Arama sonuçlarınız

1. darktreys

satılık defender

Ynt: satılık defender hoşgeldiniz. moderatör arkadaş görünce konuyu taşıyacaktır zaten. birkaç resim ekleyebilirseniz iyi olur iyi akşamlar.

2. darktreys

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye kolay gelsin...
  3. darktreys

satılık defender

Ynt: satılık defender araç dizelmi benzinlimi....birkaç yüksek çözünürlükte resim görebilirmiyiz mümkünse. ayrıca ilk mesajınızda ilan vermişsiniz ilan kurallarını okudunuzmu satılık "vasıta" ilanları ilan panosu altındaki vasıta bölümüne açılıyor.

4. darktreys

Çook kötü bir kaza...

Ynt: Çook kötü bir kaza... KEMER TAKMASI LAZIM >:(
  5. darktreys

satılık defender

Ynt: satılık defender slm ilan çok aydınlatıcı olmuş...

6. darktreys

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları off-road aracı değil ama karadenizli icadı... ;D ilan açıklaması :D Arkadaşlar arabam tüm arazi koşullarına uygundur.1 ton çay yüklü rampalarda takılmaz canavar gibidir.Parçaları tamamen orjinaldir.Motor cidden çok sağlamdır köyde drift yapıyorum :)...

7. darktreys

PATROL arıyorum...

Ynt: PATROL arıyorum... takip
  8. darktreys

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası bir önceki sayfada stopların etrafına boru dönülse güzel olur diyordum...bu sayfada gördüm... aklın yolu bir ;D kolay gelsin.
  9. darktreys

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 direklerdeki çürükleri gördükten sonra aracın resmine baktım. hiç belli olmuyor gerçekten piyango gibi birşey bu iş...geçmiş olsun , kolay gelsin...

10. darktreys

Günün Parçası :)

Ynt: Günün Parçası :) Ferdal Anıl Yarkın - Üzülme Çocukluğumu etkileyen şarkılardan... http://www.youtube.com/watch?v=VEXHDzQZjF0&ob=av2e

11. darktreys

15.000 TL YE KADAR DİZEL ARAÇ ARANIYOR

Ynt: 15.000 TL YE KADAR DİZEL ARAÇ ARANIYOR birkaç araç bulmuştum ama şartlar elvermedi. aradığım kriterlere uyan araç bulursam satın alabilirim.takas yapıp üstüne para alabilirim. aracımda satılıktır. yakında malum siteden ilana çıkartacağım. fiyatı 38.500 tl dir. iyi akşamlar.
  12. darktreys

Ynt: 15.000 TL YE KADAR DİZEL ARAÇ ARANIYOR navara 4x4 se otomatik vites 2006 model. km si 125.000

13. darktreys

Ynt: 15.000 TL YE KADAR DİZEL ARAÇ ARANIYOR teşekkürler. satmam gereken aracım var eğer üstünü verebilirseniz takas yapabiliriz.
  14. darktreys

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye resim açlığı çekiyoruz... :o
  15. darktreys

SATILDI - Bigfoot 1984 Model Nissan Patrol 2.5 Turbo Diesel (110 HP)

bu araba piskopat şakası yoktur ;D

16. darktreys

araç nerde bir test sürüşü yapayım uygunmu
  17. darktreys

17 18 den fazla veremem o araca

18. darktreys

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası sadece meraktan soruyorum , bu modifiye işlemleri bittikten sonra komple soyulup kaporta-boya yapılacakmı araç ???

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,956
Kaydolan Son Üyemiz
mazotanzarot

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri