Arama sonuçlarınız

1. melih aslan

Soğucak / Sapanca SAKARYA

Ynt: Soğucak / Sapanca SAKARYA ÇOK GÜZEL BİR GEZİ YAPMIŞSINIZ....TEBRİKLER

2. melih aslan

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin bu kabini nerde yaptırabiliriz....0.532.4768148
  3. melih aslan

ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU

Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU evet fiyatı nedir ve nerde yapılıyor tlf numaralarını verirmisiniz.artı turbo nun devreye girmesi gecikme oluyor mu .?

4. melih aslan

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi araçmın tamiri biraz uzun oldu . ama çok kısa zaman da tamirin devamını yaptıracam kesinlikle bilgi veririm..
  5. melih aslan

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü bfgoodrich iyi bir seçim ama ağır off road da kullanamazsın.o nedenle dedim arazide karşına ne çıkar bilinmez.

6. melih aslan

acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü

Ynt: acemi pilottan ufak bi gezi pirinççi,cebeci köyü suzuki jimny alınan keyif başka hiçbir araçta yoktur sanırım...bence lastikleride değiştirirseniz mesela lassa ok 144 taktırsanız ben kullandıgım için diyorum. tek başınızada dağlarda gezmenizde hiçbir sıkıntı olmaz.....jimny asla yolda...

7. melih aslan

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi bu standart diye tabir ettiğimiz yükseltme işinden sonra lastikler in bağlantı yerinde bulunan kambur un ayarı bozuluyor sadece küçük bir civata ile bu sıkıntı bitiyor....şemsi ustam sağ olsun bu konuyu halletti.fakat...
  8. melih aslan

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin bence fazla acele etmemek lazım .genelde yalıtı mı iyi yapamıyorlarmış diye bilgi aldım . birde acaba araça takıldıktan sonra yol tutaşında sıkıntı olur mu ?
  9. melih aslan

ssangyong actyon sports debraj arızası

Ynt: ssangyong actyon sports debraj arızası avukat larlada konuştum.araçı satarlarken imzaladıgımız belgelerde debriyaj ile olan tüm aksamları garantiden çıkarmışlar.birde araç baskı balatasında zorlanma olunca araç otomatik olarak stop ediyor.sakın çalıştırmayın hidrolikleri soğuğunca tekrar...

10. melih aslan

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi hiç bir problem yaşamadım hatta suzuki si olan arkadaşlardan daha yüksek olmasına ragmen yol tutuşu çok iyi face e ssangyong ta fotografları nı yükleyim bir bakın.

11. melih aslan

Ynt: ssangyong actyon sports debraj arızası şimdi ki balata larda aspes maddesi kullanılmıyormuş dogrudur.bende yeni ögrendim mercedes aksamı oldugu için eski kasa mercedeslerin balatalarından arıyorum onlar daha saglam ve daha uzun ömürlüymüş.inşallah bu sefer olacak....
  12. melih aslan

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi yükseltme işleminden sonra araçta her hangi bir problem yaşamadım ve özellikle 140 km hızda ve virajlarda denedim hiç bir problem yok...

13. melih aslan

Ynt: ssangyong actyon sports debraj arızası bende cok zor şartlarda denedim ama suzuki jimny kadar keyif vermedi. özellikle kar da şu anda m t lastiklerim var ama kum ve çamur da nasıl tam olarak bende bilmiyorum..saygılarımla
  14. melih aslan

Ynt: ssangyong actyon sports debraj arızası tahmin ettiğim kadarıyla benim debriyaj üst merkez inde sorun var.eger sizlerde yok ise o zaman sürekli bir problem degildir gibi algılarım ve araçıma daha fazla güven gelmiş olabilir.arazi konusunda nasıl memnun kalıyormusunuz.
  15. melih aslan

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi bende standartlarda yükseltme işlemi gerçekleştirdim. ama ön ve arka ya 5 cm yükselme yaptılar lastik olarak ta yokohoma mt taktım çok daha harika oldu.fakat debriyaj sıkıntısı yaşıyorum daha 4.800 km iken iki defa baskı...

16. melih aslan

daha 4.800 km olan ssangyong actyon sports marka 2011 model araçım 2 defa olmak üzere baskı balata yedi.... bu araç ile 1 defa araziye çıktım baskı balata seti yandı.. yapıldıktan sonra tekrar araziye çıktım bu sefer araça birşey olmasın diye konvoy sonu gittim ama araç tekrar baskı balata...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri