'nız Ne Kadar Yakıyor?

9.3 - 11 arası değişiyor . en önemlisi gaza ne kadar bastığınız ve kullanış biçiminiz.
  3. darktreys

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... bütçeyi aşıyor , acelem yok halen bekliyorum

4. darktreys

hocam başka bir forumda konu açmıştım. 100km / 3.5 lt civarında yakıyordu aracım http://forum.donanimhaber.com/m_46629807/tm.htm
  5. darktreys

eskiden 590 km yapardı 1 depo ile...şu anda 850 km yapıyor. mt lastik ve yükseltme kiti vardı hepsini söktüm attım. 2006 4x4 se at aracım

6. darktreys

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... temiz araç bulmak zor...ilandaki aracı bilmiyorum ama 2 aydır düzgün araba bulamadım.bulduğum araçlarda mekanik olarak yorgundu. off-road donanımlı araçlardan bahsediyorum tabi.

7. darktreys

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası araç iç dış olarak boyanacak değilmi?? yani kabinin içi tavanı zemini vs ??
  8. darktreys

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası kırmızı çizgili süper ;D ;D ;D
  9. darktreys

1989 TLC HJ62 (Satılık)

Ynt: 1989 TLC HJ62 (Satılık) 3 te 3

10. darktreys

SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR

Ynt: SNORKEL YAPIMINDA MUCİZE İCARLAR o karbüratörün üstünden gelen plastik boru tam üst kapağın üstünden geçiyor motor sıcaklığından erimezmi

11. darktreys

2008 2.7 Range Rover Sport arazi performansı nasıldır?

Ynt: 2008 2.7 Range Rover Sport arazi performansı nasıldır? birkaç gezide standart görmüştüm bu araçlardan...ülkemiz şartlarında bu araçları araziye sokmak çok akıllı işi değil. 80 kasa bir toyotanın arkasında başına neler gelir bu aracın , gözümde canlanmaya başladı...
  12. darktreys

Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux

Ynt: Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux takas düşünürmüsünüz

13. darktreys

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-ozel-yapim-emsalsiz-75024277/detay bu araçta yükselme alçalma var yolum düşerse gidip yakından inceleyip resimlerini çekeceğim aracın videosu var
  14. darktreys

Landrover İçin Portal Aks Kullanımı

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı konu süper
  15. darktreys

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 özelden mesaj attım size

16. darktreys

Nissan Pickup 4x4

Ynt: Nissan Pickup 4x4 arkadaşım sana kendi ustamın numarasını vereyim istersen antalyanın en iyi nissan ustasıdır. bana göre... kendisi ile konuş. parça konusunda yardımcı olur... istermisin
  17. darktreys

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye çok güzel oluyor maşallah... yalnız merak ettiğim birşey var lastikler neden bfg at
  18. darktreys

(SATILDI)Satılık Land Rover Discovery I 1997 MANUEL

340.000km de yd25tdi motoru devirmiştim ben ;D üfleme ve yağ kaçağı yoktu turbo ötüyordu... triger zinciri yolda çıkınca motor iflas etmişti.

19. darktreys

Satılık - 1985 Model Koca Ayak Hilux

8-10 poz daha resim bekliyorum aracınızla ilgileniyorum...iç mekan resimlerini görebilirmiyiz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri