Arama sonuçlarınız

1. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Ford Focus mk1 1.6 Ghia düşünmekteyim aslında gönlüm 307 sw den yana fakat pejo 307 skandalından dolayı gitmiyor elim almaya... Onun haricinde bütçemi arttırabilirsem arkadaşlarında tavsiyelerine uyarak en uygun aracın grand vitara olduğunu düşünüyorum.

2. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Araştırmalarım sonucu kesin bir yargıya ulaşamadım çok tatlı araçlar var yakıt+konfor+hobi ihtiyaçlarını karşılayan ancak benim bütçemde biri için bu araçlara ulaşmak şuan hayal daha şehirli bir araç alıp bu hobiyi olabildiğince ilerletmek ve artık araç yetmediğinde yeni nesil bir crossover...
  3. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Yok ben anlatamadım kendimi kusura bakma hocam 4x2 duster ile 4x4 olup da 4x2 ile kullanılan duster arasında yakıt farkı var onu söylemek istemiştim.

4. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Evet şimdilik bende duster dan yanayım aslında 5-7 yıl içerisinde çok fazla düzgün kalitede crossover yaşını başını almış ve fiyatları dip yapmış olacak. O zaman tercih skalası gerçekten artacaktır. Sağlık olsun alttan gelen nesil yapar artık :)
  5. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Evet efendim duster da bile 4x4 - 4x2 farkı bariz. 4x2 modda kullanıldığında beli 4x4 modeller yakıt tüketiminde harika aslında lafı edilmeye değmeyecek şeyler olmalı arada 3-5 litre fark yapıyor ama memleket halleri işte ne diyeyim :) Maliyet sorunu olmasa kesinlikle bende 4x4 den yanayım ama...

6. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Evet değerlendirdim ve araca bayıldım açıkcası eşim ve benim tarzımıza tam uyan araç bu olmalı, ancak ben bu aracı alırsam babamın dilinden kurtulamam. Takdir edersiniz ki araçta bagaj namına birşey yok. Bu arada arka taraf bez değelde tak çıkar kasa şeklinde olsaymış daha cezbedici olurmuş...

7. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Çok teşekkür ederim kesinlikle katılıyorum bende amatör fotoğrafçılık yapıyorum. Ülke şartlarında hobi sahibi olmak için zengin olmak gerek. Bende koyları görmekten yanayım. 4x2 duster sizce üzer mi? Aslında üreticiler dif kilitli 4x2 üretse
  8. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Değerli tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Daihatsu Terios lar hakkında bilginiz varmı vitara 4x4 ün şehir içi biraz yaktığını gördüm kaynaklarda
  9. yesplease

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Merhaba dostlar aklımda uzun zamandır çözümünü bulamadığım soruları sizlerle paylaşmak ve tavsiyelerinizi isterim. İzmir de yaşıyorum yakın çevreden başlayarak deneyim kazandıkça uzaklara kamp atmak istiyorum. Takdir edersiniz ki otomobil fiyatları aldı başını gidiyor. Bütçek 25-35 arası çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR