Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: satılık defender
araç dizelmi benzinlimi....birkaç yüksek çözünürlükte resim görebilirmiyiz mümkünse. ayrıca ilk mesajınızda ilan vermişsiniz ilan kurallarını okudunuzmu
satılık "vasıta" ilanları ilan panosu altındaki vasıta bölümüne açılıyor.
Ynt: İlginç Offroad Araçları
off-road aracı değil ama karadenizli icadı... ;D
ilan açıklaması :D
Arkadaşlar arabam tüm arazi koşullarına uygundur.1 ton çay yüklü rampalarda takılmaz canavar gibidir.Parçaları tamamen orjinaldir.Motor cidden çok sağlamdır köyde drift yapıyorum :)...
Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası
bir önceki sayfada stopların etrafına boru dönülse güzel olur diyordum...bu sayfada gördüm...
aklın yolu bir ;D kolay gelsin.
Ynt: Toyota Landcruiser LJ73
direklerdeki çürükleri gördükten sonra aracın resmine baktım. hiç belli olmuyor gerçekten piyango gibi birşey bu iş...geçmiş olsun , kolay gelsin...
Ynt: 15.000 TL YE KADAR DİZEL ARAÇ ARANIYOR
birkaç araç bulmuştum ama şartlar elvermedi. aradığım kriterlere uyan araç bulursam satın alabilirim.takas yapıp üstüne para alabilirim.
aracımda satılıktır. yakında malum siteden ilana çıkartacağım. fiyatı 38.500 tl dir. iyi akşamlar.